Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGo Primo 9.6.29.578681

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

iGo Primo 9.6.29.578681

Příspěvekod puamik v 30 lis 2016 09:32

Dobrý den,
v navigaci (ne android) používám iGo Primo a na displeji se mně ukazuje aktuální rychlost, dále povely jsou např."kruhový objezd 3. výjezd". Kdežto v Android se mně neukazuje na displeji aktuální rychlost a povely jsou dlouhé "použijte kruhový objedz a opusťte jej ......". Jde Primo v Android nastavit stejně jako mám v normální navigaci?
Děkuji
NAVON N650, iGO PRIMO 1.1; skin Gurjon GJA_v2.26_Si_43, hlas Jitka 3.0
puamik
 
Příspěvky: 180
Registrován: 07 kvě 2009 17:46
Bydliště: Blansko

Re: iGo Primo 9.6.29.578681

Příspěvekod amatér v 30 lis 2016 11:59

Aktuální rychlost je možné zobrazit v základním nastavení, nebo použít skin, který to umožňuje.
Povely jsou závislé na použití hlasu, přirozený = stručné, tts = rozšířené.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11144
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: iGo Primo 9.6.29.578681

Příspěvekod puamik v 30 lis 2016 12:48

Právě, že v základním nastavení jsem volbu pro zobrazení aktuální rychlosti nenašel. Jaký skin toto podporuje.
Povely používám bez TTS, nastaveno délka vět minimální a stejně kecá a kecá
NAVON N650, iGO PRIMO 1.1; skin Gurjon GJA_v2.26_Si_43, hlas Jitka 3.0
puamik
 
Příspěvky: 180
Registrován: 07 kvě 2009 17:46
Bydliště: Blansko

Re: iGo Primo 9.6.29.578681

Příspěvekod amatér v 30 lis 2016 14:29

Já už PRIMO nepoužívám, ale je to nastavení přes ui_labs. Pokud ti to hlásí, to co píšeš, máš opravdu nastavený tts hlas. Nastavení dlouhé, krátké, střední s tím nemá nic společného. Je to jen regulace, co má být hlášeno.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11144
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: iGo Primo 9.6.29.578681

Příspěvekod JaPan v 03 pro 2016 11:52

Mám dotaz na zkušené uživatele.
Primo jsem kdysi dávno vyzkoušel a odložil. Teď se dostávám do situace, že jsem kvůli zraku nucen přejít na 7" tablet s Androidem a nic jiného mi v podstatě nezbývá. Od navigace požaduji naprosté minimum. Jednu věc, kterou jsem dříve na Primu nanašel, bych ale potřeboval. Je to nějaké jednoduché odstranění nejbližšího průjezdního bodu z trasy (pochopitelně za jízdy). Skin PlusPlus toto umožňuje dlouhým stiskem "monoklu". Nerad bych strávil příliš mnoho času studováním skinů a pod.
Dotaz:
Funguje něco podobného s Primem, případně jaký skin to umožňuje
Děkuji za všechny náměty
Byla: NDrive G50+iGO 8.3 na SD, Stále je:C520+iGO 8.3 na SD, Bude: Primo na 7" tabletu
JaPan
 
Příspěvky: 143
Registrován: 17 říj 2009 09:57

Re: iGo Primo 9.6.29.578681

Příspěvekod vovi v 03 pro 2016 20:13

Je to už v defaultním provedení - v rychlém menu (butonek pro jeho vyvolání bývá vpravo nahoře na navigační obrazovce) je celkem 8 tlačítek, na která si můžeš nastavit funkce, které se za jízdy hodí. A zrovna tohle (zrušení následujícího průjezdního bodu) tam je už v základu.
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7357
Registrován: 16 čer 2008 18:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Re: iGo Primo 9.6.29.578681

Příspěvekod JaPan v 03 pro 2016 21:26

Tak to jsi mě potěšil :) dík
Byla: NDrive G50+iGO 8.3 na SD, Stále je:C520+iGO 8.3 na SD, Bude: Primo na 7" tabletu
JaPan
 
Příspěvky: 143
Registrován: 17 říj 2009 09:57


Zpět na iGO PRIMO pro Android

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron