Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO Primo 2 pro Android

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: iGO Primo 2 pro Android

Příspěvekod amatér v 23 srp 2013 13:13

peter63 píše:To znamena, ze cele tie roky na rychlostnych komunikaciach (konecne som si spomenul na nazov :) ) ma Igo a neskor Primo upozornovalo az 300m pred zjazdom? To je fakt vtipne. Aspon, ze to viem :zed:

Ono to není ani tak vtipné, jako smutné.

Já to vzdávám, celé ty roky, co jsi používal iGO a posléze PRIMO, jsi používal hlasy psané v .csv souborech (bez ohledu na to zda TTS, nebo přirozené), a u takto psaných hlasů nebyla a dosud ani není, volba nastavení počtu hlášení /dlouhé, stručné, minimální/, takže ti ani nepřišlo, že hlas držkoval víc, než tvoje paní (to není nic proti ní, jsou to jen tvá vlastní slova:
peter63 píše:Takze musim nastavit delku vet na dlouhe. Toho som sa obaval. Bude drzkovat celu cestu. Kua to si ani manzelka nedovoli.

Mám takový pocit, že jsem se do této diskuse ani neměl zapojovat, připadám si jako blb, který ničemu nerozumí.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod peter63 v 23 srp 2013 13:49

Cele roky som jazdil po dialniciach, kde ten ozam bol par km pred zjazdom. V podstate az posledne 2 roky castejsie pouzivam R10, ale nikdy som si nevsimol, ze tam to nehlasi. Je to jedno, vyskusam ako to hlasi s nastavenim na dlouhe a uvidime. Pri najhorsom budem viac sledovat navi :D.
Xiaomi Mi2S
peter63

Příspěvekod Ivo K v 23 srp 2013 21:33

Já přinejhorším nesleduji víc navigaci, ale svislé a vodorovné značení na silnicích, rychlostních komunikacích a dálnicích. :oops:
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod marin100 v 24 srp 2013 20:23

zdar lidi mohl by mi někdo poradit...zničeho nic mi přestalo fungovat IGO vše jede v pohodě ale když zažne vypočítávat trasu tak to celý spadne :zed:
samsung galaxy S2 android 4.1.2
marin100

Příspěvekod endy v 25 srp 2013 21:54

Zdravím,
předem smekám.Je až neuvěřitelné co někteří dovedou.Opravdu dík za toto fórum.Já bych měl jeden takový dotaz.Při navigování na fotku musím mít názvy bez čárek a háčků,navigace je nedokáže korektně zobrazit.Zkoušel jsem všechno možný i nemožný,ale nic :roll: .Je to jen kosmetická vada,ale jestli existuje řešení rád se přiučím.
Mám telefon Xtech.
endy

Příspěvekod SvoDa v 01 zář 2013 14:00

velsak píše:... vše jelo v pohodě několik měsíců.
Pak jednou zapnu a koukám, že naplánová trasa je fuč, ...
Další problém s načtením trasy - načtu uloženou trasu a buď nic (zůstane ta stará) nebo rovnou primo spadne. ...
Řákal jsem si že asi problém s kartou - zformátováno, nakopírováno znovu a totéž. ....
Samozřejmě jsem zkoušel i čistou verzi bez jakýchkoli úprav (skin, branding, DZ)....

velsak píše:Poslušně hlásím, že jsem včera po několika panákách dostal odvahu do FR, .... Šlape jako víno...

Dnes se mi stalo něco podobného. Telefon mám necelý měsíc a Primo (skin fmilan&amatér) už xkrát naskočilo a běhalo (u stolu i reálu) skvěle.
Dnes to při starrtu indikovalo nějako chybu s langem a po odkliknutí OK na té chybové hlášce (jiná volba tam nebyla) to začalo startovat znovu, ale zas se to zastavilo na chybové hlášce langu a tak pořád dokola. Musel jsem skočit do menu telefonu a vynutit ukončení Prima.
Výmaz obsahu SAVE pomohl do té míry, že se Primo sice naloudovalo, ale spadlo v rámci plánování trasy (bez jakékoliv chybové hlášky) po kliknutí na adresu (název města) nebo na POI.
Nepomohla po opětovném výmazu SAVE ani odinstalace a nová (čistá) instalace Prima v telefonu.
Nepomohlo ani vyčištění paměti, ani restart telefonu. Tovární nastavení jsem nedělal.

Pomohl až výmaz (po záloze) souborů device.nng a gps.log z rootu karty :? jak už se tu kdesi psalo. Zas už běhá vše OK, a to dokonce i po té, co jsem tam ze zálohy vrátil poi_visiblities.txt, user.upoi a system.ini, které tam byly v okamžiku, kdy to blblo.

Proč pomohl zrovna výmaz souborů device.nng a gps.log z rootu karty , tak to nevím.
Pochybuji, že by na to mělo vliv to, že jsem testoval i Mapfactor či mapy.cz, které pracují se signálem GPS (vazba na soubor gps.log?), ale taky to může být náhoda, ikdyž, zkoušel jsem reinstalaci a výmazy save několikrát se stejným (špatným) výsledkem, a teprve po výmazu souborů device.nng a gps.log to hned začalo plánovat trasu normálně.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 04 zář 2013 06:09

Další oficiální verze Primo, tentokrát pro Turecko
Kód: Vybrat vše
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.basarsoft.igo.javaclient&hl=cs
Doufám, že se jednou objeví taky pro ČR ;-)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod jjjlll v 04 zář 2013 18:54

Moment, ale mě to píše "Tato aplikace je kompatibilní s vaším zařízením.". Takže po dokoupení potřebných map (pokud to jde), by bylo možné mít legální PRIMO na Androidu. Jestli to tedy chápu dobře.
ALCATEL OT908 (320x240), Android 2.3.4, PRIMO 9.6.7.235654
jjjlll

Příspěvekod amatér v 04 zář 2013 19:10

Chápeš to jen částečně, legálně budeš mít verzi pouze pro Turecko, a k tomu nic jiného nedokoupíš. Na druhou stranu, je to PRIMO 2.4.
amatér
Moderátor

Příspěvekod prepro v 11 zář 2013 14:49

LANG CZECH.zip
Odkaz :

Kód: Vybrat vše
http://uloz.to/xjYzXQ51/gjak-v1-10-lang-czech-zip

Snažil jsem se přeložit do ČJ skin GjAk v1.10 - AriNe 33F a 38T + nějaké opravy předešlého překladu. S jakým úspěchem, to nechám na Vás.
amatér píše:Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.
prepro

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Android