Pokud bych měl věřit všemu, co najdu na torrentech, tak bych nedělal nic jiného, než stahoval nové věci
Již jen datum toho postu, co jsi mi poslal přes SZ, by ti mělo být víc než nápadné - příspěvek je starší více jak dva měsíce a nikde jinde se nic neobjevilo....
Pro Tvůj klid jsem znovu zkusil aktualizaci navigace a samozřejmě nic
Jediné aktualizace ve verzi 2014.Q3 jsou hlasy...
A ještě něco - zkoušel jsi to stáhnout? Ono ti to totiž nabídne akorát instalaci jakýchsi záhaných programů, které by ti měly stažení umožnit - a nemusím snad ani říkat, že to bude nějaký trojský kůň nebo podobný šmejd, takže ani nedoporučuji zkoušet

Během 14 dnů najeto 4 tisíce kilometrů a když vynechám drobné nepřesnosti, které neměly vliv na navigování (pár křižovatek se změnilo na kruháče, chyby v rychlostních limitech a podobně), mapy selhaly
Takže osobně jsem s mapami HERE 2016.Q2 spokojen, svůj účel splnily nad mé očekávání
A jen pro upřesnění - vše odjeto s navigací Navon N490 Plus (Primo 9.6.5.233301, mapy mají pouze fbl, fpa a hnr soubory), v jednoduchosti je prostě síla 
, takže strávili celý den vyřizováním potvrzení od místní policie a ambasády, aby se ním mohli na zpáteční cestě prokazovat při případných kontrolách.