Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGo8 na "My Flash Disk" Cx20

Zde řešíme všechny modely navigací MIO - např. C510/C710/C250/C320/C520/C720/MOOV...

Re: iGo8 na "My Flash Disk" Cx20

Příspěvekod pilot_new v 02 úno 2009 08:36

Postupoval, postupoval. Najprv som to mal podla Tomasovho návodu na SD karte. No a ked to chcem dat na MFD, tak tam za žiadny svet nevidím adresár
My Flash Disc/Program Files. Takže nemám kam dať súbor ppath.txt
pilot_new

Příspěvekod SvoDa v 02 úno 2009 09:16

Napadá mne, jestli si adresář My Flash Disc/Program Files vytvořit.
Ze svých zkušenosti popisovaných zde viewtopic.php?f=15&t=290&start=40 doporučuji použít fígl IvoK, nazvat tento asresář s malým "p", tzn. My Flash Disc/program Files aby byl editovatelný přes TC přímo v MIO a nejen přes PC
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod pilot_new v 02 úno 2009 10:03

No takto: aký je u Vás obsah adresára MFD/Program Files a jeho podaresárov? Moje mio snad funguje nejak inak.

Takto vyzerá môj /root:
Obrázek

a takto /mfd
Obrázek
Naposledy upravil pilot_new dne 02 úno 2009 10:12, celkově upraveno 1
pilot_new

Příspěvekod SvoDa v 02 úno 2009 10:09

Je tam v tom program files ještě složka "Settings".
Mrkni se na screenshoty a popis na
www.tomasii.cdc.cz
v sekci návody
Jak spustit iGO8 místo Miomapu ve flash paměti Cx20 bez sd-karty?

Originál ppath.txt najdeš přímo ve windows a jde o to, kam dát ten tvůj editovaný, aby ten originál ppath.txt z windowsů po hardresetu MIO ten tvůj ppath.txt nepřepsal.
Diskutovali jsme o tom právě v tom vlákně, na které jsem se odkazoval a složka "program Files" je (prozatím) nejoptimálnější řešení
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 02 úno 2009 10:41

No a takto to tam máme my na C520 nebo 720
Miomap_(navod_003).jpg

prot si myslím, že bys složku program Files mohl do MFD přidat. Když to nebude fungovat, tak to smažeš, přinejhorším po nezbytné předchozí záloze zformátuješ.

Ta složka settings, co je v program files obsahuje soubor system.ini (zajímalo by mne, kde máš Settings/system.ini ty) ve kterém je toto:
[OS]
Platform=WindowsCE
MajorVersion=5
MinorVersion=0
ReleaseDate=20061231
Language=EEU
ImageUpgrade=0
ImageVersion=02.3.9911.1018

[Hardware]
CPUModel=2443
PanelType=Samsung
RAMSize=64M

[MIO]
ModelName=C520
Region=EEU

[Map]
MapEngineVendorVersion=iGOEEU@0707
UUID=0D 25 F8 8D C5 6C 74 11 08 00 00 02 2A C1 FC 92
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod pilot_new v 02 úno 2009 13:38

No a ja tam mám po formátovaní len LocalRecord a Settings.dat :roll:
Nič viac, nič menej.
pilot_new

Příspěvekod Ivo K v 02 úno 2009 14:22

@pilot_new - na piš prosím co máš přesně za Mio C720 nebo C720b a jaký máš FW (jestli jako já: FW:R02+3+9913+1018), ať se trochu pohneme z místa.

Když připojím já Mio C720 (po formátu MFD a hardresetu) k PC a neměnil jsem žádné nastavení, ani nic v Miu nespouštěl, pouze jsem nastavil jazyk, datum a čas, tak vidím na MFD toto: "soubor SETTINGS.DAT a adresáře LocalRecord(uvnitř soubor MioBT.ini) a Program Files (uvnitř adresář Setting a v něm soubor Systém.ini)!.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod pilot_new v 02 úno 2009 15:22

Je to MIO C720 (FW: R23+3+9939+0511) (s/n: B1G76M03500) zakúpená cez Entershop.
Teraz po formátovaní a pri každom pripojení k USB potrebuje nastaviť jazyk a čas. :cry:
No a jak na to pozerám tak aj po akomkoľvek resete vždy zformátuje MFD. Odznova a furt.
pilot_new

Příspěvekod Ivo K v 02 úno 2009 17:00

Píšeš: "No a jak na to pozerám tak aj po akomkoľvek resete vždy zformátuje MFD. Odznova a furt."
Kdo vždy zformátuje MFD?
Formát je příkaz, který je součástí systémových prostředků a musíš ho spustit sám, a ještě před tím musíš MFD odpojit od systému!
Pokud nemáš poškozený FW(o čem pochybuji, když se připojíš k PC), tak se jistě MFD nenaformátuje sám od sebe.

Zkus připojit Mio k PC pžes USB a nakopíruj na MFD nějaké soubory. Bezpečně odpoj Mio, vypni Mio dlouhým stiskem a po chvíli zase zapni.
Připoj ho opět k PC a podíve se, jestli tu soubory, co jsi nakopíroval tam jsou.
Myslím si, že je v MFD budeš mít.

Jinak dle Tvého FW, máš verzi, která blokuji spouštění cizích programů.
Již to řešil uživatel don.camillo. Prostuduj si několik stránek zde: viewtopic.php?f=28&t=37&start=152
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod pilot_new v 02 úno 2009 18:54

No tak tu ho spúšťa systém sám. Proste všetko zase pekne zmizne. Vždy sa tam objaví len LocalRecords a ten Settings.dat
Inak formatoval som to cez tomasii unlock pomocou storage managera. Skusim ešte cez MioPocket, to by mala byť vo windows ina konfigurácia.
Všetko toto sa deje po hard resete resp po pripojeni na USB. :-((
pilot_new

PředchozíDalší

Zpět na MIO - specifické postupy