Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

IGO PRIMO chybová hlášení

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: IGO PRIMO chybová hlášení

Příspěvekod Ivo K v 06 čer 2016 10:59

Hlavně testuj vždy čistou, neupravenou, minimální instalaci (bez skinu, bez UX utilit). Až to rozchodíš, pak teprve můžeš přidávat další rozšiřující moduly.
Co se týče rozlišení, musíš mít správné (nebo naopak žádné) zápisy v souboru sys.txt.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5471
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: IGO PRIMO chybová hlášení

Příspěvekod tomasii v 07 čer 2016 15:21

2Mastrr: Já jsem na tabletu s rozlišením 1024x600 a Androidem 5.1 dopadl podobně - podle verze iGO, které jsem zkoušel - buď při instalaci hláškou „Aplikace iGO bohužel přestala pracovat", nebo když se instalace povedla, tak po startu iGO hláškou o nesprávném rozlišení: „Error User interface resolution [1024x527] is not supported or compatible skin can not be found. Exiting application“. Různé zápisy do rawdisplay v system.ini nepomohly, možná by pomohl správný zápis do multimode.ini v data.zipu, ale zatím jsem se netrefil. Rovněž varianta se zápisem do info.ini nevyšla - v data.zipech nebyl. Tak jsem zatím s pokusy skončil, na všem ostatním mi IGO běží, ovšem na předchozích verzích Androidu. :?
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3357
Registrován: 16 čer 2008 18:47
Bydliště: Praha 4

Re: IGO PRIMO chybová hlášení

Příspěvekod amatér v 07 čer 2016 17:17

PRIMO už sice není to, co bych provozoval, ale mělo by, ve vašem případě, stačit upravit miltimode.ini
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

[modes]
; mx=WidthMin..WidthMax, HeightMin..HeightMax,Folder
; OR
; mx=Width, Height ,Folder

;m3=900..1350,450..900,"800_480"
;m4=500..900,850..1300,"800_480"
m5=900..1350,450..900,"1024_527"
m6=500..900,850..1300,"1024_527"

Butonky budou pravděpodobně deformované.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11108
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: IGO PRIMO chybová hlášení

Příspěvekod Mastrr v 10 čer 2016 20:11

tak povedlo se mi to rozchodit. Neptejte se jak :D Ale nekteré ikony jsou překryté a často to padá. Při oddálení se sekne a po chvilce to spadne. Tak nevim. Nevim kde sehnat njakou neupravenou verzi. To je jaka? Koupil jsem si navigaci kde už iGO bylo ale nefrčelo to na androidu. A chtěl bych ho dostat to samé do tabletu ale nepodařilo se mi jak. Nevím už vzdavam to.
Mastrr
 
Příspěvky: 2
Registrován: 14 pro 2013 22:38

Re: IGO PRIMO chybová hlášení

Příspěvekod inditarod v 27 pro 2016 19:56

Ahoj, procházím tento web a hledám radu. Zatím bez úspěchu. Mám dvě otázky a současně dvě velké prosby o pomoc. Jsem opravdu jen obyčejný uživatel pokročilejšího věku a sám si pomoci nedokážu. Moc děkuji za váš čas...
Nainstaloval jsem do autorádia iGO_Israel_9.6.29.636868-(3.3.2016), ale nejde to. Program naběhne, vidí všechny mapy, vyhledávání funguje. Ale i přes to, že vidí třeba i 10 satelitů (všechny zeleně podsvícené), tak se na ně nedokáže připojit a navigovat. A přitom moji polohu vidí. Dokonce, když zapnu pohled na mapu, tak se za jízdy šipka pohybuje naprosto přesně po mapě tam, kde zrovna jsem. Jen neustále v levém rohu hledá satelity a nedokážu tak spustit navigování. V rádiu by měl být Android 4.0.3. (podle webu prodejce - ale auto jsem koupil z druhé ruky, tak nevím, jestli je tam jiný).

1) Nevíte, prosím, co tím může být? Žeby rozdíl v nastavení rádia a iGO pro přístup k satelitům? Dá se někde v Primu nastavit kanál pro přístup k satelitům? V původním iGO 8 tuším někde kanál měnit šel...

2) Jak nastavit, aby se mi iGO nespouštělo automaticky hned po zapnutí rádia?


Přikládám link na rádio:
Kód: Vybrat vše
http://www.specialniautoradia.cz/www-specialniautoradia-cz/eshop/3-1-2DIN-DVD-Autoradia-specialni/4-2-Honda/5/711-Specialni-autoradio-ANDROID-GPS-Honda-CRV


Tady jsou fotky rádia - AndroiTS GPS Test:

[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Naposledy upravil amatér dne 27 pro 2016 21:08, celkově upraveno 1
Důvod: Používej SPOILER !!!
inditarod
 
Příspěvky: 11
Registrován: 31 črc 2013 18:47

Re: IGO PRIMO chybová hlášení

Příspěvekod inditarod v 27 pro 2016 19:59

Toto je můj zápis v sys.txt:

[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

[device]
devtype_fallback_to_model=1

[android]
create_sdcard_dir=0
check_folders_after_rebuild=0
wait_for_closing_igo=1

[project]
name="igo9_android_gpsandmore"

[interface]
;vga=1
extra_settings=1
save_checksum=0
maxzoom2d=6000000
minzoom2d=15
;show_glonass=1


[gps]
location_net=1
location_gps=1
;this should be in android igo9 config:
background_navigation=1
location_log=0
location_log_filename="gpslog/LocationManager"

[3d]
usepolyfarroads=0

[rawdisplay]
force_renderer="RENDER_MOYA"

[naviextras]
boot_service_address="http://zippy.naviextras.com/services/index/rest/2/boot"


[activation_manager]
activate_google_naviextras = 0
activate_online_speedcam = 0
activate_community_speedcam = 0
activate_http_traffic = 0

[services]
software_download_location="http://www.igomaps.co.il/Jquery_Report.html"

[poi.netlocalsearch.naviextras.gpsmore]
provider_icon_key="igosearch_poi"
friendly_name = "iGO Local Search"
friendly_name_short = "iGO Search"
online=1
cap_flags=5
rest_flags=7
workflow_id="POI_Flat_Con_0"
load_ext_address=0
geocode_address=0
max_cache=500
max_results=15
min_query_len=2
calc_distances=1
create_container=0
container_name="POICATEGORY~iGO Local Search"
;icon_key="GLocalSearchPOI"
icon_labels=20
visible_altitude=50000
send_country_code=0
omitted_text="In accordance with local laws, regulations, and policies, a portion of search results have not been displayed."
search_size=3

;TEMPORARY
[sound]
temp_dir=/data/data/com.nng.igoprimoisr.javaclient

[3d]
Max_loading_time_immediate=200
Road_distance_factor=0.6
;landmark_min_brightness=400 ;(700)

[map]
3d_max_zfar=1000
3d_min_zoomlevel=35
3d_max_zoomlevel=150
3d_max_tiltlevel=5800

[lua]
skippreviewmap=1
rastermaps=1


[tmc-http]
start=1
dt_exp_limit_0=60.0
dt_sleep_on_error=10
servers[0].url="http://tmchttp0.naviextras.com/nng-igo-tmc/0/"

[traffic.settings]
detour_recalc_timeout=5



[sound.announcer]
gps_signal_lost=0

[warning]
speedcam_soundtype_4=0
speedcam_visualtype_4=1
Naposledy upravil amatér dne 27 pro 2016 21:06, celkově upraveno 1
Důvod: Nemůžeš použít SPOILER ???
inditarod
 
Příspěvky: 11
Registrován: 31 črc 2013 18:47

Re: IGO PRIMO chybová hlášení

Příspěvekod s3n0 v 14 led 2017 19:14

@inditarod:
-postaci upravit prislusne sekcie konfiguracneho suboru SYS.TXT podla tohto:
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

Kód: Vybrat vše
[gps]
read_total_timeout=500          ;(100)
read_buffer_size=128            ;(256)
background_navigation=1
protocol=ndr,nmea
discard_dop_level=49.0          ;(-1.0)double
delay=200 ;(250)
accuracy_workaround=0           ;read by dex file
;###### location_xxx read by dex file
location_net=0 ;(0)
location_gps=1 ;(0)
location_nmea=1 ;(0)
location_log=0

[gps.igo_connector]
gps_lost_timeout=5000                  ;(5000)
position_validity=1000                 ;(2500) -1
restart_listening_interval=1000        ;(3000)
horizontal_accuracy_treshold=85        ;(100.0)double
vertical_accuracy_treshold=85          ;(100.0)double
heading_accuracy_treshold=40           ;(45.0)double
listen_for_gps_while_log_is_playing=1

[modules]
ITMC_STATION_SELECTOR="TMC_STATION_SELECTOR_NULL"
IFM_STATION_CACHE="DUMMY_TMC_STATION_CACHE"
IGPS_DRIVER="ANDROID_NGPS_DRIVER"
Uživatelský avatar
s3n0
 
Příspěvky: 5
Registrován: 30 kvě 2012 08:40

Re: IGO PRIMO chybová hlášení

Příspěvekod inditarod v 14 led 2017 20:11

Skvělé. FUNGUJE TO !!!!

Díky za pomoc... :D
inditarod
 
Příspěvky: 11
Registrován: 31 črc 2013 18:47

Re: IGO PRIMO chybová hlášení

Příspěvekod inditarod v 15 led 2017 00:59

Ještě jednou díky za pomoc. Už mi zbývá vyřešit jen jeden problém.

Primo se mi samovolně automaticky nastartuje hned po zapnutí rádia. A to vždy. I když rádio vypnu jen na pár sekund. A zůstane spuštěno nad všemi aplikacemi, není spuštěno v pozadí (to by mi nevadilo).

Zkusíl jsem aplikace StartupManager i Autorun-4.3.96, ale podle nich v systému po spuštění žádné IGO není. Nevíte, prosím, někdo, co s tím? Jde to někde v Androidu vyladit? Mám v rádiu Android 4.0.3.

DÍKY...
inditarod
 
Příspěvky: 11
Registrován: 31 črc 2013 18:47

Předchozí

Zpět na iGO PRIMO pro Android

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník