Tak jsem dělal "výzkum" restartů verzí iGO8 a dospěl jsem k závěru, že za to nejspíš mohou sd-karty, alespoň u mne ano.
Před časem jsem zjistil, že se mi po zapnutí kousají všechny verze iGO8 (53228, 53558 a 64873) na kartě Kingston 8GB class6 a na kartě Kingston 4GB class6 jedou bez problémů. Přesněji řečeno, po několika (3-5) vteřinách probouzení se normálně rozjedou.
Teď jsem si na 4GB kartu přihrál k předchozím verzím (které se probouzejí) verzi 71348 a na té kartě, kde ostatní jedou, po probuzení rovněž čeká několik vteřin a pak restartuje. Občas výjmečně se objeví i nějaký nečitelný soubor.
Pak jsem dal 71348 kompletně do C710 do flashky a zatím jsem nenarazil na problémy. Po zapnutí není rozespalá a IHNED jede. Ještě to zkusím v C520 a po nočním spánku.
EDIT: V C520 se chová stejně, nabíhá téměř ihned a neresetuje se. Teď jen přečkat noc.
Otestujte taky, zda náhodou u vás nezávisí restarty 71348 na tom, jestli není v MFD, nebo na kartě.
PS: Ten soubor device.nng mi tam verze 71348 přihrává na kartu taky, do C710 zatím ne...