Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

IGO PRIMO chybová hlášení

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: IGO PRIMO chybová hlášení

Příspěvekod oltcit v 15 zář 2014 22:18

amatér píše:Content na SD a sw. na MFD u WinCE?
Jednoduše, bez zápisů. Na SD stačí pouze vytvořit složku iGO/content/...

dik,ja som len kedysi skusal napisat cesty s tym,ze iba zlozku pre rastrove mapy dam na SD kartu a na nu som smeroval cestu,ale nefungovalo to/chcel som na flaske mat vsetko okrem rastrovych map(kvoli rychlosti nacitavania) potom som to vzdal a nechal vsetko vo vnutornej pamati a pozadovane rastre si tam dohravam manualne podla potrieb.Este poskusam. :tyty:
Aktualne Zenfone 2,Z3580,4GB RAM,64GB ROM,iGO Nextgen+ Pongo skin
rezerva Wayteq X980BT+ TMC RTA3000 by NaviGear(hacked),PRIMO_9.6.13.405512,skin Dimka174.a. Tomsoft
Nostalgia
Loox720,GNS5843TMC,CF4GB-iGO 8.3.4.117940,GJ6.14b3.p_DA
Uživatelský avatar
oltcit
 
Příspěvky: 339
Registrován: 23 pro 2008 09:34
Bydliště: United Kingdom

Re: IGO PRIMO chybová hlášení

Příspěvekod daniel999 v 16 zář 2014 19:13

Zdravim obraciam sa opat na vas priatelia ak ma niekto tablet acer iconia bol by vhodny zapis zo sys pre folder aku pristupovu cestu zadat pre rozdelenie zlozky content... skusal som uz snad vsetky moznosti no nefunguje to...vsetko mam rozdelene podla postupu vid vyssie v prispevkoch...potrebujem vediet ci je tento zapis vhodny aj pre acer iconia

[folders]
linked_root_list="/storage/sdcard0/iGO"
has_secondary_root=1
android_secondary_root_path="/storage/sdcard1/addons"

toto mam teraz ako posledne no nejde to....
Uživatelský avatar
daniel999
 
Příspěvky: 120
Registrován: 04 led 2011 12:49

Re: IGO PRIMO chybová hlášení

Příspěvekod SvoDa v 17 zář 2014 06:03

Dle mne ti na začátku chybí to /mnt/, ale také nemusí, težko říct. Příklady variant názvů kart a disku v různých přístrojích jsou nap. tyto:
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

/storage/extSDCard/
/mnt/_ExternalSD/
/mnt/emmc/
/mnt/extern_sd/
/mnt/external_sd/
/mnt/exsdcard/
/mnt/ext_card/
/mnt/ext_sd/
/mnt/extsd/
/mnt/extSdCard/
/mnt/sdcard/_ExternalSD/
/mnt/sdcard/external_sd/
/mnt/sdcard/ExtStorages/
/mnt/sdcard/extStorages/SdCard/
/mnt/sdcard2/
/mnt/ext/SdCard/
/mnt/sdcard-ext/
/mnt/sdcard/sd/
/mnt/sd/
/mnt/sdcard/
/mnt/sdcard1/
/storage/extSDCard/
/storage/sdcard1/
/storage/sdcard0/
/storage/sdcard2/
/storage/ext/SdCard/
/storage/emulated/0/
/sdcard/external_sd/
/sdcard/sd/
Popř. zkusit toto
Někdo to řeší tak, že má pro adresu instalace (linked_root_list) všechny možné varianty zápisů (adres), s tím, že iGO si samo pro své spuštění vybere tu správnou čili např.
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

linked_root_list="/storage/extSDCard/iGO /storage/sdcard2/iGO /sdcard2/iGO /sdcard/external_sd/iGO /ext_card/iGO /mnt/_ExternalSD/iGO /mnt/emmc/iGO /mnt/extern_sd/iGO /mnt/external_sd/iGO /mnt/exsdcard/iGO /mnt/ext_card/iGO /mnt/ext_sd/iGO /mnt/extsd/iGO /mnt/extSdCard/iGO /mnt/sdcard/_ExternalSD/iGO /mnt/sdcard/external_sd/iGO /mnt/sdcard/ExtStorages/iGO /mnt/sdcard/extStorages/SdCard/iGO /mnt/sdcard2/iGO /storage/sdcard1/iGO /storage/sdcard0/iGO /storage/iGO /sdcard/sd/iGO /mnt/sdcard-ext/iGO /mnt/sdcard/sd/iGO /mnt/sd/iGO /mnt/sdcard/iGO /mnt/iGO /sdcard/iGO /storage/sdcard1/iGO /mnt/sdcard1/iGO /mnt/ext/SdCard/iGO /storage/ext/SdCard/iGO /storage/emulated/0/iGO“
nicméně adresa k addons kde se nachátí složka content (android_secondary_root_path=... už musí být ale jen ta jedna a přesná.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: IGO PRIMO chybová hlášení

Příspěvekod Jerry v 17 zář 2014 10:24

daniel999@ Nedalo mi to, že Ti to nejde.

Na svém LG L9II, android 4.1.2 i na kamarádově Samsungu Trend, android 4.0.2 (mají odlišné označení path) jsem postupoval přesně podle výšeuvedených doporučení od IvoK a SvoDa. Zdůrazňuji přesně. Instaloval jsem v.9.6.29.431282. Funguje bez problému, předtím jsem ji měl na LG celou na externí SD a také bez problému.

Jinak doporučuji FAQ na 4pda, výborná učebnice.
Jerry
Lenovo Tab S8 (Android 5.01)
Xiaomi Redmi Note 4 (Android 7.0)
Uživatelský avatar
Jerry
 
Příspěvky: 609
Registrován: 27 čer 2008 19:56
Bydliště: Kraj KV

Re: IGO PRIMO chybová hlášení

Příspěvekod daniel999 v 17 zář 2014 17:56

Dakujem za rady. Dam vediet ako som dopadol pripadne tu aj linknem presne cesty ako to ma vyzerat.
Uživatelský avatar
daniel999
 
Příspěvky: 120
Registrován: 04 led 2011 12:49

Re: IGO PRIMO chybová hlášení

Příspěvekod daniel999 v 17 zář 2014 18:33

Ak zmenim text v sys.txt musim nanovo stale instalovat Igo alebo musim restartovat tablet???? Ci netreba.....porada teraz
Uživatelský avatar
daniel999
 
Příspěvky: 120
Registrován: 04 led 2011 12:49

Re: IGO PRIMO chybová hlášení

Příspěvekod Mio-Treo.info v 17 zář 2014 18:54

2 daniel999:

Stačí restartovat Primo ;-)
Sony Xperia Z5 Dual & Sony SmartWatch SW3 | Epad Chuwi Hi8 Pro Dualboot | Asus Fonepad | GoClever TAB R104 | Mio C720 | Mio H610 | Navon N490 Plus Lifetime | Prestigio GEOVISION 4500TMC | Blaupunkt TravelPilot 700 | Medion GoPal P4445 | Sencor SCD 9304GPS | Palm Centro
Uživatelský avatar Administrátor
Mio-Treo.info
Administrátor
 
Příspěvky: 1014
Registrován: 29 led 2009 23:26

Re: IGO PRIMO chybová hlášení

Příspěvekod Gistra v 24 zář 2014 14:21

Mám týden HTC one M8 (můj první Android) a také jsem se s tím natrápil, než jsem přišel na správné cesty, třeba to někomu pomůže:
iGO 9.6.29.404739

Kód: Vybrat vše
[folders]
linked_root_list="/sdcard/iGO"
has_secondary_root=1
android_secondary_root_path="/storage/ext_sd/addons"


Také bych chtěl poděkovat uživatelům SvoDa a Ivo K za návod.
Gistra
 
Příspěvky: 1
Registrován: 22 srp 2011 12:39

Re: IGO PRIMO chybová hlášení

Příspěvekod mafian v 17 říj 2014 18:13

Snad píšu dobře. Prosím o radu mám igo na founu, všechno funguje jenom při ukončení se igo vypne a potom vyskočí hláška že aplikace igo bohužel přestala pracovat.

Ťukám na founu
mafian
 
Příspěvky: 21
Registrován: 19 srp 2013 11:04

Re: IGO PRIMO chybová hlášení

Příspěvekod Bruca66 v 17 říj 2014 20:10

Skus jinou verzi.
Nemas tam nejaky killerApp, ktery zapusobi driv nez se igo regulerne vypne. Soucasne to muze byt neukoncenim IGO po vypnuti.
Bruca66
 
Příspěvky: 339
Registrován: 16 říj 2009 18:27

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Android

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků