od SvoDa v 25 srp 2008 21:08
@amatér a Muad dib
Já koukal do svých windows a mám tam taky opravdu soubor ppath.txt o velikosti 1.7kb z 27.2 2007, tzn. tovární (default) nastavení tlačítek - původní stav. Ověřoval jsem to otevřením toho souboru a tlačítka jsou tam nastavená na origo nastavení.
Ten upravený ppath.txt, který toto nastavení mění musí být v My Flash Disk/program Files, na úrovni složky Settings.
Pozor, adresář program files je tam ještě jeden a to na stejné úrovni jako my Flash disk, Storage card, Windows,... do této složky program files ten ppath.txt nepatří. Musí být v My Flash Disk/program Files.
Jestli Muad dib dal ppath do toho program files na úrovni My Flash Disk a ne do My Flash Disk/program Files, může se opravdu stát, že má po hardresetu zas ten default ppath, který je v adresáři windows. A jestli ten default ppath, který je v adresáři windows přepsal jiným, tak to má má asi někde nějaký soubor .ini, který tento windowsovský ppath.txt po hardresetu vrátí zpět do default nastavení origo tlačítek.
Myslím, že Muad dib problém vyřeší správným umístěním upraveného ppath.txt do My Flash Disk/program Files
Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.