Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO Primo 2 pro Android

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: iGO Primo 2 pro Android

Příspěvekod amatér v 20 srp 2012 15:24

Zápis v multimode.ini :
Kód: Vybrat vše
m3=480..960,295..600,"800_480"
m4=320..600,455..960,"800_480"

Takto by to mělo naběhnout alespoň s barem. To ostatní už si potom pošteluj.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod rkhl v 20 srp 2012 15:31

Díky, zkusím to zítra v práci, je to pro kámoše. Ono s barem mu to naběhne v pohodě, já právě řeším bez baru.
rkhl

Příspěvekod amatér v 20 srp 2012 15:54

Vzhledem k tomu, o jaké rozlišení se jedná, bych se spokojil s tím, že to funguje, a nehledal bych další příčiny případné kolize.
amatér
Moderátor

Příspěvekod amatér v 23 srp 2012 18:48

Někteří již možná zaregistrovali diskusi na 4pda ohledně nových souborů .fsp, jsou to soubory, které jsou obdobou souborů .hsp, tedy soubory, které složí k optimalizaci výpočtu trasy, jsou součástí nových map NQ 2012.Q1 (120627), původně určených pro navigace s PRIMO 2 na iPhone OS.
Pro ilustraci přikládám obrázky od psb, které vyložil na fóru 4pda
výpočet trasy s *.fsp
1965777.jpg

výpočet trasy bez *.fsp
1965778.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
amatér
Moderátor

Příspěvekod RenEdi v 24 srp 2012 09:07

prosím nemáte někdo upravenou klávesnici 840x480,
marně pátrám, hledám zkouším upravit keyboards.ui dle různých zde již vedených diskusí, ale prd :(

tedy mám představu, něco dle vzhledu z androidu, větší spíše tučnější písmena klávesnice
díky
RenEdi

Příspěvekod Mender v 24 srp 2012 14:31

To AMATER

prosím tě, na jiném foru jsem se dočetl, že ty by jsi snad mohl říci více a nebo poradit jak rozchodit zvuk na Primu jedoucím na Androidu JB. ;)

Je na to už nějaké řešení???

Předem díky za jakékoliv vyjádření.
Mender

Příspěvekod amatér v 24 srp 2012 14:50

Já to tam četl také a na tom samém fóru, které zmiňuješ, jsem na to již odpovídal, problém je v tom, že mě flustrovaný, zakomplexovaný Ramirez zabanoval :D , potom co jsem se ohradil proti jeho nekompetentním zásahům do mých příspěvků ( to už nemluvím o tom, že některé smazal docela), tak jsem na to nemohl odpovědět tam :lol: .
Situace kolem problémů s JB je v tom, že to byla testovací verze, která unikla programátorům na internet, i přes to, že všude bylo doporučení, aby si to každý nainstaloval jen na své riziko, a byla tam zmínka hlavně o tom, že mohou nastat problémy se zvukem, našlo se dost lidí, kteří si to nainstalovali a problém mají. Zkus to přes sluchátka, několika málo jedincům to pomohlo. A pokud můžeš dej mi vědět, zda to opravdu pomohlo.
amatér
Moderátor

Příspěvekod amatér v 24 srp 2012 20:51

@ RenEdi
Změnit klávesnici není jen o tom přepsat něco v souboru keyboard.ini, tam nanejvýš změníš znaky jednotlivých tlačítek. Změna klávesnice je potřeba provést v souboru keyboards.ui.
Když se podívám na klávesnici android, je to klasická qwerty, to samé si můžeš nastavit i v PRIMO
20120824214302.jpeg

nebo rovnou qwertz
20120824214329.jpeg

Proč vymýšlet vymyšlené?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
amatér
Moderátor

Příspěvekod Mender v 25 srp 2012 07:06

amatér píše:Já to tam četl také a na tom samém fóru, které zmiňuješ, jsem na to již odpovídal, problém je v tom, že mě flustrovaný, zakomplexovaný Ramirez zabanoval :D , potom co jsem se ohradil proti jeho nekompetentním zásahům do mých příspěvků ( to už nemluvím o tom, že některé smazal docela), tak jsem na to nemohl odpovědět tam :lol: .
Situace kolem problémů s JB je v tom, že to byla testovací verze, která unikla programátorům na internet, i přes to, že všude bylo doporučení, aby si to každý nainstaloval jen na své riziko, a byla tam zmínka hlavně o tom, že mohou nastat problémy se zvukem, našlo se dost lidí, kteří si to nainstalovali a problém mají. Zkus to přes sluchátka, několika málo jedincům to pomohlo. A pokud můžeš dej mi vědět, zda to opravdu pomohlo.

Díky za odpověď.

Já si samozřejmě nestěžuju - JB jsem nainstaloval se znalostí všech rizik :D

Já u navigace zvuk stejně vždy vypínám, takže mě to až tak netrápí, ale zase na druhé straně mám rád když všech chodí, ikdyž to nepoužívám. Klidně vydržím až do ofiko JB pokud to ten problém vydrží.

Má někdo informaci zda na Galaxy Nexusu s oficiálním JB ty zvuky v Primu fungují???
Mender

Příspěvekod RenEdi v 25 srp 2012 07:31

to amater: moje chyba :oops: že jsem neuvedl podstatné a tak zneužil tvůj čas

používám skin diMkaWA_P151.zip jelikož se mi zdá výhodnější, s ohledem na umístění tlačítek (alternativní trasy, smazat trasu ..) přímo na displeji
bohužel v tom skinu je klávesnice jen takové úzké tlačítka s pidi písmenkem
netušíš prosím co všude musím doplnit, už jsem zkoušel doplnit keybords.ui, ale je to rozhodně asi i o .bmp s obrázky tlačitek :(

no co budu de muset vrátit zpět na základní verzi

stejně díky
RenEdi

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Android