Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Hlas TTSPro Slovak pre primo@android

Moderátoři: maros888, Dráček

Re: Hlas TTSPro Slovak pre primo@android

Příspěvekod marko65 v 29 srp 2016 09:12

Caute, mam v telefone SGS7 speechtech engine s hlasom melania.  V igo basar verzia 9.18.27.659452 z juna  mi funguje, iba miesto kilometrom za hodinu hlasi napr. 40 km za h. Taktiez smer nepovie Bratislava ale phoneme.Pritom phoneme nemam to som vymazal. Ulice hlasi v poriadku. Tiez mi hlasi pri znackach slovo "coskoro", pritom hlasenia na znacky mam nastavene iba vizualne.Tie iste chyby mi hlasi aj v svox. Skusal som aj igo avic a tiez je s tym problem. Pouzivam skin pongo, ale vyskusal som to aj bez neho. Nevie mi niekto poradit ako to vyriesit?
marko65
 
Příspěvky: 20
Registrován: 01 led 2014 21:24

Re: Hlas TTSPro Slovak pre primo@android

Příspěvekod amatér v 29 srp 2016 09:47

1) V nastavení hlasu je slovník, kde můžeš opravit chybové hlášky.
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

Screenshot_2016-08-29-09-37-07.jpeg
Screenshot_2016-08-29-09-37-22.jpeg

2) V nastavení skinu pongo, máš navoleno upozornění na DA v předstihu. Projdi si nastavení TTSPro, a chybu objevíš.
3) phoneme odstraň všechny, ne jen slovenské.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11149
Registrován: 02 črc 2008 09:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Hlas TTSPro Slovak pre primo@android

Příspěvekod marko65 v 29 srp 2016 13:03

amater, dakujem za rychlu reakciu.
1) vlozil som podla tvojho screenshotu do slovníku zaznam km/h a nastavil som na kilometrov za hodinu. Aj som telefon restartol a pustil simulaciu, stale to hovori km za h.

2) vdaka, odskrtol som moznost read road signs, malo by to byt ok.

3) phoneme som vyhodil vsetky hned na zaciatku, skratka v adresári content ani v telefone ani v addons nemam phoneme. Napriek tomu melania cita miesto smeru bratialava phoneme1


Odoslané z SM-G930F pomocou Tapatalku
marko65
 
Příspěvky: 20
Registrován: 01 led 2014 21:24

Re: Hlas TTSPro Slovak pre primo@android

Příspěvekod amatér v 29 srp 2016 13:13

Hláška km/h, má tři polohy
1) překročení povoleného limitu
2) možné zvýšení rychlosti
3) překročení limitu u radaru

Kdy přesně se ozve to km lomitko há?
A zde viewtopic.php?f=98&t=2789#p88904 jsi četl?
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11149
Registrován: 02 črc 2008 09:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Hlas TTSPro Slovak pre primo@android

Příspěvekod marko65 v 29 srp 2016 14:12

cital som to, aj som pridal do sys.txt do sekcie voice riadky correct_speed_unit=1
announce_speed_unit=1

Stale to rozprava km za h pri prekroceni povolenej rychlosti

Odoslané z SM-G930F pomocou Tapatalku
marko65
 
Příspěvky: 20
Registrován: 01 led 2014 21:24

Re: Hlas TTSPro Slovak pre primo@android

Příspěvekod amatér v 29 srp 2016 14:22

Ještě zkontroluj nastavení TTSPro > Číst rychl. limity.
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

[centerz]
Screenshot_2016-08-29-14-17-13.jpeg
[/center]
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11149
Registrován: 02 črc 2008 09:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Hlas TTSPro Slovak pre primo@android

Příspěvekod marko65 v 29 srp 2016 18:40

skontroloval som to, mam aktuvne vsetky tri moznosti ako ty, skusal som aj deaktivovat a vzdy je to rovnake. Este asi skusim vymazat save, ale nemyslim si ze to pomoze. Amater, este mas nejaky napad? Ked som to mal bez ponga, tak niekedy mi zahlasilo aj spravne rýchlostné limit a niedy len km za h. Je to zahada

Odoslané z SM-G930F pomocou Tapatalku
marko65
 
Příspěvky: 20
Registrován: 01 led 2014 21:24

Re: Hlas TTSPro Slovak pre primo@android

Příspěvekod amatér v 29 srp 2016 18:49

Není to záhada, je potřeba vysledovat, kdy je hlášení správné, a kdy ne. Odstraň ze sys.txt ty dva zápisy.
Přidej sem obrázek ze slovníku "speechtech".
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11149
Registrován: 02 črc 2008 09:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Hlas TTSPro Slovak pre primo@android

Příspěvekod marko65 v 29 srp 2016 20:15

myslíš toto nastavenie?
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

Screenshot_20160829-200220.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
marko65
 
Příspěvky: 20
Registrován: 01 led 2014 21:24

Re: Hlas TTSPro Slovak pre primo@android

Příspěvekod amatér v 29 srp 2016 20:45

Ano, to jsem myslel. Toto nastavení reguluje základní hlášku u překročení rychlosti, v místě kde přijedeš na úsek, kde je povolen menší rychlostní limit. Zde by mělo být ohlášeno správně "kilometrů za hodinu". Pošli mi ten syntax, který používáš, já ho odzkouším.
Nebo je to ten odsud? viewtopic.php?f=98&t=2789#p88904
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11149
Registrován: 02 črc 2008 09:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

PředchozíDalší

Zpět na Hlasy TTS pro Primo

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník