Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Nefunguje hlas!!!

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Nefunguje hlas!!!

Příspěvekod daniel999 v 27 led 2016 17:56

Zdravim potrebujem radu nainstaloval som igo primo android to tabletu acer iconia B1 instalacia prebehla uspesne. Ci dam skin alebo to ide na default nastaveni bez... no nastavenie hlasu nefunguje spravne. Hned v uvode ked pouzijem hlas je jedno aky ci sk alebo cz a dam zvolit tak mi sekne a povie ...astnu cestu proste sekne a dalej nejde to iste pri navigovani hlas nepovie ani slovko celkovo je hlas tichy pritom vsetky zvuky mam naplno. V com je problem skuste poradit dakujem
Uživatelský avatar
daniel999
 
Příspěvky: 120
Registrován: 04 led 2011 12:49

Re: Nefunguje hlas!!!

Příspěvekod Mio-Treo.info v 27 led 2016 19:34

2 daniel999:

Zkus použít jiný hlasový engine - pro Android je nejlepší zřejmě Acapela, ale jde to slušně i s VocalizerEx.

_______________________
Odesláno z tabletu
Sony Xperia Z5 Dual & Sony SmartWatch SW3 | Epad Chuwi Hi8 Pro Dualboot | Asus Fonepad | GoClever TAB R104 | Mio C720 | Mio H610 | Navon N490 Plus Lifetime | Prestigio GEOVISION 4500TMC | Blaupunkt TravelPilot 700 | Medion GoPal P4445 | Sencor SCD 9304GPS | Palm Centro
Uživatelský avatar Administrátor
Mio-Treo.info
Administrátor
 
Příspěvky: 984
Registrován: 29 led 2009 23:26

Re: Nefunguje hlas!!!

Příspěvekod freewall v 27 led 2016 19:49

Používám leta ke spokojenosti Acapelu, po aktualizaci Androidu na 5.1.1. jsem ji nemohl rozchodit, tak jsem koupil Jana s SpeechTechTSS a po instalaci se mi rozeběhla i Acapela :))

Podívej se kam máš výchozí místo instalací, pokud SD, tak si nastav vnitřní paměť a uvidíš
Huawei Mate 7, Android 6.0 MM
freewall
 
Příspěvky: 116
Registrován: 22 črc 2014 13:56
Bydliště: u Kladna

Re: Nefunguje hlas!!!

Příspěvekod daniel999 v 27 led 2016 20:22

A kde to vsetko najdem tu accapela a ako mam zistit odkial mi to berie ci sd alebo interna paměť
Uživatelský avatar
daniel999
 
Příspěvky: 120
Registrován: 04 led 2011 12:49

Re: Nefunguje hlas!!!

Příspěvekod freewall v 27 led 2016 20:28

Nevím jak to budeš mít v telefonu, ale předpokládám, že to bude, když ne stejné, tak podobné:
Nastavení - úložiště - Výchozí umístění

Hlasy se dají koupit na google Play (Google obchod)- Acapela s hlasem Eliška myslím stovku, Jan z SpeechTechTSS asi za 60 Kč
Huawei Mate 7, Android 6.0 MM
freewall
 
Příspěvky: 116
Registrován: 22 črc 2014 13:56
Bydliště: u Kladna

Re: Nefunguje hlas!!!

Příspěvekod daniel999 v 29 led 2016 20:25

Nepomaha to....proste hlas nejde ani klasicky ani TTS.
Este raz o ake zariadenie ide: Tablet Acer Iconia B1 s operacnym systemom android BillyJean. Vsetko na nom funguje kedze som skusil nanho nahodit Igo Primo pre android podarilo sa. Satelity berie vsetko nacitava tak ako ma. Problem je len ze od zaciatku instalacie nefunguje hlas. Dokonca ani pri zvoleni trebars cesky hlas zena alebo chlap hovori hlasku nieco ako stastnu cestu. Tu nepovie nic iba pri tom ako potvrdim hlas cukne nieco take ako astnu cest.....a to je vsetko potom pri navigacii absolutne nic. Ani hlasenie radarov teda pipanie ked sa blizim k nejakemu radaru nic....absolutne hluche...prosim o radu kde moze byt problem....Vopred dakujem
Uživatelský avatar
daniel999
 
Příspěvky: 120
Registrován: 04 led 2011 12:49

Re: Nefunguje hlas!!!

Příspěvekod amatér v 29 led 2016 21:08

Předpokládám, že se jedná o Jelly Bean 4.x.x . Pokud ano, je to problém systému Android, ne iGO. Snad se to dá řešit tímto zápisem: viewtopic.php?f=98&t=2672&p=93403&hilit=Jelly#p93403
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11108
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Nefunguje hlas!!!

Příspěvekod daniel999 v 30 led 2016 09:07

Po precitani topic-u co poslal amater a zapisom do sys vsetko funguje hlas hovori vsetko ako ma. Amater velke diky!!! Zapis do sys pre jilly bean 4.x.x funguje dokonale a 100% neviem co by som este k tomu dodal k plnej spokojnosti teraz mozem vyuzivat navigaciu. Este raz Amater velke dakujem a pre vsetkych skuste to aj vy funguje to.
Uživatelský avatar
daniel999
 
Příspěvky: 120
Registrován: 04 led 2011 12:49


Zpět na iGO PRIMO pro Android

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník