od oltcit v 22 pro 2016 08:57
ee, to nebude tym, podla mna je chyba v programe, ze pri nižších (typicky od 3.6 km/h rýchlostiach (kde je prah prechodu medzi statickou aktivnou polohou)) i ked to, co spominas sa mi raz stalo este so starym iGO, ked som sa vylodil vo France, tak na kruhaci som isiel dolava a sipka cuvala, pricom som isiel normalne dopredu. To suvisi zrejme s poslednou ulozenou polohou , pri vylodeni na pobrezi F nevie, ze tam uz je, lebo na lodi je GPS vypnuta, v tom zeleze v podpalubi aj tak ziaden signal nieje. No nic, dnes to skusim zopakovat a odsledovat, presne ako sa to správa.
PS davam do pozornosti komunitný pogram na evidenciu radarov. Fungujr to celkom paradne(je ich viacej namatkovo Sygic Autoradary, Blitz De...) ale tento sa mi pozdava, odkaz
- Kód: Vybrat vše
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tomtom.speedcams.android.map
edit: odskusana predmetná situácia, stacilo, ze som zacuval do radu stojacich vozidiel a ostal stat, cize zalezalo na kombinacii cuvania na urcitu vzdialenost, nepresnost gps(prejavujuca sa pohybom nad 3km/h, aj ked fyzicky stala) a vtedy to bud prepocitalo na opacny smer, alebo len nechalo povodnu trasu. Je to specificka situacia, ale vysvetlenie proste, tak sa ospravedlnujem za plany poplach....
- [+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu
Screenshot_2016-12-21-18-59-38.jpg
Screenshot_2016-12-23-03-08-27.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil
Mio-Treo.info dne 24 pro 2016 19:39, celkově upraveno 1
Důvod: Oprava BBCode
Aktualne Zenfone 2,Z3580,4GB RAM,64GB ROM,iGO Nextgen+ Pongo skin
rezerva Wayteq X980BT+ TMC RTA3000 by NaviGear(hacked),PRIMO_9.6.13.405512,skin Dimka174.a. Tomsoft
Nostalgia
Loox720,GNS5843TMC,CF4GB-iGO 8.3.4.117940,GJ6.14b3.p_DA