Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Nastavenie zoomu

Nastavenie zoomu

Příspěvekod V12 v 04 črc 2014 08:29

Je mozne nejakym sposobom povolit maximalny zoom v 2d pohlade tak, aby bola napr. sirka obrazovky na mape 10 metrov ? Nestaci mi totiz maximalne priblizenie :)
Diky.
V12
 
Příspěvky: 16
Registrován: 16 zář 2011 19:15

Re: Nastavenie zoomu

Příspěvekod tomasii v 04 črc 2014 10:03

Možná, že by to šlo, ale mapové podklady mají jen určité rozlišení a tak bys asi viděl mapu jen hrubě rozkostkovanou. :?
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3357
Registrován: 16 čer 2008 18:47
Bydliště: Praha 4

Re: Nastavenie zoomu

Příspěvekod V12 v 04 črc 2014 11:10

Ale ved mapy su vektory, tam kockatenie nehrozi.
V12
 
Příspěvky: 16
Registrován: 16 zář 2011 19:15

Re: Nastavenie zoomu

Příspěvekod SvoDa v 04 črc 2014 11:14

Zkus do sys.txt dopsat treba

[smartzoom]
minzoom=20


odesláno z mobilu
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11683
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Nastavenie zoomu

Příspěvekod tomasii v 04 črc 2014 12:41

To že to jsou vektory ale neznamená, že výsledek bude obsahovat víc informací, akorát bude zvětšený, popř. vyhlazený. Pokud by ale mapové podklady obsahovaly podrobnosti na úrovni metrů, tak máš pravdu. ;-)
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3357
Registrován: 16 čer 2008 18:47
Bydliště: Praha 4

Re: Nastavenie zoomu

Příspěvekod Ivo K v 04 črc 2014 13:05

Mně funguje zápis:
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

[interface]
minzoom2D=10

Při hodnotě "1" a maximálním zoomu Primo padne. Spolehlivě to funguje do hodnoty "2"
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5471
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: Nastavenie zoomu

Příspěvekod V12 v 24 črc 2014 16:40

Diky, to posledne funguje spolahlivo. Aj kesky sa tym daju hladat :)
V12
 
Příspěvky: 16
Registrován: 16 zář 2011 19:15


Zpět na Úpravy SYS.TXT

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron