Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO PRIMO 2.4 pro Android

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod amatér v 12 zář 2013 17:19

Najděte dva rozdíly:
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

Screenshot_2013-09-12-17-14-58.png
Screenshot_2013-09-12-17-33-34.png


Do sys.txt:
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

[android]
show_status_bar=1 ; horní lišta /stav baterie, čas, GPS, .../

[interface]
show_scroll_button=1 ; rolovací tlačítka
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11133
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod tomasii v 13 zář 2013 08:44

BT, síla signálu a baterka (3 ?). :idea:
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3378
Registrován: 16 čer 2008 18:47
Bydliště: Praha 4

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod Ivo K v 13 zář 2013 09:11

Amatér myslel dva rozdíly:
1. - horní lišta
2. - rolovací tlačítka
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5498
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod tomasii v 13 zář 2013 10:27

Jasně - horní lištu jsem viděl včetně obsahu, rolovací tlačítka už ne. :?

BT byl jako bonus. ;-)
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3378
Registrován: 16 čer 2008 18:47
Bydliště: Praha 4

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod amatér v 13 zář 2013 17:52

Když si přidáte ještě ten masochistický zápis:
Kód: Vybrat vše
[debug]
show_battery_percent=1

Máte i ukazatel baterie v procentech.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11133
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod wagonek v 15 zář 2013 09:10

Nějak tápu. To jsou jediné rozdíly? Nebo se jedná o nějaký vtípek? :nevim:
GoClever T76 GPS
wagonek
 
Příspěvky: 90
Registrován: 13 črc 2009 14:41

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod amatér v 15 zář 2013 09:19

No, pokud ti u PRIMO 2.0.1 pro Android funguje správně zobrazení stavu baterie a máš možnost nastavit si boční rolovací tlačíta, pak to ber jako vtip.
PRIMO 2.4 pro Android má stejné funkce jako PRIMO 2.4 pro Win (včetně iqc vyhledávání, a další).
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11133
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod vovi v 15 zář 2013 12:05

Tak po prvním testu mám rozporuplné pocity:
1) tyhle zmiňované fíčury se status barem a posuvníky navíc mi nefungují
2) nefunguje vyhledávání adresy ... tlačítko zareaguje, ale neděje se nic (naštěstí to jde - ale jedině pomocí kombinovaného vyhledávání)
3) zůstává mi "viset" uprostřed spodní strany navigační mapy někdy poloprůhledné, někdy neprůhledné středové "VÍCE" tlačítko z naposledy použitého dialogu (TMC, klávesnice, ...); tlačítko je pořád aktivní a skrývá dvě datová pole
4) satelity GPS i Glonass se zobrazují "přes sebe" - je ale vidět jen prázdné chlívečky bez sloupců se signálem

Jinak se zdá vše OK.
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7354
Registrován: 16 čer 2008 18:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod amatér v 15 zář 2013 12:15

Používáš skin (popř. data.zip) z verze 2.0, to je celý problém.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11133
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod vovi v 15 zář 2013 13:15

Měls pravdu - zapomněl jsem smáznout BRANDING.ZIP. :oops:
Teď už chodí skoro všechno, jen nevidím ten signál a baterku ve "status baru". Za to ovšem nejspíš může nestandardní rozlišení 854×480, kvůli kterému mám v SYS.TXT nastaveno "fullscreen". Škoda, že to nejde - takhle mám na výběr mezi dvěma status bary současně (jako na tvých screenech) nebo žádným... Už jsem se těšil, že aspoň takhle něco uvidím ...
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7354
Registrován: 16 čer 2008 18:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Další

Zpět na iGO PRIMO pro Android

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník