Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO Primo 2 pro Android

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: iGO Primo 2 pro Android

Příspěvekod fmilan v 13 zář 2012 21:25

JimmyS píše:... vse original krome skinu, ktery jsem sehnal jediny na 480x320 - Leinad 2.4.11.

Pak už to samozřejmě není originál :lol:

Nejprve bych se podíval, zda to funguje bez toho skinu.
Pokud ne, otevřel bych soubor data.zip/ui_android/common/ui/travel.ui a v něm vyhledal sekci

Kód: Vybrat vše
<element_template et_CountryInfoHeader>

v ní potom zápis

<SPRITE class="icon_center" bmp="spr_speedlimit_eu.bmp#2" align="CENTER" valign="CENTER" visible=(sc_SpeedLimitValid("in_city") & !%lua.countryInfo_isUSACAN)>
<TEXT   class="color_speedlimit bd eu" left=0 right=0 top=0 bottom=0 z=101 align="CENTER" valign="CENTER" text=(sc_FormatCountryInfoSpeed("in_city")) visible=(sc_SpeedLimitValid("in_city") & !%lua.countryInfo_isUSACAN)>

První řádek (SPRITE) bych zastředníkoval, čímž bych zrušil zobrazení značky "zákazu vjezdu" a podíval bych se, jestli to písmo není náhodou bílé. Pak by totiž v té značce nebylo vidět.
Pokud ano, vyhledal bych soubor data.zip/ui_android/rozlišení/main_scheme.ui a v něm zápis

<FONTTYPE speedlimit

a nastavli bych odpovídající barvy, třeba na

<FONTTYPE speedlimit       color=#000000 color2=#FFFFFF>

Pokud to bude v originále dobré, hledal bych totéž ve skinu.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod JimmyS v 14 zář 2012 06:17

Milane seš borec, díky moc!

Nepřišel jsem na to, jak deaktivovat skin (přejmenoval jsem /content/skin/Leinad.zip na .zi, ale nic se nezmenilo). Možná, že je nutné ten skin (theme) nějak aktivovat, a to jsem neudělal protože nevím jak. Data.zip jsem nechal, protože nevím o žádném jiném na moje rozlišení a nechtěl jsem to dodrbat :)

Takže jsem editoval normálně data.zip, který k mému překvapení obsahuje jen rozlišení 800x480 (?), no pokrčil jsem rameny a jal jsem se dělat změny v něm. Měl jsi přesně pravdu, písmena se ukázala býti bílá, direktiva speedlimit totiž ve fontech vůbec nebyla! Doplnil jsem dle tvého návodu, a mám to krásně černé na bílém. Časem vyzkouším i při jízdě (teď test v Info o zemi), ale myslím, že to bude v pořádku.

Ještě jednou díky moc!
Motorola Defy Mini, Android 2.3.6
LG L90, Android 4.4.2
Igo Primo 9.6.7.235654 + fmilan & amatér skin + Liška voice
JimmyS

Příspěvekod SvoDa v 14 zář 2012 06:26

skin z content/skin/... nestačí nahrát, ale aktivovat jej v menu - více - nastavení - zobrazení - Téma vzhledu ve dne/v noci a pak Primo restartovat
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod JimmyS v 14 zář 2012 06:59

Tam jsem to zkoušel, v nabídce mi to ukazuje na výběr pouze mezi Výchozí a Výchozí-noc.
LG L90, Android 4.4.2
JimmyS

Příspěvekod sherdog v 14 zář 2012 08:34

@fmilan
Bude skin "fmilan" k dispozícii aj pre Android?
sherdog

Příspěvekod SvoDa v 14 zář 2012 09:50

JimmyS píše:Tam jsem to zkoušel, v nabídce mi to ukazuje na výběr pouze mezi Výchozí a Výchozí-noc.
Možná zbytečná otázka, ale zkoušel jsi na ty proužky, na kterých je napsáno "Výchozí - den" a "Výchozí-noc" kliknout :?: :?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod JimmyS v 14 zář 2012 10:16

Teď pro jistotu znovu ano (zkoušel jsem i přidržet) :) Ale nic, je to jen výběr mezi těmito dvěma, nedá se "prokliknout" do další úrovně menu.

Moc tomu fakt nerozumím, v balíčku "skinu" (rozlišení) byl data.zip (který používám), a pak zip skinu do content/skin. V jedné nabídce můžu změnit barvy mapy z content/scheme. Jinak opravdu nevím. Každopádně mi to od začátku na rozlišení 480x320 i 320x480 funguje, i bez aktivace/deaktivace nějakého dalšího skinu uvnitř aplikace. Takže momentálně vůbec nevím, jestli mám "origo" nebo "skin". Vím, že změny provedené v data.zip/800x480 se u mě projeví.

Jsem opravdu rád, že mi to funguje - a že vím, v jakých souborech dělat úpravu. Jen mě trochu hlodá, že nerozumím, na čem teď jedu (rád přicházím věcem na kloub) - nejsem si jist, jestli kvůli tomu nejsou rozhašené nějaké další věci.
Naposledy upravil JimmyS dne 14 zář 2012 10:49, celkově upraveno 1
LG L90, Android 4.4.2
JimmyS

Příspěvekod SvoDa v 14 zář 2012 10:40

obr_16.jpg
nevím jak u Andoidu, ale předpokládám, že stejně jako u WinCE, z něhož jsou screeny se ta hlavní nabídka Téma vzhledu ve dne/v noci musí dát rozkliknout a vidíš seznam "skinů" v okně, které se jmenuje "Vybrat schema denní nabídky" nebo "Vybrat scheme noční nabídky". Ze screenu je patrné, že žádné skiny v content/skin/ pro den či noc nemám, jinak by byly v seznamu (jsouli dělány pro tvé rozlišení).
Tady jsou ty popisy trošku nešťastně přeloženy, měly by se jmenovat spíš "Téma vzhledu (skinu) ve dne/v noci" a dále pak "Vybrat skin denní nabídky" a "Vybrat skin noční nabídky" jelikož pod scheme si zde všichni představujeme spíše změnu barev čar a terénu na mapě, to jsou ty soubory v content/scheme/ a mezi schematy se přepíná přes nastavení - nastavení mapy - barva mapy ve dne/v noci
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod JimmyS v 14 zář 2012 10:51

Tak jsme si jenom nerozumněli. Přesně takle to vidím. Po rozkliku mám na výběr přesně to co ty (jen podsvícení tam nemám), akorát já bych tam dle tebe tedy měl mít ještě nějakého toho Leonida (a to znovu opakuju, že jeho .zip obsahuje 480x320 což je moje rozlišení, narozdíl od data.zip které používám).
LG L90, Android 4.4.2
JimmyS

Příspěvekod velsak v 14 zář 2012 11:05

A máš v xxxjmenoskinu.zip/info.ini v supported_resolutions="ххх_ууу,ууу_ххх" tvoje rozlišení?
Honor 10 - 1520*720, 4GB RAM, DUAL SIM, OREO 8.1.
NextGen 9.18.27.734842, skin PONGO 31.1.2018
velsak

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Android