Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Přípitek

Tady většinou popíjíme, zapíjíme a slavíme :lol:

Moderátor: deusexx

Re: Přípitek

Příspěvekod SvoDa v 29 pro 2008 21:41

To vlákno, kam směřuje amatérův odkaz má samozřejmě překlep - jde o verzi 8.3.2.64873 a ne 8.3.3.64873 - to už tě mělo Mirku, Mirku :roll: , trknout to číslo 64873 :!: :!: . :lol: :lol: :lol:
A krom toho tam dole píšou : Sorry my bad. Its version 8.3.2.64873. Can a moderator correct my title. Please. I don't want to be misleading. :lol: :lol: :lol:

Jinak ten můj odkaz byl přesilvestrovský žertík a screen fotomontáž ;)

S tím rádiem mne to jen tak napadlo, když to přijímá VKV a má to tuner, proč by to nemohlo hrát :!:

Tak jsem to ve svém příspěvku 2009 musel uvést na pravou míru, abyste se tu zbytečně dlouho nestresovali :D
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 29 pro 2008 21:58

Já jen, že jsem se opravdu chytil (to přiznávám), a toho odkazu jsem si všiml při vyhledávání, že je to překlep jsem taky zjistil, ale zdálo se mi, že je to dobrá shoda náhod. Jak říkám, já se chytil, tak jsem ti to chtěl oplatit. :D
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 29 pro 2008 22:01

No mohli bychom tu založit samostatné mystifikační vlákno :lol: :lol:

Teď jsem četl o pár vláken dál, že včera zprovoznili kdesi nové radary a dnes se v MIO sami zaktualizovaly z O na 50 km/h.
za chvilku by tam bylo příspěvků plno :D
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 29 pro 2008 22:32

Zdravím, tě Ivo, je to fakt, někdo už asi slaví předčasně. Já se musím smát, těm zamzlejm verzím, poslední dobou se to tu objevuje často, ale ne jen tu, když se podíváš k sousedům v zámoří, zamrzání propuklo i tam, že by předzvěst tuhé zimy?
poznámka: Zdravím i tebe vuvu, na zítřejší přípitek jsem si připravil OUZO, tak to konečně prubnu, ať vím o čem píšeš. :D Už je zase fuč. :(
amatér
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 29 pro 2008 22:43

Také Tě zdravím Mirku.
Já se už skoro týden mořím s tím připojením Mia k PC a brouzdání na internetu v Miu.
Hodně jsem toho pročetl a otestoval, ale to připojení přes BT stále nemohu správně nastavit.
Už ale vím, že jediná možnost je přes ActiveSync.
V Woknech Mia Cx20 sice připojení s PC je(není to ActiveSync), ale když ho nastavím a s PC se spojím, tak stejně nejde využít pro sdílení internetu z PC. :(
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod amatér v 29 pro 2008 22:47

Já tu Vaši disputaci o připojení k PC z povzdálí sleduji, ale nechápu k čemu to chcete využít, propojení pře BT k telefonu chápu, ale proč to PC.
amatér
Moderátor

Příspěvekod vuvu v 29 pro 2008 23:13

amatér píše:poznámka: Zdravím i tebe vuvu, na zítřejší přípitek jsem si připravil OUZO, tak to konečně prubnu, ať vím o čem píšeš. :D Už je zase fuč. :(

Nejsem fuč, sleduji průběžně a také pracuji a také připíjím. Dnes GIN+tonic. Mám toho ještě moc a zítra chci odjet na hory. Ještě chci nainstalovat tu verzi 8.3.3 možná že i 8.4.4.
vuvu
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Ivo K v 29 pro 2008 23:19

@amatér - Připojení Mia k mobilu a surfování na internetu je dost drahé peníze, ale připojení a surfování přes PC Tě už žádné peníze nestojí.
A když si žena čte maily, tak já můžu být a internetu v Miu. :D
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod vuvu v 29 pro 2008 23:39

Nebylo by raději nějaké MIO s WiFi? :lol: :lol: :lol:
vuvu
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Ivo K v 29 pro 2008 23:42

Bude, neboj, ale chce to čas! ;) :lol: :lol:
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

PředchozíDalší

Zpět na Vítejte přátelé ;-)