2 vu5936: Nasledovne vyjadrenie nemam pre primo overene, takze to ber len ako moj zatial neovereny nazor . Pre predchadzajuce iGO Myway to ale plati, tak predpokladam, ze to plati aj tu.
Pre moje buildy - oznacene ako "Thin" by malo byt mozne umiestnit adresar iGO aj na externu sdkartu.
Cely proces hladania adresara iGO sa vykonava pri prvom spusteni iGO (alebo po vymazani udajov aplikacie v sprave aplikacii androidu).
Je to vtedy, ked iGO pise "Instalujem iGO..." a vykona ho na zaklade toho, ci je nativna kniznica libigo_jni.so natiahnuta v pamati.
Pokial nieje, spusti instalacnu metodu, ktora ma viac metod na hladanie adresara iGO. Jeden z nich je hladanie adresarov uvedenych v linked_root_list zo sys.txt (ale ten z apk!). Ked adresar iGO najde, pokracuje dalej a to okrem ineho vytvaranim symbolickych liniek smerom na sdkartu. Napr android_linked_root ukazuje prave na adresar iGO na sdkarte.
Cize ak je adresar iGO umiestneny na externej sdkarte uvedeny v linked_root_list, tak to na 99,99% musi fungovat. Nutne ale je, aby bol adresar iGO v systeme iba raz (teda minimalne vramci prehladavanych miest), v opacnom pripade nie je zabezpecene, ze iGO najde prave ten chceny adresar iGO!!!
Pokial mate zariadenie kde je externa sdkarata pripojena inde ako je v linked_root_list uvedene, dajte mi vediet (idealne cez sukromnu spravu), aby som to pre nasledovny build tam pridal.
Nechapem ako si dosiel na to ze niektore zapisy do sys.txt funguju len na rootnutych telefonoch! Tomu neverim. Skor ide o to, ze original verzia (co je NavGear.apk a nie iGOPrimo) ma ulozeny sys.txt ako aj dalsie veci v internom ulozisku (/data/data/com.navngo.igo/javaclient/) kde sa bez roota nedostanes. Prave toto riesi moj Thin build, kde su tieto veci presunute (linknute) na sdkartu.
V prvom pripade sa cely sys.txt ulozeny v %sdcard%/iGO ignoruje!
A este doplnim upozornenie. V pripade pouzitia Thin buildu nemazte adresar save ani ine presunute adresare, ale v pripade potreby zmazte len obsah adresara. V opacnom pripade sa iGO moze chovat zvlastne, napr pri kazdom spusteni budete znovu prevadzat uvodne nastavenie.
Riesenim je napr. odinstalovanie a opatovne nainstalovanie apk alebo zmazanie udajov aplikacie iGO v spravcovi aplikacii androidu. V oboch pripadoch sa pri dalsom spusteni iGO spusti jeho instalacna rutina, ktora zalozi chybajuce adresare.
A este poznamka k predchadzajucemu prispevku, z toho co som cital (nemam na com overit), tak fullscreen je skutocny fullscreen len pre zariadenia, ktore nemaju sw tlacidla. Cize inak povedane, pouzije len plochu urcenu pre hornu notifikacnu listu. pokial je dole lista obsahujuca sw tlacidla, tak tieto ostavaju viditelne a pozor, adekvatne treba zmensit zapis screen_xy, nakolko pre iGO nie je dostupna cela plocha LCD.
vu5936 píše:Současné verze instalátorů Prima neumožňují umístění aplikace jinam, než do složky /sdcard/iGO. To je v drtivém případě všech zařízení interní paměť, kde není místa nazbyt.
...
2 amater: To co som uviedol sa mi zda ako najuniverzalnejsie riesenie platne pre vacsinu zariadeni (samozrejme od 800x480 hore). Kto ma specificke zariadenie alebo chce "fullscreen", tak si len v sys.txt zmeni screen_xy.
amatér píše:Se zápisy do sys.txt a multimode.ini, je to dost divné.