Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO PRIMO 2.4 pro Android

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod Bruca66 v 21 črc 2014 14:43

Testoval jsem funkci opetovneho nabehnuti navi po telefonovani. Nevsiml jsem si tlacitka dole.
Bruca66

Příspěvekod JohnB204 v 21 črc 2014 15:09

Nehovořil jsem o žádné utilitě "telefonování", ani o branding s něčím takovým... Ohledně nečistot či jiného "nekontaktu" taky nebyla řeč.... Mluvím o jevu, který způsobuje výhradně software - a to buď Primo samotné, nebo Android... Radu Amatéra, že telefon je od telefonování a navigace od navigování znám také.... Přesto (stejně jako např. Vovi) používám smartphone Xperia Z1 ke všem běžným funkcím, které Android nabízí...mimo jiné i různé navigace, z čehož mne nejlépe vyhovuje právě Primo 2.4...i přes drobné neduhy související s problémy, které zde vesměs řešíme všichni.... Nehledám tedy nic, co by "podporovalo telefonování"...snažím se pouze dopátrat problému popsaném v předešlém příspěvku či odstranění příčiny oněch jevů... A jako laik mám přídavný dotaz na Amatéra, které že soubory či utility určené pro PRIMO 2.0 mohou "vadit" či potlačovat funkce PRIMO 2.4 a jaké?.....Díky..
JohnB204

Příspěvekod amatér v 21 črc 2014 16:58

JohnB204 píše: A jako laik mám přídavný dotaz na Amatéra, které že soubory či utility určené pro PRIMO 2.0 mohou "vadit" či potlačovat funkce PRIMO 2.4 a jaké?.....Díky..

Já psal konkrétně o těch souborech v branding.zip od Bruca66, jsou opravdu z PRIMO 2.0. Tím jsem jen chtěl napsat, že to tvůj problém neřeší. A odpověď na tvou otázku neznám.
Doporučuji stále to samé, nainstalovat pouze PRIMO, data.zip, content, licence. Žádné skiny, žádný branding.zip, žádné složky UX, žádné složky ui_android Potom postupně přidávat, ale to zde přede mnou popisují i další zkušení uživatelé. Nikdo z nich, ani já nemůžeme za to, že nám nevěříte.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod JohnB204 v 21 črc 2014 17:09

Aha, jasně...myslel jsem si to, že se informace vztahuje k uživateli "Bruca66"....Ovšem zároveň musím poznamenat, že tady vůbec nepadla v žádném mém příspěvku zmínka o nějaké nedůvěře.... To co doporučuješ je pochopitelně logické...díky.
Naposledy upravil JohnB204 dne 21 črc 2014 17:16, celkově upraveno 3
JohnB204

Příspěvekod JohnB204 v 21 črc 2014 17:11

Nicméně odpověď na nekompatibilitu částí PRIMO 2.0 vs PRIMO 2.4 by mne (a myslím, že ne jenom mě) přeci jen zajímala, alespoň v obecné rovině....Díky.
JohnB204

Příspěvekod amatér v 21 črc 2014 17:28

Když v obecné, tak obecné.
Pokud budeš vlastnit Škodu Favorit a Škodu Superb, a u toho Superba ti odejde klika od dveří, nahraď ji klikou od dveří z Favorita. Škodovka, jako Škodovka. Nebo snad ne?

Všichni, stejně jako já, mají možnost podívat se do zápisů v souborech PRIMO, a porovnat jejich rozdílnost. Nebo si o tom přečti zde na fóru, o těch rozdílnostech byly popsány celé stránky.
amatér
Moderátor

Příspěvekod JohnB204 v 22 črc 2014 09:06

Na slušnou otázku (které samozřejmě velmi dobře rozumíš) celkem arogantní odpověď, moc Ti nerozumím člověče...chceš-li poměrně amatérské...
JohnB204

Příspěvekod amatér v 22 črc 2014 17:26

Možná rozumím, tak právě proto jsem odpověděl tak, jak jsem odpověděl, ten příměr totiž sedí. Já se tu nebudu pouštět do rozboru rozdílů, jednotlivých souborů( *.ui , *.lua, ...) PRIMO 2.0 a 2.4
amatér
Moderátor

Příspěvekod vovi v 22 črc 2014 18:46

To, že na 64bit. Woknech nechodí 16bit. aplikace nikoho nepřekvapí, ale že kus kódu ze staré verze programu nespolupracuje s verzí novou je zjevně překvapivé?
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod JohnB204 v 22 črc 2014 23:22

To rozhodně není překvapivé, mne chodí 2.4 bez problémů, až na jevy, které jsem popisoval o tři, čtyři příspěvky výše....a lámu si hlavu, co to může způsobovat...
JohnB204

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Android