Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Prestigio Geovision 5850HDDVR

Re: Prestigio Geovision 5850HDDVR

Příspěvekod adrian.gulo v 16 říj 2013 11:15

Mne sa podarilo ho upustiť,a dopadol na asfalt so stranou kde je SD karta. Samozrejme sa celé zatlačilo pod horným rámom a micro SD za zalomila. Tak už bola rozobratá. Batéria je prilepená na zadnú stranu. Okrem malého skrutkovača je za potrebu tenký nožík a pekne sa dokola poodlupovať.
Keď už ho chceš vypitvať :lol:
MIO C-520 - iGO PRIMO 2

Prestigio Geovision 5850HDDVR-iGO Primo 9.6.7.299158
adrian.gulo
 
Příspěvky: 254
Registrován: 28 pro 2011 17:49
Bydliště: Slovakia , Štúrovo

Re: Prestigio Geovision 5850HDDVR

Příspěvekod PVZ v 16 říj 2013 11:17

Vďaka za cenné rady :lol: :bravo: :cti:
Prestigio GV 5850HDDVR Android s PRIMOM 2, 9.6.29.365016; skin fmilan & amater v. 2.4,1_a a BE-ON-ROAD EUROPA; iPhone 5 s Navigonom
Usporiadateľ klubových zrazov na Slovensku
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
PVZ
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 957
Registrován: 16 čer 2008 19:50
Bydliště: Pezinok

Re: Prestigio Geovision 5850HDDVR

Příspěvekod bohdan v 13 led 2014 19:45

Zdravím.
Nevím si rady se zobrazením fullscreen na této navigaci. Zkoušel jsem vše možné, ale spodní lišta ne a ne zmizet. Začínám už si myslet, že je to způsobeno verzí Androidu 4.0.4, který prostě fullscreen neumožňuje. Máte někdo zkušenost, popř. nějakou radu. Díky.
bohdan
 
Příspěvky: 9
Registrován: 05 lis 2011 23:43

Re: Prestigio Geovision 5850HDDVR

Příspěvekod amatér v 13 led 2014 21:37

Jaká spodní lišta? Tato?

[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

Snap_2014.01.13_21h33m51s_002_.png

Tam jsou ovládací tlačítka, proč by měla mizet?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11133
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Prestigio Geovision 5850HDDVR

Příspěvekod bohdan v 14 led 2014 00:25

Ano tato.
Na mé předchozí navi (čína) jsem to tak měl.
Vadí mi na tom dvě věci.
Zaprvé zbytečně zabírá místo.
Zadruhé mám problém se zobrazením skinu, který mám uložený ve složce content/skin.
Když v sys.txt nastavím rozlišení 800x480 tak jej lišta překrývá, a když ne, tak je sice zobrazení v pořádku, ale bez skinu. A právě zobrazení fullscreen by to vyřešilo.
S tím prvním už jsem vcelku smířil, ale s tím druhým ne.
bohdan
 
Příspěvky: 9
Registrován: 05 lis 2011 23:43

Re: Prestigio Geovision 5850HDDVR

Příspěvekod amatér v 14 led 2014 10:14

Pokud se základní skin zobrazí v pořádku, pak je problém ve skinu, který používáš.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11133
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Prestigio Geovision 5850HDDVR

Příspěvekod bohdan v 14 led 2014 11:23

Jo už se mi to povedlo rozběhnout se skinem.
V sys.txt jsem upravil roulišení na 800x432,480x752, aby mi to nepřekrývala ta lišta. A to stejné jsem zapsal do souboru info.ini ve skinu.
bohdan
 
Příspěvky: 9
Registrován: 05 lis 2011 23:43

Re: Prestigio Geovision 5850HDDVR

Příspěvekod radargps v 18 říj 2014 08:28

Zdravím, přeji hezké sobotní ráno.
chtěl bych se zeptat, zakoupil jsem si tuto navigaci, android funguje, všechno fajn až na takovou drobnost, že v ní nemám iGO nebo jakýkoliv jiný navigační software.
Samozřejmě jsem se koukal přes aplikace "instalátor prestigio" jestli se nemusí nějak doinstalovávat, taky tam je aplikace která zkontroluje jestli člověk má nejnovější verzi software, to všechno jsem si proklikal ale nikam jsem se nedostal. K PC lze připojit, ale Naviextras toolbox navigaci nechytne (v tuto chvíli se vlastně ale nejedná o navigaci ale o tablet :D )
Chtěl bych se jen zeptat jestli jsem někde něco nepřehlédl, než to dám na reklamaci, abych nebyl za pitomce :)
děkuji
radargps
 
Příspěvky: 2
Registrován: 18 říj 2014 08:16

Re: Prestigio Geovision 5850HDDVR

Příspěvekod amatér v 18 říj 2014 09:16

Při prvním spuštění jsi měl povolit nabídku "Instalace sw. třetích stran". Vrať přístroj do továrního nastavení a postupuj podle návodu instalací sw.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11133
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Prestigio Geovision 5850HDDVR

Příspěvekod radargps v 18 říj 2014 10:15

Děkuji za odpověď. Tovární nastavení jsem udělal (několikrát).
Instalaci aplikací třetích stran jsem povolil, resp klikl na "instalovat". Že by se něco viditelně instalovalo vidět není (nějaký progress bar nebo něco). napíše to že zařízení je nyní připraveno k používání. Navigační software nainstalován není.
Z tohoto usuzuji, že se mi přístroj chová nestandartně?
Předem děkuji za odpověď
radargps
 
Příspěvky: 2
Registrován: 18 říj 2014 08:16

PředchozíDalší

Zpět na PRESTIGIO - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron