Dikz za odpoved.|
Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
|
Dikz za odpoved.

Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.

vovi píše:No potěš koště... Jestli stíháš při jízdě po městě sledovat i značky na displeji navigace, a dokonce si jich tam přeješ ještě víc, tak jen doufám, že tě na silnici nepotkám.
sovem navadeni?
ikdyz jsem se asi spatne ptal.Tyto fda.soubory mam i aktivovane licence.Niicmene se ptam znovu existuje vubec moznost zobrazeni napr: STOPek ve meste,nebo to zadne navigace neresi.
Tech duvodu muze byt vic.Mohlo by to i mast napr. nevim.

Po znacnem dusevnim vypeti jsem princip pochopil.A proto se ptam znovu "existuji soubory *fda kde jsou obsazeny i DA napr:STOPka ve meste.Staci mi odpoved typu ANO--NE.Tecka.
Mio-Treo.info píše:
Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník