Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

IGO PRIMO chybová hlášení

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

IGO PRIMO chybová hlášení

Příspěvekod dchlop v 14 zář 2014 16:58

Omlouvám se za založení tematu ale nikde jsem se toho nedočetl !
Zdravím . Mam tablet ACER Omnia A1. Po nakopirování na SD a instalaci vše ok. Ale když ji spustím tak hlásí CONTENT ERROR - global cfg _not found. Nevíte jak to pořešit? Dík!
Naposledy upravil Mio-Treo.info dne 14 zář 2014 17:17, celkově upraveno 1
Důvod: Opraven název tématu
dchlop
 
Příspěvky: 4
Registrován: 01 kvě 2012 14:21

Re: IGO PRIMO Cybná hlášení

Příspěvekod agent007 v 14 zář 2014 17:09

Je nastavena špatně cesta na kartu,nebo se karta jinak jmenuje.Běžná hláška při tomto problému.Je třeba se podívat na nastavení-zápisy v SYS
agent007
 
Příspěvky: 221
Registrován: 25 úno 2010 10:16

Re: IGO PRIMO chybová hlášení

Příspěvekod dchlop v 14 zář 2014 17:33

Tohle mam v sys.
Jak ho přepsat ?

[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

[device]
type="android"

[interface]
extra_settings=1
show_bugreport=0
capture_to_jpeg=1
skin="ui_android"

[tmc]
source="gnse"
internal_tmc_name="gnse"
port="/dev/gnstmc,0"

[tts]
automatic_direction_conversion=1
announce_exit_directions=1
always_say_road_names=3
announce_street_name=1
skip_exit_numbers=1
tts_buffer=131072
tts_logics=3
priority="HIGH"
tts_speedcam_sounddelay0=90
tts_speedcam_sounddelay1=140
tts_speedcam_sounddelay2=140
tts_speedcam_sounddelay3=140
tts_speedcam_sounddelay11=90
tts_speedcam_sounddelay17=140

[feature]
;prepaidcode=1
back_button=1

[debug]
screenshotfilename="\captures\ffscreen_%05d.jpg"
screenshotsavecameraini=0
experimental_features=1
imei=000000000000000
adjust_pen_position=0
vetorender=0
show_oneway=1
show_oneway_3d=1
show_speed_limit=1
show_lane_info=1
skip_eula=1
enable_roadshadow=1
show_arrows_on_route=1
speedcam_enabled=1
supress_highway_enter=1
supress_trivial_left=1
supress_trivial_right=1
double_pixel_mode=2
render_without_focus=1

[android]
;logcat_file_delay=50
;logcat_file = "\logcat.log"
;logcat_level = 7
;logcat_oslevel = 7

[modules]
ITMC_STATION_SELECTOR="TMC_STATION_SELECTOR_NULL"
IFM_STATION_CACHE="DUMMY_TMC_STATION_CACHE"

[gps]
location_net=1
location_gps=1
accuracy_workaround=1
background_navigation=1

[rawdisplay]
driver=engine
;screen_xy="auto"
screen_x=1024
screen_y=600
screen_x2=600
screen_y2=1024
screen_xy="1024_600:1024x600/800x1024:fullscreen"
highres=0
double_screen=0
show_cursor=0
combine_dirty=0


[loading]
show_statustext=0

[3d]
usepolyfarroads=0

[folders]
linked_root_list="/sdcard2/iGO /sdcard/iGO /sdcard/sd/iGO /sdcard/external_sd/iGO /mnt/sdcard/iGO /mnt/sd/iGO /mnt/iGO /storage/iGO /mnt/sdcard/sd/iGO /mnt/sdcard/external_sd/iGO /mnt/emmc/iGO"
has_secondary_root=0

[network]
available=1

[tmc-http]
enabled=1

[naviextras]
boot_service_address="http://zippy.naviextras.com/services/index/rest/2/boot"







Edit Mio-Treo.info:

Pro takto dlouhé výpisy, více obrázků a podobně používej tag Spoiler
Naposledy upravil Mio-Treo.info dne 14 zář 2014 19:02, celkově upraveno 1
Důvod: Oprava BBCode
dchlop
 
Příspěvky: 4
Registrován: 01 kvě 2012 14:21

Re: IGO PRIMO chybová hlášení

Příspěvekod Mio-Treo.info v 14 zář 2014 19:06

2 dchlop:

Pokud je chyba v cestě k adresáři aplikace, byla by v této části

Kód: Vybrat vše
[folders]
linked_root_list="/sdcard2/iGO /sdcard/iGO /sdcard/sd/iGO /sdcard/external_sd/iGO /mnt/sdcard/iGO /mnt/sd/iGO /mnt/iGO /storage/iGO /mnt/sdcard/sd/iGO /mnt/sdcard/external_sd/iGO /mnt/emmc/iGO"

Zkontroluj, zda uvedený zápis obsahuje správné hodnoty i pro tvé zařízení ;-)
Sony Xperia Z5 Dual & Sony SmartWatch SW3 | Epad Chuwi Hi8 Pro Dualboot | Asus Fonepad | GoClever TAB R104 | Mio C720 | Mio H610 | Navon N490 Plus Lifetime | Prestigio GEOVISION 4500TMC | Blaupunkt TravelPilot 700 | Medion GoPal P4445 | Sencor SCD 9304GPS | Palm Centro
Uživatelský avatar Administrátor
Mio-Treo.info
Administrátor
 
Příspěvky: 985
Registrován: 29 led 2009 23:26

Re: IGO PRIMO chybová hlášení

Příspěvekod amatér v 14 zář 2014 19:50

Podle mého nebude problém v cestách, ale v tom, že v adresáři content prostě nemá global_cfg.zip.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11108
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: IGO PRIMO chybová hlášení

Příspěvekod dchlop v 14 zář 2014 20:07

Takže sys jsem přepsal,global_cfg tam je a pořád mě to hlásí not found. přitom mě tohle samé běží na HTC i na Elehone P7mini a uplně v pohode ! :zed:
dchlop
 
Příspěvky: 4
Registrován: 01 kvě 2012 14:21

Re: IGO PRIMO chybová hlášení

Příspěvekod astarte v 14 zář 2014 20:28

Stiahni original global_cfg,a znovu nakopiruj(može byt poškodený alebo upravený global_cfg.zip). Mal som podobný problém.
Xiaomi Redmi Note 4,Lenovo Vibe P1, iGO Nextgen, Android 6
astarte
 
Příspěvky: 41
Registrován: 24 črc 2010 21:49

Re: IGO PRIMO chybová hlášení

Příspěvekod dchlop v 14 zář 2014 20:40

Ale v telefonech běží v pohodě ! Takže soubor cfg je v poho!
dchlop
 
Příspěvky: 4
Registrován: 01 kvě 2012 14:21

Re: IGO PRIMO chybová hlášení

Příspěvekod astarte v 14 zář 2014 21:20

Taky som kopiroval funkčné igo primo Xperie ZR na Xperiu Z1 a pri instalaci na Z1 sa objavila sa hlaška global cfg _not found,tak som stiahol najnovší global cfg original a pomohlo to, kde bola chybe neviem?
Xiaomi Redmi Note 4,Lenovo Vibe P1, iGO Nextgen, Android 6
astarte
 
Příspěvky: 41
Registrován: 24 črc 2010 21:49

Re: IGO PRIMO chybová hlášení

Příspěvekod daniel999 v 15 zář 2014 08:55

chcem naistalovat igo primo na iconia One 7 no hned na zaciatku mi hlasi toto: Missing or incomplete folder:/storage/sdcard/iGO/license.zip:/storage/sdcard1/iGO/license.zip:open failed: EACCES (permission denied - po tomto mozem nainstalovat len mi nechce ukladat to co som si povodne nastavil a vzdy pri zapnuti musim opat davat jazyk a vsetky nastavenia...prosim kde je chyba....

verzia igo primo for android iGO Primo 9.6.29.390522 - 28.04.2014
Uživatelský avatar
daniel999
 
Příspěvky: 120
Registrován: 04 led 2011 12:49

Další

Zpět na iGO PRIMO pro Android

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků