Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Přípitek

Tady většinou popíjíme, zapíjíme a slavíme :lol:

Moderátor: deusexx

Re: Přípitek

Příspěvekod SvoDa v 23 čer 2009 08:56

To bude asi pořadové číslo té Mirkové cérky :D
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 23 čer 2009 10:16

Taky se už asi zaregistroval Radkův synátor. Včera lítal na simulátoru a dnes registrace: pilot213 - dnes, 09:26. :lol: :lol: :lol:

Jó, a to číslo je patrně jeho oblíbené letadlo(FALCON HX-213) ;) :lol: :lol: :lol:
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod deusexx v 23 čer 2009 15:46

No chudák malá.Ještě srandu si z něj dělejte.Bych mu dal,lítat tady po foru.Stačí,že tu straším já :lol:
A dost bolo srandy.Tady jsou výsledky po deblokaci nových členů k dnešní 8. hodině :D
počet12.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod deusexx v 24 čer 2009 15:32

Sraz je za dveřma a počet roste ;)
počet13.jpg
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 25 čer 2009 06:16

Dobrá práce, Radku.
Kurňa roste to teď pěkným tempem cca 20 ks / den.
Radku, nebylo by od věci dát sem graf za dějaké delší období od doby, kdy nás tu nebylo ještě tolik ;)
A aby to bylo přehledné, nemusí být sloupečkový, ale lineární (spojnicový) ;)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 25 čer 2009 06:39

Dane,to není problém.Ale já už mám starch se tady na ten server excelem připojit :lol: Bo mám strach,že mě zas zmiznou nějaký tabulky.Začalo mě to totiž blbnout jak jsem sosnul data tady odsud.Asi týden po tom a to jsem 4 dny nebyl doma.Ale proberem na srazu.Já to dokonce někde možná ještě mám.Musel bych doma kuknout.
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 25 čer 2009 06:47

Tak nesosej data, ale přidávej ty počty do excelu ručně, když ti ta automatika dělá problém. Nebo si někde eviduješ ve své dB i ty Nicky? Nakonec ti ta automatika zabrala víc času než ruční počítání :D a ještě máš červa v kisně.
To není takovej problém za pár dní dozadu si pohledem spočítat kolik se v ten či onen den přihlásilo lidí, když stránka s členy má 25 soudruhů.

Někteří ajťáci, než by si spočítali 8x12 z hlavy, tak loví z příslušenství woken kalkulačku (vědeckou) :lol: :lol:
To si Radku neber osobně, to já jen tak obecně.
Např. náš školníí IT, si nikdy netiskl telefonní seznam zaměstnanců (je nás tu 100, tak není v lidských silách si čísla klapek zapamatovat) a když učím u něj v učebně a potřebuju z jeho přilehlého kabinetu zavolat nějakému kolegovi, tak mi to loví z PC přes salamandra z místního portálu :shock:
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 25 čer 2009 07:15

No abych ti řekl pravdu,já si to taky netisknu.Mám v TC nahoře "odkaz" a jenom kliknu a ten seznam na mě vyskočí.Ovšem to máte hodně zaostalýho IT špecialictu,když ještě používá salamandra ;) No,proti gustu.....A co se toho grafu týče,ten už tu je
Kód: Vybrat vše
http://forum.entershop.cz/viewtopic.php?f=2&t=16&start=3950
ale asi bys to chtěl trochu jinak,co?A máš ještě ten soubor,cos mě posílal?Já to v té SZ hledal,ale příloha tam není.A nebo se blbě dívám. :oops:
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod deusexx v 25 čer 2009 15:30

Stav členů pár hodin před srazem :)
počet14.jpg
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod tomasii v 25 čer 2009 20:52

Přípitek na zdar zítřejšího a pozítřejšího jednání posílám z Vídně. Je to blíž, než z Prahy.

Už se těším na podnětnou diskuzi k tématům (o patro níž).

Tomasii
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Vítejte přátelé ;-)