Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Vaše fórum - podle vás ...

Pokud máte nápad jak vylepšit toto fórum, podělte se o něj. Pokud to bude jen trochu v našich silách, tak budeme toto fórum vést podle Vašich nápadů a přání.

Re: Vaše fórum - podle vás ...

Příspěvekod vovi v 22 črc 2009 07:28

Jsem také pro mazání - a asi i bez toho varování. Ale bylo by dobré to napsat při registraci do těch pravidel, se kterými se musí souhlasit - aby pak někdo nebrblal. Sice to lidi nečtou, ale to je jejich problém.

A jsem zvědav, kolikrát ještě znovu překročíme šedesátou rovnoběžku :lol: :lol: :lol: Při šikovné mazací politice bychom mohli pořád oscilovat kolem nějakého kulatého čísla a stali by se z nás alkoholici mnohem rychleji ;)
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 22 črc 2009 08:20

JJ, to je dobrý nápad, dopsat do do pravidel, ikdyž až těď. On je stejně nikdo nečte, ale po odstřižení si je třeba přečte
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod xroman v 22 črc 2009 11:42

Jsem také pro mazání a bez varování. Když se po roce bez aktivity uživatel smaže, tak se nic neděje. Ten dotyčný asi už ani neví, kde se vůbec přihlasil a jaké má heslo. A nebo tady třeba taky jednou byl, našel nebo nenašel co hledal a už ho to tady nezajímá.
Samsung Galaxy S22+
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
xroman
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Mio-Treo.info v 22 črc 2009 16:11

Anděl Strážný mě požádal o můj názor na toto téma a tak se tedy podělím o zkušenosti.

Na mém fóru to vůbec neřeším, protože tam lidé z registrace výhody mají (například některé sekce - třeba celá diskuze o iGO 8.3 a novějších - jsou přístupné pouze registrovaným). Ale tento problém jsem často svého času řešil třeba na jednom nejmenovanném fóru (mnozí vědí), když jsem tam byl ještě adminem, takže můj názor se dá shrnout asi takto - na celou se se můžeme podívat ze dvou pohledů:

1) Co získám tím, když uživatele smažu

2) Co získám tím, když je nesmažu

Ad 1) Nic, jen se mi o něco málo zmenší velikost databáze - takže minimální (při dnešních rychlostech připojení spíš zcela zanedbatelné) snížení zatěže serveru při načítání menších souborů.

Ad 2) Nedá se přímo říci, zda něco získám, ale situace je taková, že ještě stále poměrně dost lidí nahlíží na kvalitu fóra i podle toho, kolik již získalo členů - takže tím, že tyto uživatele smažu, snižuje se hodnocení fóra v očích určité skupiny potencionálních nových uživatelů.

Osobně jsem se přesvědčil, že mazání stejně nikam moc nevede - ten samý uživatel se po čase zaregistroval zase a tak celá tato práce byla vlastně házením hrachu na zeď. Takže jsem na tu práci po čase rezignoval a tak nějak jsem se smířil s tím, že registrovaní uživatelé jsou z minimálně 95% pouze ti, co přišli z fóra těžit, nebo maximálně vyřešit svůj problém. A tak bych nemazal ty, kteří třeba rok nenapsali ani řádku, ale ty, kdo se třeba půl roku na fórum nevrátili zpět.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G | Lenovo Tab P11 | Mio C720 | Mio H610
Mio-Treo.info
Administrátor

Příspěvekod Jarouš v 22 črc 2009 16:31

Ta anketa je myšlená tak,že za nečinnost považuji to,že se sem nikdo po dobu jednoho roku nepodívá :!: Pokud se sem někdo dívá a nepíše příspěvky,tak je to v pořádku,toho jsem smazat nechtěl,protože i já jsem registrován na hromadě fór,do kterých se jenom dívám,popřípadě stahuji,ale příspěvky tam nepíšu.

A to jsem oproti Milanově návrhu stanovil rok nečinnosti :!: :!:
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod Mio-Treo.info v 22 črc 2009 16:56

Tak s tím nezbývá, než souhlasit Obrázek
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G | Lenovo Tab P11 | Mio C720 | Mio H610
Mio-Treo.info
Administrátor

Příspěvekod amatér v 22 črc 2009 17:26

No jo, jenomže až jednou umřu, tak tu po mně nic nezbude. :)
amatér
Moderátor

Příspěvekod vovi v 22 črc 2009 18:10

Nojo, ale uznej sám - kdo by si tě po roce neaktivity ještě pamatoval? Možná nějakej ten turek :lol: :lol:
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod amatér v 22 črc 2009 19:31

:o Uniklo mi snad něco?
Magical Snap - 2009.07.22 20.29 - 001.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil amatér dne 22 črc 2009 20:01, celkově upraveno 1
amatér
Moderátor

Příspěvekod vovi v 22 črc 2009 19:55

To ví snad jen déšť a adam z poličky, ...

To už tam je asi tak dva měsíce (podívej se nakonec na hlavičku okna, tam je to taky). Dokonce už se tu kvůli tomu zaregistroval nějaký inastráněc, protože mu to vypadlo jako jediná odpověď na nedočkavej dotaz v gůglu. Já myslim, že měl Adam zrovna rozvernou náladu, tak to tam prostě prdnul :lol: :lol: :lol:
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na Vaše fórum - podle vás....