Taky přidám něco málo do mlýna.Pokud se někdo přihlásí,pak se neobjeví,nepřídá přispěvek,třeba jenom dotaz a hned píše SZ...jednu,dvě,tři,pak už to je komunikace všelijaká(ICQ,maily,Skype)...tím se nechcu nikoho dotknout,na nikoho nemířím...a dál se tu ten člověk neobjeví,asi bych po nějaké době mazal.Jak tu několikrát psal Dan a jiní...vlézt sem a hned aniž bych si něco přečetl,chcu jenom "brát",jak je to s tím a s tím a pak ještě toto a toto a nemohl bys.....pánové a te'd véžně,mě už to unavuje.Jak jsem říkal Jardovi na srazu,na každýho,kdo mě písne hned po přihlášení SZ,se podívám LUPOU

Dokážu poradit,dokážu pomoct.Každej jsme nějak začínali.Ale spousta z nás si napřed něco přečetlo,pak laborovali a po nezdarech se teprve ptali.Ale dneska to je jinak.A mě už to fakt unavuje.Já řeším jeden problém už asi 2 týdny.Ale řeším ho sám a asi se brzo zeptám.Ale až budu rýt držkou o zem.Ne hned

Když se podíváme,kolik tu je mrtvých duší...není to škoda místa?To je můj názor na věc.Nemusíte se mnou souhlasit a na nikoho se zlobit nebudu.A taky se předem omlouvám těm,kteří tu surfujou a už si nevěděli rady a poslali mě SZ s dotazem.Vesměs jsem všem odpověděl,pokud to bylo v mých silách.A dodnes s nima komunikuju a nejen o problémech s GPS.

Ti,kterých se to týká,ví kam mířím........A škodnou prolustrujem.