Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
karkulka1 píše:ja tiež keď chcem navigovať podľa fotky, tak fotku ktorú mám spravenú s GPS súradnicami sa mi ukladá na: /sdcard/external_sd(sdcard1)-DCIM-Camera, no nevidím ju v "Obrázku" viď tvoj screenshot.
include_directories=GAME::%app%/content/games,PICTURE::%sdcard%,PICTURE::%myflashdisk%/pictures,PICTURE::%myflashdisk%/dcim
include_directories=GAME::%app%/content/games,PICTURE::%sdcard%/pictures,PICTURE::%myflashdisk%/pictures
amatér píše:Ono to jde každému, jen si pořádně proklikej oba postupy, které jsem popsal, a přijdeš na to.
amatér píše:I když to sem napíšete stokrát, změní se na tom něco? Já už jsem psal, funguje to. Pokud někomu ne, nemůže hledat chybu jinde, než u sebe. Návod máte, zkoušejte, pokud naleznete řešení podělte se i ostatními, ale pokračovat v diskusi tímto směrem, nemá smysl
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků