Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Skin fmilan & amatér pro Primo 2 - Android

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: Skin fmilan & amatér pro Primo 2 - Android

Příspěvekod fmilan v 18 pro 2012 20:21

@ heroman63: Zkus v souboru branding/ui_android/common/ui/navigatemap.ui vyměnit sekci

Kód: Vybrat vše
         <TEXT class="textpadding txt_35" color=#12cc50 glowtype=1 glowsize=2 color2=#000000 align="CENTER" textmodel_speed="navigation.car.current_speed" mode=1 displaypart=2 visiblemodel="!navigation.is_in_simulation&lua.fmi_DigitalFont=0">
         <TEXT class="textpadding txt_35" color=#FF0000 glowtype=1 glowsize=2 color2=#000000 align="CENTER" textmodel_speed="navigation.car.current_speed" mode=1 displaypart=2 visiblemodel="!navigation.is_in_simulation&warning.driveralert.speed_limit.valid&warning.driveralert.speed_limit<navigation.car.current_speed&lua.fmi_DigitalFont=0">

za

Kód: Vybrat vše
         <TEXT class="textpadding txt_35" fontsize=45 color=#12cc50 glowtype=1 glowsize=2 color2=#000000 align="CENTER" textmodel_speed="navigation.car.current_speed" mode=1 displaypart=2 visiblemodel="!navigation.is_in_simulation&lua.fmi_DigitalFont=0">
         <TEXT class="textpadding txt_35" fontsize=45 color=#FF0000 glowtype=1 glowsize=2 color2=#000000 align="CENTER" textmodel_speed="navigation.car.current_speed" mode=1 displaypart=2 visiblemodel="!navigation.is_in_simulation&warning.driveralert.speed_limit.valid&warning.driveralert.speed_limit<navigation.car.current_speed&lua.fmi_DigitalFont=0">
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod heroman63 v 18 pro 2012 23:01

Ahojky, tak vyzkoušel jsem vyměnit ten zápis a Primo se mi těsně před koncem načítání bloklo. Zkoušel jsem to několikrát a nic. Dokonce jsem asi nějak narušil instalační soubor. V těch zápisech jsem našel rozdíl jen ve: fontsize=45, tak to nechápu. Mám jen malý netbook, tak mi mohlo něco uniknout :( .
heroman63

Příspěvekod x46x v 05 led 2013 04:27

Tak pro qHD rozlišení funguje skin parádně. Prakticky všechno sedí. Jen Dům - Chata - Práce.. Na výšku jsou trochu jinde ale v landscape je vše v pohodě.

No měl bych několik otázek:
1. Jaký je rozdíl mezi hlasem ve skinu, a tím samým co je tu ke stažení?
2. Je možné si nějak upravit, posunout zobrazení zákazu odbočení? Mám ho sice vlevo nahoře, ale je posunutý dost ke středu
3. Je možné si nějak upravit barvy spořiče? Uvítal bych bílá čísla na černém podkladu
4. Z nějakého důvodu mi navigace nehlásí rozšířené upozornění, jako je sbíhání pruhů, zákaz předjíždění atd..
x46x

Příspěvekod Luke v 05 led 2013 05:56

x46x>
3. Nevím, jak vypadá šetřič v Androidu, ale myslím si, že lepší jež žluté písmo na černém podkladu než bílé písmo na černém podkladu. Mně osobně pak z toho méně bolí oči.
4. Máš nahrané i soubory FDA? Ty jsou totiž Dopravní Infa a v nich je uloženo hlášení sbíhání pruhů, zákaz předjíždění apod. Pokud je ovšem máš, tak pak už nevím, v čem by mohl být u tebe problém. Možná v licencích, ale to se mi nezdá. Každopádně se podívej do Obsahu, nemáš-li Dopravní Infa zvýrazněna červeně, pokud je tam máš.
Luke

Příspěvekod x46x v 05 led 2013 11:30

Písmo je černé na tmavěmodrém podkladu, a ještě k tomu je to opravdu dost malé takže to není moc vidět.. Potřeboval bych ho zvětšit a změnit barvu. Body výstrah už jsem možná vyřešil, vyzkouším to až někam pojedu.
x46x

Příspěvekod fmilan v 05 led 2013 21:25

@ x46x:
1. Klidně si stáhni nový hlas. Ten co je ve skinu je aktuální k datu vydání skinu.
2. Nevím, co máš vlevo, ale zákazy jsou vpravo

img_01.jpg

img_02.jpg

3. Je to možné.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod x46x v 05 led 2013 21:57

2. mám je v pravo, ale hodně posunuté ke středu - řekl bych že je to zapříčiněno qHD rozlišením, potřeboval bych to posunout více ke kraji.
3. jak? opět je to zřejmně qHD rozlišením a rychlost je za a) dost malým písmem b) je to špatně čitelné, potřeboval bych si ty barvy změnit..
x46x

Příspěvekod fmilan v 07 led 2013 18:06

S barvou problém nebude, tu si můžeš změnit v souboru main_scheme.ui (v rozlišení pro den i noc) v řádku <FONTTYPE screensav color=#3333ff color2=#000000>. První barva je písmo, druhá obrys.
Ovšem s pozicemi a velikostí už to tak jednoduché není - je to dáno bohužel tvým rozlišením.
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod x46x v 07 led 2013 19:02

Děkuji alespoň za tohle, pokud si nastavim bílou barvu na černém podkladu (pokud tedy jde změnit i to pozadí?), tak bude snad vidět, a co se týká zákazu odbočení to je jen drobnost. Děkuji, zítra vyzkouším.

EDIT: Tak barvy se mi mění u všech ostatních hodnot, jen ne na údaji o rychlosti, ten je stále černý s bílým obrysem i když obě barvy nastavím na bílou. Pokud se ale snažím změnit pozadí (už jsem si našel ten bmp soubor), otevřu to programem iPAQ, uložim do klasického bmp, změním barvu, uložím zase programem iPAQ do formátu pro iGO, tak mám pozadí vždy růžové. Co dělám špatně? V čem ho musím upravit?
x46x

Příspěvekod briadogs v 19 led 2013 21:02

Chcem sa len spytat ci tento skin ako je opisany na 1. strane pojde aj na PRESTIGIO GV 7777?

Lebo som sa o to pokusil a neuspesne musim obnovit do tovarenskeho nadstavenia :(
Samsung Galaxy Tab® 4 8.0 16GB, White 1280 x 800 Pixelelov..primo 9.6.29.356072
SAMSUNG GALAXY TAB2 7" 1024 x 600 ,Skin fmilan & amatér pro Primo 2 - Android
NAVON n660 , Gurjon skin "Si" Primo 2
briadogs

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu