Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
SvoDa píše:JJ, to je ono, už to fakčí i na té ikoně v mapě, díky
tom5 píše:Lakva píše:tom5 píše:Chlapi, omlouvám se za opětovný dotaz a to "Šoupáky pro nastavení podsvícení den/noc" (nemám je ani v menu Nastavení -> zařízení);
- Kód: Vybrat vše
<TEXT xxx font="tahomabd" x=110 y=0 w=80 text="Backlight Day" align="CENTER" fontsize=10 color=#FFFFFF color2=#000000 >
<HSCROLLBAR xxx x=40 y=2 bmp="$fable_scrollbg.spr" sprind="$fable_scrollbtn.spr" min=0 max=100 valuemodel="power.backlight_day" [color=#FF0000]visiblemodel="power.backlight_supported"[/color] enabledmodel="power.powermgm_state!=2" onrelease='exec "power.backlight_update_slow_api"'>[/quote]
Tome, ta červená část říká, že prvek má být vidět, pouze pokud je nastaven systémový příznak "spotřeba.podsvícení_podporováno". Což na Tvém zařízení není.
Pokud to dřív bylo, tak je problém v nějakém textovém souboru... Myslím že to není sys.txt, ale možná i ten...
Každopádně na Mio-Treo.info (konkrétně někde v tomto tématu) se to řešilo a vyřešilo (konkrétně to vyřešil TomSoft, tak zkus hledat jeho příspěvky).
Tak jsem nakonec díky Lavkovemu odkazu updatoval na IGO8 v.8.3.2.97313 se vším všudy z :a KONEČNĚ tam mám ty šoupáky (a to i v rychlém menu GJ). Mrzí mne, že jsem nepřišel na skutečnou příčinu! Nicméně jsem rád, že toto zabralo. Díky všem za snahu.
Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků