Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

IGO Primo pro rozlišení 2560 x 1440

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: IGO Primo pro rozlišení 2560 x 1440

Příspěvekod Ludekotik v 19 bře 2015 08:56

Tak to nejspíš bude tím vysokým rozlišením... nainstaloval jsem si přesně tu samou verzi do telefonu Samsung Note 3 s rozlišením 1920x1080 a tam je vše v naprostým pořádku...Dá se to 2D teda nějak pro to vysoký rozlišení přenastavit? Dělá to pochopitelně i když přepnu z 3D do 2D režimu
Uživatelský avatar
Ludekotik
 
Příspěvky: 22
Registrován: 31 bře 2012 17:43
Bydliště: Volary

Re: IGO Primo pro rozlišení 2560 x 1440

Příspěvekod Ivo K v 19 bře 2015 12:33

S tímto rozlišením je trochu problém (obdobně jako s 2560x1600).
Celkem dost se můžeš dočíst zde:
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

Kód: Vybrat vše
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=464536&st=4420#entry29144219

Je tam i popsaná otestovaná verze Primo a řešení problémů v 2D.
Musíš se tam zaregistrovat (pokud tam ještě nejsi).
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5460
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: IGO Primo pro rozlišení 2560 x 1440

Příspěvekod mirek1011 v 30 bře 2015 09:22

Ano, potvrzuji, na zminenem foru dle pokynu, s verzi 9.6.29.483387 a zapisem v sys.txt je chyba vyresena.
Elephone P8000, Primo 2.4 s UX bez skinu
Prestigio GV7777, Primo 2.4 s UX bez skinu
Když budu vědět, rád poradím, když se sám zeptám (byť hloupě), tak mě nemlaťte ...
Uživatelský avatar
mirek1011
 
Příspěvky: 248
Registrován: 11 bře 2009 01:28

Re: IGO Primo pro rozlišení 2560 x 1440

Příspěvekod JaDakota v 19 led 2016 17:00

Můžeš sem dát prosím ty změny v sys.text?
JaDakota
 
Příspěvky: 20
Registrován: 30 bře 2014 12:55

Re: IGO Primo pro rozlišení 2560 x 1440

Příspěvekod mirek1011 v 19 led 2016 17:36

Nejde o nic nového, jen to co psal Bruca66

[2d]
use_flat3d=1

Spíše si projdi sys.txt v oddílech - [android], [device], [interface], [rawdisplay] a řeš také, co máš u "highres, VGA, double_pixel_mode" atd., to vše má na to vliv. Neboli, co máš povolené a co zakázané (;), a také zkus měnit hodnoty 0 a 1, něco máš v rozporu ...

:nevim:
Elephone P8000, Primo 2.4 s UX bez skinu
Prestigio GV7777, Primo 2.4 s UX bez skinu
Když budu vědět, rád poradím, když se sám zeptám (byť hloupě), tak mě nemlaťte ...
Uživatelský avatar
mirek1011
 
Příspěvky: 248
Registrován: 11 bře 2009 01:28

Re: IGO Primo pro rozlišení 2560 x 1600

Příspěvekod benben v 30 led 2016 10:00

ahoj odborníci potřrbuji radu
mám samsung tablet 2560 x 1600 ve 3D jede bez problému ,ale ve 2D se mi neukazují
ikonky poi jen radary. Nechce to nějaký zápis děkuji
benben
 
Příspěvky: 182
Registrován: 12 bře 2009 15:31

Re: IGO Primo pro rozlišení 2560 x 1440

Příspěvekod 66nalim v 29 zář 2016 17:36

Mám Samsung S7 stejné rozlišení.Po mnoha pokusech jsem rozchodil navigaci Igo Primo 2 ,ale když překlopím telefon tak mám jmeno ulece přímo na šipce.Jiný skýn nefunguje nemáte někdo nějaký skýn použival jsem na S4 Doupas_v6.3_Silver3D_24 ten je asi nejlepší hlavně má ukazatel rychlosti vzlášt.Pak bych měl ještě otázku kdysy jsem dával návod jak přeměnit menu na ukazatel rychlosti nemáte ještě někdo ,něco jsem přepisoval.Děkuji za rady předem.
Samsung Galaxy S4 -LOLLIPOP 5.0*/Tablet ASUS JB/ČINA WIN CE 6,7" PRIMO 2.(Doupas_v6.3_Silver3D)
Uživatelský avatar
66nalim
 
Příspěvky: 12
Registrován: 05 čer 2015 14:51

Re: IGO Primo pro rozlišení 2560 x 1440

Příspěvekod amatér v 30 zář 2016 06:40

66nalim píše: jak přeměnit menu na ukazatel rychlosti

viewtopic.php?f=95&t=2918&p=95784&hilit=rychlost+m%C3%ADsto+menu#p95784
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11093
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Předchozí

Zpět na iGO PRIMO pro Android

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron