Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO PRIMO 2.4 pro Android

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod Bruca66 v 07 led 2015 14:55

Neboj vyreseno .. porad to instaloval na kartu. To by mu nepomohla ani svecena voda pro save.
Bruca66

Příspěvekod arteee v 14 led 2015 16:28

Měl bych dotaz ohledně zvuku, jehož řešení se mi zde ani jinde ještě nepodařilo objevit.

Mám iGo v autě na radiu s androidem GB (2.3.x). Vše funguje OK, ale štve mě jedna věc, při zvuku z navigace (je jedno zda hlas, či nějaké upozornění) iGO zvuk systému (např zrvona hrající rádio/media) uplně ztlumí. Jde toto nějak nastavovat? Tedy rád bych, kdyby šlo nastavit úroveň hlasitosti.

Paradoxně při hledání na NETu jsem nacházel problém, že naopak iGO na zvuky z pozadí vůbec nesáhlo (tedy hlasitost zůstala, a iGO si řeklo svou hlasitostí to své).

Věřím, že to je aplikací, protože třeba nejmenovaná slovenská navigace ztlumí zvuky z pozadí cca na 50% úroveň během svého proslovu, což působí příjemně. To uplné ztlumení je vysloveně otravné.
arteee

Příspěvekod Ivo K v 15 led 2015 12:08

Něco se řešilo ZDE.
Jednalo se sice o problematiku repro versus sluchátka, ale třeba ti to pomůže k vyřešení tvého problému.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod arteee v 16 led 2015 11:08

Díky, to pomohlo. Dovyhledal jsem to, a je to řešitelné právě díky directivě navigation_audio_stream, kdy iGU říkate, jako co má zvuk stremovat na ovladač. Výchozí je navigation_audio_stream=1 což je system.
našel jsem (pro ostatní, třeba se to někomu bude hodit)
navigation_audio_stream - hodnoty 0-5
0-STREAM_VOICE_CALL,
1-STREAM_SYSTEM (iGO default),
2-STREAM_RING,
3-STREAM_MUSIC,
4-STREAM_ALARM,
5-STREAM_NOTIFICATION.

Dle verze andoridu se tak jak chci chovají 3 až 5. Kdy 3 se plně mísí s hudbou, 4 je to co jsem chtěl původně, hudna je jen částečně ztlumena.

EDIT: Tak je to trochu komplikovanější... Výběrem streamového kanálu lze řešit problémy s hlasitostí hlasové navigace. Neb dle vybraného kanálu se aplikuje systémová hlasitost daného kanálu.

To co jsem chtěl, tedy, aby hlasová navgica nijak nenarušila (neztlumila, či nevypla) zvuky z pozadí (hudba/rádio) jsem nakonec vyřešil directivou:
android_muting_device=0

To ztlumení dělá jiná directiva (pause_mp3_sooner)

Takže díky.
arteee

Příspěvekod briadogs v 21 led 2015 22:13

Mam jeden velky problem a to ze sa mi schova (je neviditelne) pocas jazdy auticko(ja). Staci ist do zakruty alebo na kruhovy objazde.

POMOZE NIEKTO prosim ?
Samsung Galaxy Tab® 4 8.0 16GB, White 1280 x 800 Pixelelov..primo 9.6.29.356072
SAMSUNG GALAXY TAB2 7" 1024 x 600 ,Skin fmilan & amatér pro Primo 2 - Android
NAVON n660 , Gurjon skin "Si" Primo 2
briadogs

Příspěvekod agent007 v 22 led 2015 09:22

Myslím,že by to mohlo být nastavením velikosti.Měl jsem to také tak a někde tady toto bylo popsáno jak na to.U mne stačilo jej zmenšit a už se neztrácí,jede po celou dobu.Zkus prohledat fórum.
agent007

Příspěvekod szur v 22 led 2015 10:30

Na nějakem jínem foru jsem našel toto dopručení při mizení nav.šipky. Mi to pomohlo.
Do sys.txt dopsat.

Kód: Vybrat vše
[3d]
car_antialias_max_x=320
car_antialias_max_y=320 
Navon 560--Primo 216 230 _fmilan_amater
Honor 9_Nextegen_Skin_Pongo
szur

Příspěvekod drobino v 25 led 2015 21:58

Zdravicko mam trochu zacarovany kruh. Kdyz dam navi na pametovku tak bezi ale neuklada. Pokud ji nakopiruji do pameti telefonu tak se co par vterin pri navigaci vypina a kdyz se to snazim rozdelit a content dam na pametovku a zbytek do telefonu(podle ruznych navodu tak to zase hazi chybu /data/data/com.navngo.igo.javaclient/content/lang) a zapisy v sys.txt nepomahaji. Uz si nevim rady. Nemate nekdo nejaky napad v cem by mohl byt problem?
drobino

Příspěvekod Bruca66 v 25 led 2015 23:11

Vypinani znaci 2 veci.
1. Prehrati HW a jeho restart
2. Poskozena data - vse nahrat znova a odebrat vsechno co tam nepatri. Brading.zip, Skiny, POI, DEM, Adresare UX, SAVE. Pokud bude vse stejne, najit lepsi zdroj pro data a vse opakovat.

3. Funkcni program doplnit o poi, dem atd .. postupne. Nikdy UX a brading, pokud nevim k cemu jsou.
amatér píše:Příspěvky bez diakritiky mě opravdu fascinují. Teď nevím, co je vlastně myšleno = Přehřátí HW... , nebo Přehráti HW...To druhé, zdá se mi býti nemožné. :cti:
Bruca66

Příspěvekod SvoDa v 26 led 2015 07:13

drobino píše:...content dam na pametovku a zbytek do telefonu (podle ruznych navodu tak to zase hazi chybu /data/data/com.navngo.igo.javaclient/content/lang) ...
Tato hláška znamená, že Primo "nevidí" lang (jazyk), jelikož jej pravděpodobně máš v content na kartě. V oněch návodech je jasně napsáno, že ve složce addons/content na kartě mohou být v přísl. adresářích jen mapy, budovy, poi, dem, raster, ale vše ostatní nech v content v paměti přístroje.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Android