Edit: Radarová ikona upozorňuje pouze na nějakou událost. Ta je pak specifikováná dále hlášením a příslušným obrázkem.
Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
mkb píše:Ano![]()
![]()
Edit: Radarová ikona upozorňuje pouze na nějakou událost. Ta je pak specifikováná dále hlášením a příslušným obrázkem.
ahop píše:Tak jsem ty šoupátka v rychlém menu pro podsvícení nerozchodil. Nemám možnost ani podsvícení v nastaveni.
Komplet jsem smazal vše co jsem měl na SD kartě. Vše nainstaloval i s iGO znovu.
Podsvícení v nastaveni bylo jen do té doby než jsem tam naházel další věci a skin od Gurjona.
Tak jsem tedy zase dával vše postupně pryč, ale ty zatracená šoupátka a možnost alespon v nstavení už prostě zase nejsou.
Nepoužil jsem žádnou zálohu....vše nově.
Tohle mi hlava prostě nebere. Někde je něco co pak to podsvícení totálně rozhodí, ale kde a co to nevím :-!
Tohle už fakt vzdávám
[device] ; typ zařízení
type="MIOC720" ; konkrétní typ navigace (namísto MIOMOOV...)
Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 návštevníků