Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
mirek1011 píše:@JimmyS
Koukal jsem na ten sys.txt, používáme stejné rozlišení a také tu často řešíme podobné věci. Zřejmě jsme se prokousávali stejnými cestami a tudíž "nasbírali" i stejný brajgl při snaze to Primo v mobilu rozchodit. Smazal jsem na ta doporučení zde ten [warning], ale také všechny speedwarn_category ze sys.txt. Hlášky okolo nebezpečných míst a pod., co se hlásily jak česky, tak v nejaké komolenině s 66 na konci zmizely a nyní je vše hlášeno korektně, zdá se. Tak nevím, zda jsi někdy takovým místem fyzicky projížděl a co ti to tam hlásilo, ale jak vidim v tom tvém sys.txt, úplně přesné to nebude. To jen, kdyby jsi to někdy řešil, klidně to může všechno pryč z toho textu, stejné definice pro ta hlášení jsou v data.zip/iGO9.ini a s nimi TTS pracuje správně, alespoň po tom, co jsem si vyměnil ten data.zip (480x320), co jsem tu různě sháněl. Měl jsem sice podobný, ale byl upravený soudruhy z Litvy, tudíž czTTS hlas směrovaný na tagy v ENG to těžko mohl přelouskat
approach_beep_spoken_type=none
section_start_spoken_type=none
section_beep_spoken_type=none
section_end_spoken_type=none
approach_beep_sound="!proxi"
[rawdisplay]
driver=engine
screen_xy="800_480:800x442/480x762"
[rawdisplay]
driver=engine
screen_xy="800_480:800x480/480x800:fullscreen"
Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu