Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

IGO Primo pro rozlišení 2560 x 1440

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

IGO Primo pro rozlišení 2560 x 1440

Příspěvekod pesan71 v 24 úno 2015 23:21

Ahoj všichni, koupil jsem nový telefon LG G3 a teď řeším instalaci IGO Primo. Existujena toto rozlišeníí vůbec takový podpůrný soubor (myslím, že to má název data.zip - ale jsem jen poučenýý laik) Díky za radu
Naposledy upravil Mio-Treo.info dne 25 úno 2015 00:25, celkově upraveno 1
Důvod: Opraven název tématu
pesan71
 
Příspěvky: 34
Registrován: 28 bře 2011 08:19

Re: IGO Primo pro rozlišení 2560 x 1440

Příspěvekod Bruca66 v 25 úno 2015 07:58

Neexistuje, ale na druhou stranu se obrazovka roztahuje z mensiho nejblizssiho.
Bruca66
 
Příspěvky: 339
Registrován: 16 říj 2009 18:27

Re: IGO Primo pro rozlišení 2560 x 1440

Příspěvekod Ivo K v 26 úno 2015 14:45

Origo soubor data.zip obsahuje jen 3 adresáře pro rozlišení (480_272, 800_480 a 1024_768). Pro tvůj stroj bude Primo využívat adresář 800_480, obdobně jako u rozlišení fullHD (1920x1080).
Musíš mít vhodnou verzi Primo, která pomocí zápisů v souboru sys.txt, umožní roztažení navigačního programu na celý displej (jak už psal Bruca66).
Naposledy upravil Ivo K dne 11 bře 2015 08:47, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5506
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: IGO Primo pro rozlišení 2560 x 1440

Příspěvekod karkulka1 v 27 úno 2015 07:52

Ja používam k spokojnosti verziu viď môj podpis.Používam tento sys.txt.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
LG G3 32GB, displej:1440x2560,(bez rootu)
- iGO Primo_9.6.29.403969, skin diMkaWA-a_P24 Mod Nkś.zip
- Sygic_15.0.9
karkulka1
 
Příspěvky: 183
Registrován: 06 srp 2010 17:52
Bydliště: Kalinkovo

Re: IGO Primo pro rozlišení 2560 x 1440

Příspěvekod Ludekotik v 10 bře 2015 20:25

Mám podobný problém... vše se zobrazuje taK jak má, jen při zadávání adresy a ukázce cíle nebo při prohlížení přehledu trasy mám mapu néjak pomršenou... viz obrázek... pravá strana bez cest a hazí vodorovnou lajnu doleva...
Dá se s tím něco dělat nebo mám zkusit jinou verzi? Mám tablet Samsung tab S s rozlisenim 2560x1600 a verzi 9.6.29.403969. Díky za každou radu

[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

Obrázek
Uživatelský avatar
Ludekotik
 
Příspěvky: 22
Registrován: 31 bře 2012 17:43
Bydliště: Volary

Re: IGO Primo pro rozlišení 2560 x 1440

Příspěvekod Bruca66 v 10 bře 2015 21:36

dopln do sys
[2d]
use_flat3d=1
Bruca66
 
Příspěvky: 339
Registrován: 16 říj 2009 18:27

Re: IGO Primo pro rozlišení 2560 x 1440

Příspěvekod Ludekotik v 11 bře 2015 08:59

Stalo se, bohužel při kliku na PŘEHLED nebo zadání adresy a kliku na HOTOVO, kdy se má ukázat mapa, spadne celý IGO. zahlásí IGO SE ZASTAVILA... Pokud to vyndam, funguje stejně jako dřív...

Mimochodem ve 2d mám ještě původní traffic_lights=1 nic víc. Není toto špatně. Bohužel tyhle příkazy jsou pro mě španělská vesnice...
Uživatelský avatar
Ludekotik
 
Příspěvky: 22
Registrován: 31 bře 2012 17:43
Bydliště: Volary

Re: IGO Primo pro rozlišení 2560 x 1440

Příspěvekod Bruca66 v 11 bře 2015 15:53

Mas tam veci co tam nepatri...proto ti to pada. Smaz slozku UX, brading.zip, Divna schemata(nebo prejmenovat - smazat mezery a specialni znaky) a v neposledni rade adresar SAVE pri velkych zmenach.
Bruca66
 
Příspěvky: 339
Registrován: 16 říj 2009 18:27

Re: IGO Primo pro rozlišení 2560 x 1440

Příspěvekod Ludekotik v 12 bře 2015 07:42

Smazáno,,včetně složky Save, ve schematech jsem nechal jen easy a jove jinak vsechno pryc a bohuzel porad stejna pisnicka :nevim:
Uživatelský avatar
Ludekotik
 
Příspěvky: 22
Registrován: 31 bře 2012 17:43
Bydliště: Volary

Re: IGO Primo pro rozlišení 2560 x 1440

Příspěvekod karkulka1 v 12 bře 2015 09:34

Tiež som vyskúšal ten zápis :
[2d]
traffic_lights=1
use_flat3d=1 ;odstránie rozhádzaných ciest na mape
aj pri úplne základnom Prime a robí mi to isté, Primo spadne.
LG G3 32GB, displej:1440x2560,(bez rootu)
- iGO Primo_9.6.29.403969, skin diMkaWA-a_P24 Mod Nkś.zip
- Sygic_15.0.9
karkulka1
 
Příspěvky: 183
Registrován: 06 srp 2010 17:52
Bydliště: Kalinkovo

Další

Zpět na iGO PRIMO pro Android

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků