Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO Navigation

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: iGO Navigation

Příspěvekod Luke v 26 črc 2017 11:49

Nabídku 2016.Q4 vidím a u všeho, ale jen jako placené, ale už ne, že si na to kliknu a obnoví se mi předchozí nákup, to ne. :-(

P.S. Jako placené vidím jen mapy.
Ostatní jako 3D building, SpeedCam a dokonce placený TrafficInfo se mi obnoví a nemusím si už to znovu kupovat.
Vím, že něco bylo zdarma jako např. Geo Premium.
Luke
 
Příspěvky: 225
Registrován: 04 říj 2011 07:56
Bydliště: Trutnov

Re: iGO Navigation

Příspěvekod Ivo K v 26 črc 2017 14:45

To co se ti obnoví a nemusíš to kupovat je z jakého balíku (2015.Q3 nebo 2016.Q4)?
Musíš se "dopracovat" alespoň k jedné aktualizaci 2016.Q4, u čehokoli. Jak už jsem psal mně se nabídla jako první aktualizace 2016.Q4, u Europa 3D Package. A to jsem neměl stažené žádné mapy.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5509
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: iGO Navigation

Příspěvekod Luke v 26 črc 2017 16:13

Ivo, však to píši: Všechno už mám obnovené s "novou" verzí 2016.Q4, jen pořád ty mapy mi to nabízí jako placené a když dám Obnovit nákup, tak to skončí chybou 108. :-(
Všechno ostatní, co jsem si kupoval u verze 2015.Q3, tak se mi až právě na ty mapy obnovilo a nemám s tím problém.

Jen 3D povrch mi pořád nabízí jen jako 2015.Q3, ale tam jsem usoudil, že u povrchu není důležité a potřebné dělat aktualizaci s každou novou verzí. :-)

P.S. Tak menší oprava: nabízí mi to placenou verzi 2016.Q4 ke koupi a ke stažení a pak mi to ještě nabízí starou verzi 2015.Q3, ale už bez možnosti ke stažení, ale jen s popisem, kterých států se to týká.
Luke
 
Příspěvky: 225
Registrován: 04 říj 2011 07:56
Bydliště: Trutnov

Re: iGO Navigation

Příspěvekod Martin_J v 26 črc 2017 21:38

Tak jsem to měl taky, pohrej si s mobilními daty, WiFi a "Rozšířené nastavení-stahovat pouze přes WiFi" teoreticky by ses měl dopracovat ke stažení verze 2015.Q3.

Odesláno z mého D5803 pomocí Tapatalk
Sony Xperia Z3 compact, Android 6.0.1, iGo Primo, iGo Navigation
Martin_J
 
Příspěvky: 20
Registrován: 24 led 2011 09:45

Re: iGO Navigation

Příspěvekod Ivo K v 27 črc 2017 09:48

Já mam nyní vše ve verzi 2016.Q4, mimo Premium Geography Map (ty mám 2015.Q3).
Musíš jak píše Martin, se dopracovat ke stažení map 2015.Q3 - ty máš přece zaplacené. Mně se zobrazovaly jen při vypnuté WiFi i mobilních datech, hned po zapnutí iGO a na obnovení nákupu jsem vůbec neklikal.
Pokud jsem měl WiFi nebo mobilní data zapnutá, mapy se mi nabízely jen 2016.Q4 za peníze.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5509
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: iGO Navigation

Příspěvekod Martin_J v 27 črc 2017 12:51

Premium Geography Map mám také v 2015.Q3, asi nebyla potřeba upgradu. To Luke: Zkusil bych v iGo nechat zaškrtnuté "stahovat pouze přes WiFi" a vypnout všechna data. Spustit iGo, vlézt do Obchodu - EuropeNavigationPackage - měl bys vidět Placenou verzi 2016.Q1 a neplacenou a nepřístupnou verzi 2015.Q3(pouze seznam). V tomto okamžiku (nevypínat iGo a neodcházet z Obchodu) spustit Mobilní data a vzápětí kliknout na 2015.Q3, neměl by se zobrazit jenom popis balíku, ale balíčky ke stažení (mně tam naběhly pár vteřin po zapnutí dat). Opakovat a zkoušet v různých kombinacích.
Sony Xperia Z3 compact, Android 6.0.1, iGo Primo, iGo Navigation
Martin_J
 
Příspěvky: 20
Registrován: 24 led 2011 09:45

Re: iGO Navigation

Příspěvekod Luke v 27 črc 2017 14:30

Tak se mi to nakonec podařilo a už se mi stahují 2016.Q4. ;-) :D
Stahování přes WiFi jsem měl zaškrtlé.
Vypnul jsem WiFi a zapnul jen mobilní data a šel do Obchodu.
Po chvíli jsem si vlezl do balíku EUropa.
Před stahováním jsem si zapnul WiFinu a vypnul mobilní data.
Už se mi začaly stahovat Europa HNR a nabídlo mi to ke stažení i další mapy.

Stejně mi to přijde od Madarů jako docela svinárna nabízet už půl roku neaktuální mapy jako nové, když už jsou mapy 2017.Q1 a někde jsem četl, že snad už jsou dokonce 2017.Q2, ale to mohl být jen hoax a fake. :-(
Každopádně jsem rád, že se už konečně rozhoupali a "uklidnili" ;-) nás aktualizacemi map. :lol:
Luke
 
Příspěvky: 225
Registrován: 04 říj 2011 07:56
Bydliště: Trutnov

Re: iGO Navigation

Příspěvekod amatér v 27 črc 2017 20:03

Žádný hoax ani fake, já jen psal že již brzy vyjdou mapy 2017.Q2
viewtopic.php?f=92&t=3323&p=107479&hilit=2017.Q2#p107479
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11146
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: iGO Navigation

Příspěvekod Luke v 27 črc 2017 20:14

Aha, tak už jsem zapomněl, kde jsem to četl.
Luke
 
Příspěvky: 225
Registrován: 04 říj 2011 07:56
Bydliště: Trutnov

Re: iGO Navigation

Příspěvekod tomveve v 09 lis 2017 22:53

Chlapi prosím poraďte co dělám špatně - vše UX+data.zip jsem nakopíroval, přepsal patch v obb a žádná změna v aplikaci - žádná utilita se nenačetla... Díky.
tomveve
 
Příspěvky: 6
Registrován: 03 říj 2017 10:31

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Android

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron