velsak píše:... vše jelo v pohodě několik měsíců.
Pak jednou zapnu a koukám, že naplánová trasa je fuč, ...
Další problém s načtením trasy - načtu uloženou trasu a buď nic (zůstane ta stará) nebo rovnou primo spadne. ...
Řákal jsem si že asi problém s kartou - zformátováno, nakopírováno znovu a totéž. ....
Samozřejmě jsem zkoušel i čistou verzi bez jakýchkoli úprav (skin, branding, DZ)....
velsak píše:Poslušně hlásím, že jsem včera po několika panákách dostal odvahu do FR, .... Šlape jako víno...
Dnes se mi stalo něco podobného. Telefon mám necelý měsíc a Primo (skin fmilan&amatér) už xkrát naskočilo a běhalo (u stolu i reálu) skvěle.
Dnes to při starrtu indikovalo nějako chybu s langem a po odkliknutí OK na té chybové hlášce (jiná volba tam nebyla) to začalo startovat znovu, ale zas se to zastavilo na chybové hlášce langu a tak pořád dokola. Musel jsem skočit do menu telefonu a vynutit ukončení Prima.
Výmaz obsahu SAVE pomohl do té míry, že se Primo sice naloudovalo, ale spadlo v rámci plánování trasy (bez jakékoliv chybové hlášky) po kliknutí na adresu (název města) nebo na POI.
Nepomohla po opětovném výmazu SAVE ani odinstalace a nová (čistá) instalace Prima v telefonu.
Nepomohlo ani vyčištění paměti, ani restart telefonu. Tovární nastavení jsem nedělal.
Pomohl až výmaz (po záloze) souborů device.nng a gps.log z rootu karty

jak už se tu kdesi psalo. Zas už běhá vše OK, a to dokonce i po té, co jsem tam ze zálohy vrátil poi_visiblities.txt, user.upoi a system.ini, které tam byly v okamžiku, kdy to blblo.
Proč pomohl zrovna výmaz souborů device.nng a gps.log z rootu karty , tak to nevím.
Pochybuji, že by na to mělo vliv to, že jsem testoval i Mapfactor či mapy.cz, které pracují se signálem GPS (vazba na soubor gps.log?), ale taky to může být náhoda, ikdyž, zkoušel jsem reinstalaci a výmazy save několikrát se stejným (špatným) výsledkem, a teprve po výmazu souborů device.nng a gps.log to hned začalo plánovat trasu normálně.