Už přes týden zápasím se zvláštním problémem. Mám 9.6.7.235... (na fungující systém radši nesahám), vlastní úpravu dimky a vše jelo v pohodě několik měsíců.
Pak jednou zapnu a koukám, že naplánová trasa je fuč, tuknu na oblíbené a tvrdí mi to, že nejsou. (přitom editací souboru user.upoi je vidím)
No prostě oblíbené nevidí, pokud zadám nový oblíbený bod, tak přepíše starý user.upoi. Vypnu primo, zapnu a zase hlásí že oblíbené nejsou.
Další problém s načtením trasy - načtu uloženou trasu a buď nic (zůstane ta stará) nebo rovnou primo spadne. Takže momentálně mohu navigovat jen postupným zadáváním bodů buď z mapy, adres,... což je mírně řečeno otrava.
Řákal jsem si že asi problém s kartou - zformátováno, nakopírováno znovu a totéž. Změnil jsem verzi primo a totéž. Samozřejmě jsem zkoušel i čistou verzi bez jakýchkoli úprav (skin, branding, DZ). Vše ostatní na kartě mi jede bez problémů a i za celou historii mi pravidelný scandisk nikdy nehlásil žádný problém (na rozdíl od mých dřívějších karet ještě pod WM).
Přitom změny v nastavení se do system.ini zaznamenávají v pohodě a při příštím zapnutí jsou správně nastaveny.
Do hard resetu nebo jak se to v androidu jmenuje se mi moc nechce.
Kdyby náhodou měl někdou nějakou radu tak platím zlatem

. Ne že by člověk navigaci nutně potřeboval, ale nesnáším když mi něco nefunguje a nemůžu přijít na to proč. Včera v noci jsem jel se sygicem, má to docela zajímavé vychytávky, ale nedá se v tom moc vrtat (resp. nevím jak).