Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO Primo 2 pro Android

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: iGO Primo 2 pro Android

Příspěvekod skvorfi v 11 bře 2013 20:20

Teď jsem to zkusil, ale radary stejně nevyzkouším dřív, než zítra. Už teď ale vím, že mi bez toho sys.txt nejede jazyk Jitka 3.0, který již řadu let používám, protože zbytečně nekecá a má i celkem příjemný hlas. Bohužel je pro mě vytvořit funkční sys.txt nadlidský výkon.
Ale stejně to zkusím smazat a zítra testnu, zda to upozorňování na radary dělá tento soubor. Zatím díky a dám vědět.
skvorfi

Příspěvekod jjjlll v 11 bře 2013 20:57

Na tu jitku by mělo pomoct:

[sound]
csv_voice_enabled=1
ALCATEL OT908 (320x240), Android 2.3.4, PRIMO 9.6.7.235654
jjjlll

Příspěvekod skvorfi v 11 bře 2013 21:53

Bohužel ne.

Tento záznam v SYS.txt
[sound]
csv_voice_enabled=1

jazyk Jitka 3.0 neumožňuje vůbec spustit. Mám ještě jeden SYS.txt, který neni tak plnej (ale na radary mě to s ním taky neupozorňuje) a při startu mi to řekne, že používám nekompatibilní jazyk. Když se pak podívám do nastavení, Jitka 3.0 tam neni na výběr.
A výše uvedený záznam v něm je.

Ale moc díky za snahu.
Každopádně musím říct, že jsem přihlášený na více fórech, ale toto je jedinné, kde to někdo řeší. Ještě jednou díky všem.
skvorfi

Příspěvekod amatér v 11 bře 2013 22:45

Největší problém je v tom, že chceš používat přirozený hlas, ale Primo od verze 1.1, má hlášení radarů nastaveno na hlas TTS, proto máš radary němé. Pokud bys je chtěl alespoň částečně zprovoznit, postupuj následovně:
do sys.txt přidej:
Kód: Vybrat vše
[speedcam_category:0]
approach_beep_distances="150,150"
approach_beep_sound="Fixed_Camera"
min_frc=5

[speedcam_category:1]
approach_beep_sound="Mobile_Camera"
min_frc=5

[speedcam_category:2]
approach_beep_sound="Redlight_Camera"
min_frc=5

[speedcam_category:3]
approach_beep_sound="Section_Start"
min_frc=5

[speedcam_category:4]
approach_beep_sound="Redlight_Camera"

Do složky data.zip\ui_igo9\audio nakopíruj jednotlivé soubory z přiloženého archivu
audio.rar

Nyní budeš mít ozvučené základní radary, stabilní, mobilní, semafory a úsekový, na ostatní hlášky nemám.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod skvorfi v 11 bře 2013 22:57

Zatím moc děkuju. Zkusím to zítra.
skvorfi

Příspěvekod skvorfi v 12 bře 2013 10:01

Tak jsem testoval a je to OK :D .
Díky moc za pomoc.

Když už se povedlo vyřešit, co mě trápí, mohu mít ještě dotaz k něčemu, co mě už tak moc nebolí..?
Používám skin GjAk_v1.8_AriNe-6 a vždy po spuštění navigace mi to píše název toho skinu. Chtěl bych to zobrazování názvu SKINu zrušit. Tuším, že jsem někde viděl, že se to dělá zápisem do sys.txt. Už to hodinu hledám, ale nevim, kde jsem to viděl. Mohl bych poprosit o info, co do sys.txt zapsat?
A poslední věc, asi už jen drobnost - nebyl by český překlad toho skinu GjAk_v1.8_AriNe-6 ?

Děkuji moc.
skvorfi

Příspěvekod SvoDa v 12 bře 2013 10:06

Ty myslíš v rámci startování Primo (loading) ?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 12 bře 2013 10:41

Každý, kdo chce používat nějaký skin, by si měl přečíst alespoň základní informace od tvůrce. Pokud bys to udělal, našel bys toto:
arimi píše:если хотите отключить показ версии скина, в sys.txt добавьте запись:

[interface]
skin_version=0

Co se překladů týče, ty si musí dělat uživatel sám, pokud autor takového překladu, se chce rozdělit s ostatními, zveřejní ho. Neexistuje žádný univerzální lang pro všechny modifikace.
amatér
Moderátor

Příspěvekod skvorfi v 12 bře 2013 11:06

Děkuji ti moc.
Co se týče toho překladu, poradil bys, které soubory upravit? Zkusil bych to a případně poskytl Lang_Czech.zip pro všechny, kteří užívají tento SKIN.

Ten zápis do sys.txt pomohl. Vím, že jsem to již někde četl, ale opravdu jsem nemohl najít, kde. Sedím u toho již čtvrtým dnem a po čtení této diskuse a tvé pomoci, to konečně začíná fungovat.
Teď jsem si ještě všiml jedné věci - v PRIMO 2 si přizpůsobuji zvuk tlačítek. Nechci jej úplně vypnout, ale zas nechci, aby to bylo nahlas, jak je to ve výchozím tvaru. Vždy si zvuk kláves nastavím tak, jak potřebuji a vše je OK. Jakmile vypnu a zapnu PRIMO 2, hlasitost kkláves je opět v defaultu :roll: . Není tam žádné tl. ULOŽ, nebo něco... Vypadá to, že to prostě nazapíše do nastavení:-(. Nevěděl bys pls ještě toto?
Budu chválit:-)...
Za hodinu jedu pryč a konečně vyzkouším všechny dnešní úpravy, které jsem dělal. Jsem zvědavý, co mi bude navigace dělat, skládal jsem jiný sys.txt...
skvorfi

Příspěvekod amatér v 12 bře 2013 11:17

Překlady se přidávají do Lang_Czech.zip\i18n, soubor Dictionary.lang
K fixaci hlasitosti by mohl postačit zápis do sys.txt:
[sound]
alert_volume="255"
ding_volume="255"
voice_volume="255"

Kdy 255 je nejvyšší; 0 = vypnuto