Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO NextGen pro Android

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

iGO NextGen pro Android

Příspěvekod vu5936 v 11 zář 2015 21:59

Vidím, že se do toho nikomu moc nechce, tak já to téma tedy načnu :)

Máte už někdo zkušenost v NextGen pro iCarNav s hlášením úsekových radarů? Konkrétně jsem si všiml, že NextGen si správně všimne, ohlásí a zobrazí vstupní radar v úseku. Výstupní radar na konci úseku ale ignoruje a stále jej zobrazuje, jako bych v úseku stále byl. Stále hlásí že jedu v úseku a i další úseková měření na téže trase ignoruje. Databázi radarů používám stejnou jako v P2.4, která mi úseková měření detekuje na začátku i na konci správně. Máte někdo podobnou zkušenost a řešení?
vu5936
 
Příspěvky: 417
Registrován: 18 črc 2010 19:01

Re: iGO NextGen pro Android

Příspěvekod amatér v 12 zář 2015 00:14

Jo, chová se to přesně tak jak popisuješ. Jediná možnost, vypnout ručně.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11133
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: iGO NextGen pro Android

Příspěvekod Jerry v 12 zář 2015 06:19

Před léty, ještě s iGO8, mi to dělalo na D5 při výjezdu z tunelu Valík ve směru na Prahu. Také jsem to vypínal ručně.
Jerry
Lenovo Tab S8 (Android 5.01)
Xiaomi Redmi Note 4 (Android 7.0)
Uživatelský avatar
Jerry
 
Příspěvky: 605
Registrován: 27 čer 2008 19:56
Bydliště: Kraj KV

Re: iGO NextGen pro Android

Příspěvekod amatér v 21 zář 2015 05:52

Český návod pro nastavení iGO NextGen
Kód: Vybrat vše
http://uloz.to/x8ZdKLX2/navod-rar
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11133
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: iGO NextGen pro Android

Příspěvekod benben v 19 pro 2015 10:05

ahoj , nextgen android se načte ale mapy tam nenajdu .hranice a názvy státu jsou znázorněny. používám nové licence i mapy Q3 .
nevíte někdo kde je problém ,děkuji
benben
 
Příspěvky: 182
Registrován: 12 bře 2009 15:31

Re: iGO NextGen pro Android

Příspěvekod Luke v 23 pro 2015 21:13

Chci se zeptat, jak moc náročné je NextGen?
Kolik RAMky a popřípadě i jak rychlý CPU ke svému plynulému běhu potřebuje.
Tím spíše, pokud bych tam chtěl mít i 3D povrch.
Děkuji za rady a za info.
Luke
 
Příspěvky: 224
Registrován: 04 říj 2011 07:56
Bydliště: Trutnov

Re: iGO NextGen pro Android

Příspěvekod oversx v 28 pro 2015 15:06

Tohle je můj subjektivní názor, ale pokud měl být Nexgen něco velmi pokročilého, tak se to nepovedlo. Sice není venku žádná oficiální verze, ale i kdyby se objevila, tak nečekám velkého rozdílu.
Příjdou rekace, že vše se dá sprasit špatným nastavením, nebo čímkoliv v adresáři ux, ale i holá verze je (co se rychlosi a plynulosti týče) velká bída, která zase nemá žádnou funkcionalitu. Vždy jsem dával přednost iGO kvůli TTS hlasu, ale nějaký pátek už ho má i Sygic a snad i jiné.
A když to srovnám se zmiňovaným Sygicem, tak to skoro ani nejde. Ten mi naběhne během 5 sekund a plynulost je příkladná. Nextgen najíždí 4x pomaleji a jen vyvolání menu Nastavení je čekání na .... (na telefonu s 4xCPU + 3GB RAM).
Podle mě ti maďaři chtěli akorát odstřihnout profláknuté Primo a s minimem usílí vypustili Nextgen, který akorát přeplácali.
oversx
1. varování
 
Příspěvky: 34
Registrován: 30 črc 2013 08:56

Re: iGO NextGen pro Android

Příspěvekod Mio-Treo.info v 28 pro 2015 16:11

2 oversx:

To, že máš telefon s čtyřjádrem a 3GB RAM není záruka, že ti Primo nebo NextGen půjdou plynule, klidně ti nemusí jít vůbec - to je daň za neoficiální aplikaci, která nemá žádnou podporu a není tedy ani žádný seznam podporovaných zařízení :nee: Prostě to chce zkusit více verzí a doufat, že najdeš tu správnou ;-)
Sony Xperia Z5 Dual & Sony SmartWatch SW3 | Epad Chuwi Hi8 Pro Dualboot | Asus Fonepad | GoClever TAB R104 | Mio C720 | Mio H610 | Navon N490 Plus Lifetime | Prestigio GEOVISION 4500TMC | Blaupunkt TravelPilot 700 | Medion GoPal P4445 | Sencor SCD 9304GPS | Palm Centro
Uživatelský avatar Administrátor
Mio-Treo.info
Administrátor
 
Příspěvky: 1006
Registrován: 29 led 2009 23:26

Re: iGO NextGen pro Android

Příspěvekod amatér v 28 pro 2015 16:34

No nevím, NextGen používám od poloviny roku 2014.Nikdy jsem neřešil CPU a podobné ptákoviny, NextGen běží na Prestigio GV 7777, na Huawei P7, žádné sekání, pomalé nabíhání, a podobné se nekoná. Pravda je, že nepoužívám žádné skiny.
A použít jinou verzi? Kolik jich je k mání?
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11133
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: iGO NextGen pro Android

Příspěvekod oversx v 28 pro 2015 16:53

Proč s tím nevylezou do Play? Proč nechtějí větší zisky?
Umí to splácat akorát na nějaký konkrétní strojek (SoC + verze androidu), nic globálního. I ty Primo verze (Israelců nebo Turků) jsou doporučovány na konkrétní telefony (raději).

Samozřejmě, že ta jediná (dostupná) Nextgen verze byla nejspíš vyvíjena na KiktKat, na Lollipop nebo Marshmallow asi ne. To bude hlavní problém, ale dobře napsaná appka by mohla fungovat všude.
Za mě je Nextgen akorát přeskinovaná slátanina.
oversx
1. varování
 
Příspěvky: 34
Registrován: 30 črc 2013 08:56

Další

Zpět na iGO PRIMO pro Android

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků