Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

IGO PRIMO chybová hlášení

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: IGO PRIMO chybová hlášení

Příspěvekod marko65 v 18 říj 2014 07:19

mafian, povyhadzuj utility z ux. Mne to tiez robilo a mala to na svedomi jedna z utilit.

Odoslané z SM-G900F pomocou Tapatalku
marko65
 
Příspěvky: 19
Registrován: 01 led 2014 20:24

Re: IGO PRIMO chybová hlášení

Příspěvekod mafian v 21 říj 2014 19:02

Zkusím utility změna verze nepomohla, kill app nemám.
mafian
 
Příspěvky: 21
Registrován: 19 srp 2013 11:04

Re: IGO PRIMO chybová hlášení

Příspěvekod vuvu v 19 pro 2014 01:30

Na tabletu, tel.Samsung a LG používám bez jediného problému iGO _Israel_9.6.29.365016 . Dnes mi přišla do LG aktualizace Androidu 5 Lollipop. Po aktualizaci všechny aplikace mimo dvou jsou OK, ale iGO to odneslo a hlásí - " Bohužel, iGO se zastavil " Nepomohl restart, odinstalování a nová instalace, ani instalace jiných verzí ( 9.6.29.367542, 9.6.29.326419 ). Na všechno je stejná hláška. Už vás to někoho potkalo a poradili jste si s tím? Já už vyčerpal všechny možnosti.
Mio C520FT+, SD 8GB Adata class 6,
Primo z MFD, content z SD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
vuvu
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 325
Registrován: 16 črc 2008 14:35
Bydliště: Praha 12

Re: IGO PRIMO chybová hlášení

Příspěvekod Bruca66 v 19 pro 2014 06:30

Skus novejsi verze, neco z rady 4xx xxx. Posledni stabilni a overena 403969.
Bruca66
 
Příspěvky: 339
Registrován: 16 říj 2009 18:27

Re: IGO PRIMO chybová hlášení

Příspěvekod SvoDa v 19 pro 2014 06:53

Nevím, co jsi měl za verzi Androidu předtím, ale pokud např. 4.2 nebo 4.3, nebude tam zas problém s tím čtením/zapisováním dat ext. karty, jak tomu je u Android 4.4 (KitKat) ?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11683
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: IGO PRIMO chybová hlášení

Příspěvekod vuvu v 19 pro 2014 11:14

Dane byla tam nyní poslední verze před Android 5 a komplet celá složka iGO včet. content byla a je stále u všech zařízení v interní paměti. Tablet a tel. Samsung je před aktualizací na Android 5 a tam běhá vše OK.
Naposledy upravil vuvu dne 19 pro 2014 11:29, celkově upraveno 1
Mio C520FT+, SD 8GB Adata class 6,
Primo z MFD, content z SD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
vuvu
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 325
Registrován: 16 črc 2008 14:35
Bydliště: Praha 12

Re: IGO PRIMO chybová hlášení

Příspěvekod mkb v 19 pro 2014 11:26

Koncem léta na LG-P7 (android 4.1.2) stejný problém jak píše vuvu. Nyní mi tam běží verze 404739.
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1190
Registrován: 14 srp 2008 19:20
Bydliště: Benešov

Re: IGO PRIMO chybová hlášení

Příspěvekod peterd3 v 26 pro 2014 09:45

Zdravím na mojom IGO /Igo basarsoft (september 14 version) mám problém že pri určitých náhľadoch sa mi zobrazujú vertikálne rovnobežné čiary.
Neviete ako sa ich zbaviť a čo mám urobiť?
peterd3
 
Příspěvky: 1
Registrován: 09 srp 2014 09:21

Re: IGO PRIMO chybová hlášení

Příspěvekod vu5936 v 26 pro 2014 12:23

vu5936
 
Příspěvky: 417
Registrován: 18 črc 2010 19:01

Re: IGO PRIMO chybová hlášení

Příspěvekod Mastrr v 04 čer 2016 18:56

Cau. Nevím do jakeho tematu napsat tak to kusím sem. Koupil jsem si tablet Lenovo s rozlišením 1024x600 a zaboha tam nemužu rozhodit iGO. Bud mi to píše problem s rozlišením jako například 1024x600 atd... nebo jak nekolikrát zminovaný config_cfg pak problém s linecí nebo javaclient. Už nevím co stím vždy když vyřeším jeden objeví se druhý. Nevíte co stím? *** Mám to do práce na kamion a docela bych to potřeboval rozhýbat.






Mio-Treo.info píše:Příspěvek upraven - šířením nelegálních aplikací a podobně se zde nezabýváme (viz záhlaví fóra) a tak není na místě požadovat jeho poskytování
Mastrr
 
Příspěvky: 2
Registrován: 14 pro 2013 22:38

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Android

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron