Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

TTS hlas pro Android Acapela

Moderátoři: maros888, Dráček

Re: TTS hlas pro Android Acapela

Příspěvekod SvoDa v 01 črc 2016 20:31

Už jsem ti psal, že ta nabídka pro nastavení hlasem a nikoliv zvukem je v tom menu trošku níž (nad TTS testem dopravních značek) a vypadá tak, jak už jsem jednou na screenu dával
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

Obrázek
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 08:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: TTS hlas pro Android Acapela

Příspěvekod x46x v 01 črc 2016 20:44

Jasně, mam to všechno nastevné jek rikas, ale v tom testu prostě slyšim jen klikání ale nemluví to. Hlas pouze naviguje žádné doplnujici informace proste nerika.

EDIT: Tak jsem nahodil cerstve stazeny hlas a už radary hlasi, z vystraznych znacek jich hlasi asi 5, ale alespon něco, takže to zase bylo tou upravou, jakmile ten zip prebalim tak se to takhle rozhasi. Proto bych byl rad kdyby si mi poslal hlas který ti na 100% funguje.

A ještě bych měl jeden dotaz, mám mobil propojeny v autě přes bluetooth takže zvuk z mobilu mi jde do reproduktoru v autě(písničky, notifikace, waze, prostě vše) ale iGO mluví pouze z mobilu. Dá se tohle nějak ovlivnit?
x46x
 
Příspěvky: 196
Registrován: 13 říj 2011 12:01

Re: TTS hlas pro Android Acapela

Příspěvekod SvoDa v 01 črc 2016 20:55

Já používám Voice_TTSpro-Acapela-Czech_v.1.4.zip z 1.příspěvku tohoto tématu s obsahem dictionary.voice, který jsem si upravil a který jsem sem dával (nejnovější verzi Voice_TTSpro-Acapela-Czech_v.1.9.zip nepoužívám, dělá mi problémy s hlášením manévrů).

Celý soubor .zip hlasu sem dávat nebudu, jelikož jsem jej nevytvořil.
Zkus pro komprimaci úprav starší verzi winrar nebo winzip.

Co se týče bluetooth, něco se řešilo zde viewtopic.php?p=101030#p101030 a jsou tam hned pod možným řešením i tvoje příspěvky, byť se netýkají bluetooth, ale toho pípání u značek => už to řešíš 2 roky :?: :-o
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 08:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: TTS hlas pro Android Acapela

Příspěvekod Mirus v 02 črc 2016 08:45

Ta komprimace se zde řešila už vícekrát . Já osobně dodnes bez problémů používám Total Commander 7.55a nebo WinRAR 3.93 (viz příspěvekZDE)
GoClever 4384FMBT
SE Xperia Neo V Silver - Android 4.0.4
Prestigio GeoVision 7777
Xiaomi Redmi 3S 3GB/32GB , CZ LTE - Android 6.0.1
Uživatelský avatar
Mirus
 
Příspěvky: 513
Registrován: 12 lis 2009 07:40
Bydliště: Pardubice

Re: TTS hlas pro Android Acapela

Příspěvekod doktorpechy v 02 črc 2016 16:42

Tak po pár dnech štěstí opět zklamání,při zvolené acapele v systému nejsou vidět tts hlasy v menu prima.Pokud navolím svox,vidět jsou.Tohle se děje pod androidem 6.Nemáte někdo další poznatky k tomuto problému? Avisync tento problém nemá,jen Primo .Díky.
doktorpechy
 
Příspěvky: 51
Registrován: 27 úno 2011 20:26

Re: TTS hlas pro Android Acapela

Příspěvekod SvoDa v 02 črc 2016 17:18

Když něco stahuješ, je třeba číst popisy, byť jsou v Azbuce.
Avic a některé další NextGeny TTS Acapela umí, ale např. NextGeny BasarSoft, Israel a iGO Navigation TTS Acapela neumí.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 08:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: TTS hlas pro Android Acapela

Příspěvekod doktorpechy v 02 črc 2016 20:58

Tohle si nemyslím,že je problém BasarSoftů,Izraelů a jím podobným,jednak azbuku po 14 letech totalitního studia znám velmi dobře,vím co stahuju a ve všech verzích,které jsem zkoušel a dodělával langy acapela normálně šla.Problém nastal v momentě přechodu na android 6.Zkusil jsem se tedy vrátit zpět na kitkat no a acapela normálně jde.Ještě malé vysvětlení,proč tyhle machinace,vypadá to,že android 6 méně zatěžuje systém,než předešlé verze,ty navigace co se běhu týče v něm jdou líp,bohužel s jistým omezením.Každopádně díky za odpověď.
doktorpechy
 
Příspěvky: 51
Registrován: 27 úno 2011 20:26

Re: TTS hlas pro Android Acapela

Příspěvekod SvoDa v 02 črc 2016 21:29

Bavíme se o iGO NextGen, nebo o iGO Primo :?:
V iGO Primo jede Acapela bez problému i s iGO Primo Basarsoft i iGO Primo Israel. U NextGen je to bohužel jinak a nejde přitom o verzi Android.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 08:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: TTS hlas pro Android Acapela

Příspěvekod doktorpechy v 03 črc 2016 07:06

Bavíme se o primu v OS Android 6.0.1,s tím mám problém,NextGen jde naopak normálně.
doktorpechy
 
Příspěvky: 51
Registrován: 27 úno 2011 20:26

Re: TTS hlas pro Android Acapela

Příspěvekod amatér v 03 črc 2016 09:40

To, že Acapela u některých aplikací přestane pracovat, po instalaci Android 6.x, se řeší i na googleplay. Odpověď vývojářů je celkem zajímavá.
if only a couple of application does'nt work, may be this is application that you should blame. If some applications works, then our engine is working

Doporučuji SpeechTech TTS
Kód: Vybrat vše
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.speechtech.engine

Na výběr jsou dva české hlasy mužské a tři ženské + jeden ženský, slovenský, jsou na poslech příjemnější než Iveta (SVOX) i Zuzana (Nuance). Je možné použít syntax pro Elišku.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11149
Registrován: 02 črc 2008 09:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

PředchozíDalší

Zpět na Hlasy TTS pro Primo

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník