Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
Moderátor: deusexx
SvoDa píše:@amatér: Chceš říct (napsat), že když to do mne někdo napálí, vyplní to on u sebe a já u sebe a vyměníme si kopie
![]()
Co když se záznamy - názory na nehodu, nákresy,... budou lišit
deusexx píše:Pánové,to jsou dva formuláře.Já a ten druhej.A co pojišťovna?To je ten třetí.
amatér píše:jsou lidi, a každý bude tvrdit, že vina je na straně toho druhého. Pokud by se vám stalo, že ten druhý bude odmítat vyplnění nebo sepsání záznamu, dopouští se přestupku a volejte policii, strašák s poplatky do zákona neprošel, tak se nemusíte obávat žádného placeného výjezdu a pamatujte policie je povinna přijímat oznámení.
deusexx píše:Pánové,to jsou dva formuláře.Já a ten druhej.A co pojišťovna?To je ten třetí.
Ivo K píše:Pánové, raději si připijeme, než si psát vo nějakejch blbej formulářích.
Přišli jsme chlastat, ne? Pak založíme sólo vlákno "Jak správně vyplnit formulář nebo složenku".
Tak na zdraví![]()
![]()
![]()
, buď té pojišťovně věř, nebo si udělej kopii.Pojišťovně odevzdáš ten svůj originál a kopii od toho druhého.A co mě zůstane,když to stratí?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 22 návštevníků