Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO PRIMO 2.4 pro Android

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod patrikbuzga v 15 bře 2014 10:17

mám dotaz,navigace se mi v tunelech vypíná,napíše"Navigace iGo přestala bohužel pracovat".V nastavení jsem nikde nenašel přístup k GPS,dík za radu
patrikbuzga
 
Příspěvky: 5
Registrován: 22 úno 2014 22:01

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod Crusy v 15 bře 2014 10:39

Možná dětinský dotaz..
...musí iGO obsahovat soubor "branding.zip?? Mně to bez něj šlape v pohodě..Pokud ho nakopíruji na kartu, rozhodí to grafiku...
Samsung Galaxy S3 mini GT-I8190N
Uživatelský avatar
Crusy
 
Příspěvky: 10
Registrován: 07 čer 2011 15:28
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod SvoDa v 15 bře 2014 10:42

Není branding jako branding.
některé jsou přímo skiny a mění či rozšiřují více nebo méně věcí v nastavení a k zobrazování oproti defaultu (obsahují mj. i soubory s koncovkou .ui, .lua či .css), některé obsahují např. jen ikony POI (jseou v nich jen různé .bmp), jiné obsahují jen informace o verzi Primo (pouze branding.ini).
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod amatér v 15 bře 2014 12:17

Souhlasím s tím, co píše SvoDa, ale pokud bych měl odpovědět na zadanou otázku, tak opravdu nemusí.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11145
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod Crusy v 16 bře 2014 08:15

Dnes jsem zkoušel s novým iGO 2.6.29 375713 a dá se říct v pohodě. Jen mi přijde, že se ukazují špatně rychlostní limity a nezobrazují se panely(ukazatele) na dálnici. Nevím zda to může být tím chybějícím souborem či vlastností programu..
Samsung Galaxy S3 mini GT-I8190N
Uživatelský avatar
Crusy
 
Příspěvky: 10
Registrován: 07 čer 2011 15:28
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod Ivo K v 16 bře 2014 10:26

Rychlostní limity a návěstí, jsou součástí map.
Hodnotu rychlostního limitu nijak neovlivníš. Můžeš jen nastavením zapnout nebo vypnou zobrazení rychlostního limitu.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5506
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod Crusy v 16 bře 2014 17:55

Myslel jsem si to..Trochu jsem to pozoroval při cestě z Prahy a blbne to v úseku Lovosice - Ústí..celou tuto trasu mi to ukazuje překročení rychlost 50 km/h..jinak OK.. Mapy Mám Navteq 2013.Q2 Europe.
Samsung Galaxy S3 mini GT-I8190N
Uživatelský avatar
Crusy
 
Příspěvky: 10
Registrován: 07 čer 2011 15:28
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod amatér v 16 bře 2014 18:10

Jsou to opravdu mapy Navteq 2013.Q2. Na trase Lovosice - Ústí n.L. i Litoměřice - Střekov, sedí limity jak poklice na hrnci.
Dokonce i na trase Litoměřice - Hlinná - Sebuzín - Střekov.
mapy Navteq 2013.Q2 i HERE 2013.q3
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11145
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod mirek1011 v 17 bře 2014 20:57

Zdravím,
věděl by někdo, co způsobuje nekorektní zobrazení rozšířené rychlosti - tl.vlevo? Úpravy v sekci "chyby v DATA.zip" nepomohly.
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

Screenshot_2014-03-17-17-32-50.png


A druhý dotaz je k nezobrazování tvaru silnice v tunelu - fungovalo, ale nějakou změnou přestalo - zůstává fialové políčko.
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

Screenshot_2014-03-17-17-34-39.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Elephone P8000, Primo 2.4 s UX bez skinu
Prestigio GV7777, Primo 2.4 s UX bez skinu
Když budu vědět, rád poradím, když se sám zeptám (byť hloupě), tak mě nemlaťte ...
Uživatelský avatar
mirek1011
 
Příspěvky: 248
Registrován: 11 bře 2009 01:28

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod amatér v 17 bře 2014 21:32

To první je rozlišením. To druhé špatným souborem scheme.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11145
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Android

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: trubec a 3 návštevníků