[gps.extrapolate]
enabled="0"
zmenil jsem 0 na 1 a cely zapis dal i do sys. a ejhle, ted pri ztrate signalu nepada, ale napise, ze hleda signal. snad to vydrzi a mozna i nekomu, kdo ma stejny problem, pomuze.

|
Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
|

tak jsem se radoval predcasne. chvili to fungovalo, ted to dela zase. v save se to neda prepsat, hned se vrati misto jednicky nula. nvim ted, jestli to byl spravny zapis... nevi nekdo jak na to?
je to fakt otravne, neustale startovat navigaci pokazde, kdyz na chvili ztrati signal.
Ujedu 50m, vše se srovná už bez hlášky a normálně to naviguje. V opačném směru mě to nedělá.....Dělá to ve skinu i bez, je to chyba mapy, nebo nestíhá navigace, nebo to může být zase nějaký špek....Jo a už mě to udělalo i na jiných místech, ne moc, ale udělalo, tak nevím....amatér píše:[debug]
no_extrapolation=0
Problem vyrieseny !!! ..(teda aspon u mna)Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků