Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Přípitek

Tady většinou popíjíme, zapíjíme a slavíme :lol:

Moderátor: deusexx

Re: Přípitek

Příspěvekod amatér v 18 dub 2009 20:09

Hlásím se do party. Na zdraví, pánové.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod Jarouš v 18 dub 2009 20:12

Já jsem zase u slivovice a kabelovku bych nechtěl.Máme natažený kabel do domu a z 16. partají jsou na kabel připojeni dva.Kdyby mi šla Prima tak jak má,tak bych to zatím neřešil,ale podlehl jsem nátlaku a vhledem k tomu,že tady v Liberci mají vypínat analog asi za dva měsíce( Čt2)na který já hodně koukám,tak bych to stejně musel řešit.Mám tři televize a ani jedna(i když všechny LCD a staré maximálně tři roky) v sobě nemá set-top-box. :( :(
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod Jarouš v 18 dub 2009 20:13

Jdu skočit na chvíli do vany,vezmu ji dvakrát kraulem a jsem zpět :!: :lol: :lol:
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 18 dub 2009 20:17

No, sice to sem nepatří, ale kabelová televize dekoduje digitální signál na analogový u sebe v "ústředně", takže uživtelé nepotřebují set-top-box a navíc už začali nabízet i ten signál digitální, ale to neřeš, už mám hotovo.
O mnoho zajímavější dokumenty než na ČT2 jsou na Discovery, Spetrum, ViasatHistory, ViasatExpoler, National Geofrafic,...

Kluci na zdraví :!:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 18 dub 2009 20:18

Tomu říkám předvídavost, Jardo! Tak teď abych si raději tak rok či dva nekupoval digitální satelit - obýávám se, že to budou vypínat, když si to už Jarda koupil :lol: :lol: :lol:
Ale nejsi v tom sám - když si můj tchán koupíí nějakou tu technickou hračku, tak se můžu vsadit, že ji do měsíce zlevněj na polovic.
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod amatér v 18 dub 2009 20:19

Jarouši moc se při tom kraulu nezadýchej. Set top box není problém stačí ho dokoupit, dá se sehnat i pod 1000,-Kč, Já ho mám u každé televize.
amatér
Moderátor

Příspěvekod Jarouš v 18 dub 2009 20:35

Ale satelit už beží v digitálu a sám to na analog převede,takže set top boxy nepotřebuji.A Dane máš tam taky LEO TV :lol: :lol: A koukáš na ni :?: Já jsem ji a několik programů dalších dostal na 3 měsíce zdarma.Já na to nekoukám,ale když tak ti natočím DVD :!: :lol: :lol:
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 18 dub 2009 20:36

No jestli Jarda ve své vaně krauluje, tak to já mám doma místo vany nejspíš jeho umyvadlo :o
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod tomasii v 18 dub 2009 20:37

My s Hankou jsme už přešli na teresciální digitál + satelit.

Kolega, co mě navštívil, mi všechno sepsul a řekl mi, že jediná budoucnost je v HDTV (celej HDTV komplet si už samozřejmě koupíl) a že jsem zaostalej. Na moji námitku, že jednak v HDTV skoro nic nechytí (zadarmo asi nic, kromě testovacího vysílání NOVA) a navíc, že vidí stejně blbě jako já s rozlišovačkou maximálně jako má Mio (spíš C710) zůstal jak zařezanej a že už musí jít. Asi jsem (alespoň na čas) ztratil kámoše.

PS: koukal jsem tenhle týden na tv a tam nějakej komunikační expert řekl, že je už v závěrečné fázi příprava přechodu rádiového vysílání na digitál. Že to sice bude ještě pár let trvat, než nastane rozhlasová analogová hluchota, ale že to zas tak dlouho trvat nebude. Jo a že settopboxy samozřejmě na rádio nebudou. No stejně, jak bychom to TMC přes nějakej krám připojovali.

Tak nádraží, jak říkali naši západní kolegové. :lol: :lol: :lol:
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 18 dub 2009 20:41

Tome, třeba bude k těm naším historickým navigacím možno vrazit do konektoru TMC antény nějaký bazmek na chytání digi TMC :lol: (předpokládám, že v ceně několikrát převyšující TMC držák :lol: )
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Vítejte přátelé ;-)