Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

sys.txt

Re: sys.txt

Příspěvekod oneho v 20 zář 2016 13:40

Zdravím.

Chcem Vás poprosiť o radu. Na android tablet som si dal IGO 9.6.29.636868.
Dá sa v sys.txt nejak upraviť aby názov aktualnej ulice sa nedržal v strede plochy nad šípkou ale aby to bolo prilepené na spodnom okraji? Kolega to tak na WinCE ma.

Posielam aj foto mojej.
Ďakujem

IMG_20160920_142136_HDR.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
oneho
 
Příspěvky: 2
Registrován: 19 zář 2016 19:47

Re: sys.txt

Příspěvekod smecta v 23 zář 2016 19:27

Ahojte! Aky zapis treba doplnit do sys.txt, aby som mal na displ. zobrazenu sipku v spodnom rade na "krok" spät. Dakujem
smecta
 
Příspěvky: 28
Registrován: 30 led 2014 17:25

Re: sys.txt

Příspěvekod amatér v 23 zář 2016 21:16

@ oneho, smecta
To neřeší žádný zápis do sys.txt. Používáte špatný data.zip, nebo skin.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11145
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: sys.txt

Příspěvekod SvoDa v 24 zář 2016 06:34

smecta píše:...aby som mal na displ. zobrazenu sipku v spodnom rade na "krok" spät
To bude zápis
Kód: Vybrat vše
[feature]
back_exit=1
back_button=1
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: sys.txt

Příspěvekod smecta v 24 zář 2016 14:14

TO SvoDa- presne to bol ten zapis. Vdaka za pomoc. :bravo:
ps: Tu hlasitost som zatial neporiesil. Menil som cisla streamu, ale nic. Je to asi tak v HTC M8.
smecta
 
Příspěvky: 28
Registrován: 30 led 2014 17:25

Re: sys.txt

Příspěvekod smecta v 08 říj 2016 19:52

Pri zapnutom bluetooth v fone mi zablokuje hlas navigacie. Da sa to poriesit zapisom do sys.txt?
Pri prijati tel. hovoru igo " padne"- je to app. igo, alebo da sa to poriesit upravou sys.txt? Vdaka
smecta
 
Příspěvky: 28
Registrován: 30 led 2014 17:25

Re: sys.txt

Příspěvekod SvoDa v 21 říj 2016 05:50

Co se týče bluetooth, něco se řešilo zde viewtopic.php?p=101030#p101030 nebo zde.
Proč ti iGO padá netuším.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: sys.txt

Příspěvekod smecta v 23 lis 2016 11:58

Ahojte! Poradte, ako prepisat sys.txt- Neskorsie hlasy pri odbockach, pri opusteni dialnice atd. Dakujem
smecta
 
Příspěvky: 28
Registrován: 30 led 2014 17:25

Re: sys.txt

Příspěvekod inditarod v 15 led 2017 14:23

Dobrý den, mám autorádiu Android 4.0.3. a nainstalováno iGO_Israel_9.6.29.636868. Rozlišení obrazovky je 800*480. Nemám nainstalovaný žádný skin, jen základ. Bohužel ale je obraz dole mírně ořezán. Vidím jen asi polovinu spodních ikonek (rychlost, atd).

Pomůžete mi někdo, prosím?

[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

Kód: Vybrat vše
[device]
type="android"
devtype_fallback_to_model=1

[android]
fullscreen=1
tablet=0

[feature]
back_exit=0
back_button=0           ; 0=adds / 1=removes the BACK button in the iGO-Primo interface

[interface]
skin="ui_android"
; show_glonass=1            ; toto by malo v iGO Primo ukazat okrem sily signalu z GPS satelitov zaroven aj silu signalu z GLONASS satelitov

[loading]
background_startup=1

[sound]
csv_voice_enabled="1"

[gps]
read_total_timeout=500 ;(100)
read_buffer_size=128 ;(256)
accuracy_workaround=0 ;read by dex file
background_navigation=1
protocol=ndr,nmea
discard_dop_level=49.0 ;(-1.0)double
delay=200 ;(250)
;### location_xxx read by dex file
location_net=0 ;(0)
location_gps=1 ;(0)
location_nmea=1 ;(0)
location_log=0

[gps.igo_connector]
gps_lost_timeout=5000 ;(5000)
position_validity=1000 ;(2500) -1
restart_listening_interval=1000 ;(3000)
horizontal_accuracy_treshold=85 ;(100.0)double
vertical_accuracy_treshold=85 ;(100.0)double
heading_accuracy_treshold=40 ;(45.0)double
listen_for_gps_while_log_is_playing=1

[modules]
ITMC_STATION_SELECTOR="TMC_STATION_SELECTOR_NULL"
IFM_STATION_CACHE="DUMMY_TMC_STATION_CACHE"
IGPS_DRIVER="ANDROID_NGPS_DRIVER"

[rawdisplay]
force_renderer="RENDER_MOYA"
driver="engine"
;screen_xy="auto" 
;;;;;;;; rozlisenie 7" displaju = 800×480 WVGA, minus rozsah systemovej listy => 800x442 cca
screen_xy="800_480:800x442/480x762"
;screen_xy="800_480:800x442/480x762:fullscreen"

[hnr]
ignored_missing_country_ids=*

[route]
hnr_ignored_missing_country_ids=*

[naviextras]
boot_service_address="http://zippy.naviextras.com/services/index/rest/2/boot"

[activation_manager]
activate_google_naviextras = 0
activate_online_speedcam = 0
activate_community_speedcam = 0
activate_http_traffic = 0

;TEMPORARY
;[sound]
;temp_dir=/data/data/com.nng.igoprimoisr.javaclient

[lua]
skippreviewmap=1
rastermaps=1

[tmc-http]
start=1
dt_exp_limit_0=60.0
dt_sleep_on_error=10
servers[0].url="http://tmchttp0.naviextras.com/nng-igo-tmc/0/"

[sound.announcer]
gps_signal_lost=0


A v multimode.ini
Kód: Vybrat vše
[modes]
; mx=WidthMin..WidthMax, HeightMin..HeightMax,Folder
; OR
; mx=Width, Height ,Folder

m1=400..480,196..320,"480_272"
m2=234..320,400..480,"480_272"
m3=768..960,400..600,"800_480"
m4=480..600,700..960,"800_480"
m5=1024..1280,552..800,"1024_768"
m6=600..800,960..1280,"1024_768"
Naposledy upravil Mio-Treo.info dne 15 led 2017 19:37, celkově upraveno 1
Důvod: Oprava BBCode
inditarod
 
Příspěvky: 11
Registrován: 31 črc 2013 18:47

Re: sys.txt

Příspěvekod amatér v 15 led 2017 17:52

PRIMO už jsem sice neviděl více než dva roky, nemám zkušenosti s autorádiem s navigací, ale asi bych nejprve odstranil zápis:
Kód: Vybrat vše
[android]
fullscreen=1
tablet=0

jejich význam je popsán ZDE
v sekci [rawdisplay] bych ponechal pouze:
Kód: Vybrat vše
[rawdisplay]
driver=engine
screen_xy="auto"


Jinak je tam spousta zápisů, u kterých mi není jasný jejich význam.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11145
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

PředchozíDalší

Zpět na Úpravy SYS.TXT

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník