|
Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
|

Funguje to a viac ma nezaujima. Tie. ckc su zrejme pozostatky ked som fical na originale, ale so skinom. Inac zaujimava vec este. V pôvodnej verzii iGO, ked som robil reinstal a do adresarov som natiahol predosle stiahnute subory(mapy a vsetko okolo) tak to v pohode zobralo, ale ked som to spravil s novou verziou a s poliečenými subormi obb.,tak v shope sa to tvari, ze mapy nemam stiahnute, ale iGo ich vidi a pracuje s nimi normalne. Ked ich dam sťahovať (tie akoze chýbajúce) tak ich uz umiestnuje do dalsieho adresara mount_1,pri dalsom stahovani do mount_2 a tak dalej. Zrejme v tom update niečo riesili kvoli ochrane apky, ale nejak ma to netrapi, hlavne ze to ide, len poriesit tu draganddrop obrazovku a je to dokonale. Ked budem na rychlejsom spojeni,stiahnem to vsetko nanovo(musim sa dostat do Liverpoolu, tam mi mobilne data ficia na 40 megabitov, tunak to stahovat nebudem na ledva 6tich... amatér píše:Mně tam nesedí jedna důležitá věc, a to soubory *.cks.....

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků