Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO PRIMO 2.4 pro Android

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod Bohooc v 26 říj 2013 16:59

Ahoj, mám menší dotaz, kčemu slouži jak funguje TMC RDS/TMC (Radio Data System / Traffic Message Channel) ? A jak to sprovoznit /pokud to není nejaka ptákovina/ ?
děkuju za info :nevim:
Uživatelský avatar
Bohooc
 
Příspěvky: 130
Registrován: 06 říj 2013 19:58
Bydliště: Plzeň-Ostrava (původ.Uhl.Janovice)

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod Mio-Treo.info v 26 říj 2013 17:30

2 Bohooc:

Tohle jsou věci, které se již několikrát řešily nejen tady na fóru (http://forum.entershop.cz/viewforum.php?f=10), ale kterých je plný i internet, například

Kód: Vybrat vše
http://www.dopravniinfo.cz/rds-tmc


Jinak na Androidu klasické TMC (přenos dat v pásmu FM) nefunguje, pouze online přes internet - ale to zatím není dostupné v ČR, takže je to o ničem... :ano:
Sony Xperia Z5 Dual & Sony SmartWatch SW3 | Epad Chuwi Hi8 Pro Dualboot | Asus Fonepad | GoClever TAB R104 | Mio C720 | Mio H610 | Navon N490 Plus Lifetime | Prestigio GEOVISION 4500TMC | Blaupunkt TravelPilot 700 | Medion GoPal P4445 | Sencor SCD 9304GPS | Palm Centro
Uživatelský avatar Administrátor
Mio-Treo.info
Administrátor
 
Příspěvky: 1011
Registrován: 29 led 2009 23:26

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod Bohooc v 31 říj 2013 16:25

Sorry ja to nejak nepobral,
Chtel bych skin od amater ale tam se pise ze pro 2.0
Bude to i pro 2.4 na Samsunga S3?
Uživatelský avatar
Bohooc
 
Příspěvky: 130
Registrován: 06 říj 2013 19:58
Bydliště: Plzeň-Ostrava (původ.Uhl.Janovice)

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod amatér v 04 lis 2013 23:45

Zajímavá novinka PRIMO 2.4 indická verze.
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

Screenshot_2013-11-04-23-29-19.png
Screenshot_2013-11-04-23-19-01.png
Screenshot_2013-11-04-23-36-43.png
Screenshot_2013-11-04-23-35-28.png
Screenshot_2013-11-04-23-15-07.png
Screenshot_2013-11-04-23-32-14.png
Screenshot_2013-11-04-23-33-28.png
Screenshot_2013-11-04-23-15-52.png
Screenshot_2013-11-04-23-15-56.png

Jak je z obrázků patrné, jedná se o novou koncepci nejen grafického zpracování, takže na současné skiny a ux utility můžete zapomenout. :ano:

:arrow: :idea:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11147
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod Mirus v 05 lis 2013 07:32

Přátelé !
Můžete mi někdo poradit nějaký slušný a hlavně jednoduchý androidí emulátor pro PC ? Nerad bych prováděl různé psí kusy s Primem neustále v telefonu nebo tabletu . Do SDK se mi nechce .
Zkusil jsem nainstalovat BlueStacks a to se mi líbí . Aplikace jdou v pohodě nainstalovat a fungují na první kliknutí . Instaloval jsem na zkoušku i Primo , jenže chce SD Card a já nevím jestli chce kartu do slotu v noťasu nebo vytvořit nějakou složku nebo co vlastně :? .
GoClever 4384FMBT
SE Xperia Neo V Silver - Android 4.0.4
Prestigio GeoVision 7777
Xiaomi Redmi 3S 3GB/32GB , CZ LTE - Android 6.0.1
Uživatelský avatar
Mirus
 
Příspěvky: 509
Registrován: 12 lis 2009 06:40
Bydliště: Pardubice

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod vovi v 05 lis 2013 08:50

S Bluestacks je to s tím úložištěm divný - já na něm Primo vzdal z úplně stejného důvodu. Nepřišel jsem na to, jak tam vytvořit nějakou další složku typu MNT/SDCARD tak, aby fungovala jako na klasickém android zařízení.
Dokonce v případě čtečky Kindle for Android (která standardně ukládá knihy do Sdcard/Kindle) jsem nebyl schopen ani dohledat nějakou složku, ve které bych rozečtenou knihu našel...

A do žádného jiného emulátoru se mi zatím jít nechtělo. Teoreticky by stačila jakákoliv virtuální mašina s nainstalovaným androidem. Já teď uvažuju o tom, že bych si služebně koupil VMWare - pokud to vyjde, tak ten android samozřejmě zkusím.
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7363
Registrován: 16 čer 2008 18:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod Mirus v 05 lis 2013 09:02

Díky za odpověď . I když pro mě smutnou :cry:. Jestli to vyjde s tím VMWare a bude to fungovat , tak dej prosím vědět .
GoClever 4384FMBT
SE Xperia Neo V Silver - Android 4.0.4
Prestigio GeoVision 7777
Xiaomi Redmi 3S 3GB/32GB , CZ LTE - Android 6.0.1
Uživatelský avatar
Mirus
 
Příspěvky: 509
Registrován: 12 lis 2009 06:40
Bydliště: Pardubice

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod velsak v 05 lis 2013 09:16

Zdravím,
asi měsíc už jsem se v primu nevrtal a jen tak jsem ho včera zapnul a po naběhnutí se zdálo že zatuhlo, musel jsem odběhnout a když se vrátím, tak koukám že normálně funguje. Po několika pokusech jsem zjistil, že mi 2.4 naběhne normálně do navimapy po několika sekundách zatuhne a po cca 2,5-3 minutách normálně jede bez problémů i několik hodin. Přitom 2.0.1 na stejném contentu v pohodě hned od startu. Postupně jsem vyházel všechno zbytečné (ux, skin, userdata, branding,...) a furt nic. Co ta potvora v těch třech minutách provádí je mi záhadou. Dvojka funguje takže se nic neděje, jen kdyby měl někdo nějaký nápad ...
Honor 10 - 1520*720, 4GB RAM, DUAL SIM, OREO 8.1.
NextGen 9.18.27.734842, skin PONGO 31.1.2018
Uživatelský avatar
velsak
 
Příspěvky: 481
Registrován: 07 led 2010 12:16
Bydliště: Jilemnice

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod amatér v 05 lis 2013 11:40

velsak píše:Přitom 2.0.1 na stejném contentu v pohodě hned od startu.

No, ono jeden content pro PRIMO 2 a PRIMO 2.4? :nevim:
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11147
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod alb208 v 05 lis 2013 16:52

Ahoj chlapi, mě zatím 2.4 (9.6.29.331894) šlape jak hodinky,skiny vyřešený, ux jakbysmet, ťuky ťuk, ale přece jenom se zeptám na jednu záhadu a to je hláška o železničních přejezdech, kde mě vše funguje do vzdálenosti asi 30km od baráku a potom nic. Když se v tomto okolí blížím k přejezdu, tak se normálně ukáže ikona vpravo dole, potom hláška "pozor žel.přejezd", pohoda. Ale potom nechápu, proč se to samé nezobrazí třeba u Olomouce a i jinde v republice. Tam, kde to funguje se na mapě ( NAVTEQ 2013.Q2) na přejezdu zobrazuje i ikona přejezdu. Tam kde ne, není ani ta ikona. Že by to byla záležitost mapy se mě nechce věřit....
Jo, KLM soubory v šochtli nemám...
alb208
 
Příspěvky: 69
Registrován: 31 črc 2011 06:24

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Android

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků