Stránka 39 z 41

Re: iGO Navigation

PříspěvekNapsal: 18 pro 2017 05:42
od Mirus
Hezky jsi zkopíroval celý amatérův příspěvek . Alespoň ho člověk nemusí hledat . Máš v něm 4 spoilery . A ten poslední má název "heslo:" . Tak co myslíš ? Na co to tam asi je :nevim: :zed: ?

Re: iGO Navigation

PříspěvekNapsal: 19 pro 2017 23:02
od patriot2361
Mirus píše:Hezky jsi zkopíroval celý amatérův příspěvek . Alespoň ho člověk nemusí hledat . Máš v něm 4 spoilery . A ten poslední má název "heslo:" . Tak co myslíš ? Na co to tam asi je :nevim: :zed: ?
amatér píše:Vojto, možná se pak podruhé dočká i Mr. Gorski . :lol:
A já bych mu to tak přál.

Co mám udělat? abych dostal heslo na verzi 9.18.27.705829

Re: iGO Navigation

PříspěvekNapsal: 19 pro 2017 23:21
od toja
Ach jaj...
Heslo je to čo je v tom spoileri zeleným písmom (ak ma moje oči neklamú) :zed:

Re: iGO Navigation

PříspěvekNapsal: 12 led 2018 15:10
od emanuelmotyl
Ahoj všem, lze v iGO Primo Android nastavovat i rozměry vozidla? Potřebuju navigaci pro nákladní vozidlo...Našel jsem ještě iGO Primo Truck navigační software 2017 (Android) za 2.180,- Kč, tak nevim jaký je v tom rozdíl. Děkuji popř. za info.

Re: iGO Navigation

PříspěvekNapsal: 12 led 2018 18:42
od amatér
1) Toto vlákno je o placené verzi iGO Navigation, ne iGO PRIMO!
2) Na GP neexistuje žádné iGO PRIMO Truck!
3) Pokud jsi ochoten zaplatit za ten zázrak, pravděpodobně dáš vydělat podvodníkovi.
4) iGO Navigation, o kterém je řeč zde, pořídíš na GP za cca 850,- Kč, a rozšíření pro kamiony za 400,- Kč.

Re: iGO Navigation

PříspěvekNapsal: 13 led 2018 22:05
od patriot2361
Ahojky,prosím o radu,jak dostat autíčka místo šipky?

Re: iGO Navigation

PříspěvekNapsal: 13 led 2018 22:38
od freewall
To ti autor poděkuje :lol:

Re: iGO Navigation

PříspěvekNapsal: 14 led 2018 00:54
od amatér
Úplně stejně, jako když chci šipku, místo autíčka. V nastavení.
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

IMG_20180114_094025.jpg

Re: iGO Navigation

PříspěvekNapsal: 14 led 2018 12:31
od patriot2361
Ahoj, to je mi jasné, ale já myslel, jak dostat možnost volby autíčka, mám verzi 9.18.27.705829,a tam model autíčka není, možná přejít na verzi 9.18.27.655384,tam ta možnost je, jen se ptám, jestli i tohle jde?

Re: iGO Navigation

PříspěvekNapsal: 14 led 2018 12:53
od patriot2361
A ještě jedna věc, na verzi 9.18.27.705829,je super asistent naváděcích pruhů, téměř reálný, dá se i s tim manipulovat? Dostat ho třeba na jinou verzi?