Kluci, pořád špekuluji, jak je to možné, že Vám to nejde. napadla mne ještě jedna věc, jestli jste nepřehlídli, jak už jsem psal:
SvoDa píše:Já do toho šel původně přes "spárování" PC - MIO (New connection) a přestože počítač MIO vidí, háže to chybu, tudy cesta nevede .
Zkusil jsem tedy rovnou Wireles File Transfer, MIO se hned objeví, tak jej zafajfkneš - vybereš v PC soubor, který chceš poslat a jen odešleš. Přenos začne okamžitě. V MIO se transferované soubory objeví ve složce My Dokuments a odtud si je v MIO pošleš kam potřebuješ.
Jinak v MIO "Control panel" (desktop) je ikona "Bluetooth Device Propeties", ve které můžeš vyhledat okolní zařízení a potvrdit jim nutnost/nenutnost autentifikace (PIN) nebo "Active" a zařadit je do Trusted (důvěryhodné).
Je docela dobře možné, že z vašeho PC je vaše MIO vidět, ale jelikož vaše PC (jeho adresa) není v sekci "Trusted" tak MIO soubory z něj logicky nepřijímá
Otevřete v MIO
"Control panel" a v něm
"Bluetooth Device Propeties" a dejte
"Scan device" a mělo by vám to najít Adresu adresu vašeho BT manageru v PC.
Vaše PC se objeví v sekci "Untrusted" a vy jej šipkou pošlete do Trusted.
Já ve svém MIO zde v okně "Trusted" (důvěryhodné) mám adresu mého NB stále, takže jestli není zakopanej pes tady.
Máte při svých pokusech v MIO "Bluetooth Device Propeties" adresu vašeho BT manageru v PC? Jestli ano, tak už fakt nevím, jak to "obecně" kvalifikovat.
Musíte někdo z Vás, kterým to nechodí do 720 zkusit přenos do 520.
Jestli to půjde, pak se chová 720 jinak než 520.
Jestli vám to nepůjde ani do 520, děláte něco špatně, nebo nestojí BT manager v PC za nic.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.