Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Přípitek

Tady většinou popíjíme, zapíjíme a slavíme :lol:

Moderátor: deusexx

Re: Přípitek

Příspěvekod tomasii v 01 kvě 2009 21:10

Nestihl jsem to soudruhu radní, nestihl jsem to bohužel a tak sháním informace, jak krásné to tam muselo být a o co jsem přišel. :roll: :roll: :roll:

Doufám, že někdo (třeba i z přespolních soudruhů) tam byl a podělí se s námi o své zážitky. :?: :?: :?:
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

Příspěvekod Jarouš v 01 kvě 2009 21:20

Tak ani nevíš,jestli byla Švorcová,která nikdy nebyla Švorcová.Za komanče ji nejenom živili role,ale také předsednictví Svazu žen a teď ji nad vodou drží nostalgičtí komunisté.Nehledě na to,že ani důchod pravděpodobně nebude mít,oproti jiným lidem,,kteří celý život dřeli,zanedbatelný.Ale to jsem, se zase trochu rozčílil a sem to nepatří.
Dnes jsem po ránu zařízl nějakého uživatele (po Danově upozornění).Jeden příspěvek a hned odkaz na warez :!: Jak mě znáte,tak to bylo něco na mě :!: :twisted: :twisted:
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 02 kvě 2009 08:33

Jména "spolupracovníků" se v rámci režimu, kterému "pomáhají" nezveřejňují :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
Naposledy upravil SvoDa dne 02 kvě 2009 08:38, celkově upraveno 2
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Jarouš v 02 kvě 2009 08:38

Já jsem to schválně napsal,aby to nevyznělo,že se chlubím cizím peřím.
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 02 kvě 2009 08:46

Jsem jako "spolupracovník" kompromitován a odhalen :lol:

P.S. Jardo, co se týče Švorcové a pod. - jen dokázala "se mít dobře" a vydělat na režimu, tak jako na nynějším (demokratickém), vydělávají zas jiní a dokonce jsou to mnohdy titíž, co předtím (např. Timur a jeho parta z prognosťáku). To nemluvím o "platech managerů státních podniků,... Nerad bych se tu rozepisoval o tom, kdo kdy víc zneužíval moci, nepolemizuji ani o tom, zdali bylo tehdy líp než dnes či naopak, ale je evidentní, že po ekonomické stránce v rámci akce "malé domů" byl Komanč oproti demokratům, břídil a příštipkář.
Volit sice stále chodím, ale napadlo mne již i účelnější (taktéž jednorázové) využití těch volebních lístků (jednoho po druhém);)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod tomasii v 02 kvě 2009 11:17

Obávám se ale, že pro navržené použití nemají tu konsistenci; připomíná mi to doby, kdy se ke stejnému účelu se stejným rizikem používalo nařezané RP. :lol:
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 02 kvě 2009 15:27

:lol: :lol:
Já si ještě pamatuji z vojny, kde byl totální nedostatek TP, ale přebytek RP, jak správně změnit u RP konzistenci :lol: :lol:
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Jarouš v 02 kvě 2009 17:37

To je tedy nářez :!: :!: Dnešní zápas jsem si nemohl nechat ujít,ale lituji bratry Slováky,že to skončilo s nulou,neboť minimálně první půly třetí třetiny byli daleko lepší než naši.
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 02 kvě 2009 17:46

Bratři ze Slovenska, je to sport, fandím vám a potkáme se ve finále ;)
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Jarouš v 02 kvě 2009 17:51

Na vedlejší fórum se znovu nelze dostat.Blokuje to nějaký Trojan :!: To je tedy síla,protože v týdnu psal Kolda (TP1)do vlákna pro moderátory,že už je to všechno odstraněno a nevydrželo to ani týden :!: :!:
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na Vítejte přátelé ;-)