Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO PRIMO 2.4 pro Android

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod tomigggg v 13 čer 2018 20:04

ahoj kluci, jsem tu nový a nemám tolik zkušeností jako vy. Pročital jsem všechno možné, ale nikde jsem nenašel, problém co se děje mně. Můj problém: když ráno někam jedu, v pohodě ihned naskočí signal gps... ale po třeba 100, nebo 200km jízdy, kdy si třeba jen natankuji, vypnu klíček... (tudíž i rádio).. a vrátím se zpět, že chci pokračovat v jízdě, tak to nemůže vyhledat satelit třeba i 20 minut... ( podotýkám, že pak se chytne, ale když někam cestuji, tak 20min, je fakt dlouho :)... vyřešil jsem to jediným způsobem a to je restartovat natvrdo radio, které od začatku všechno načte, zadám znovu tu trasu a pokračuju dál, vše se hned chytne. mám čínské android rádio a v sysu u gps mám toto:

[gps]
location_net=1
location_gps=1
accuracy_workaround=0
background_navigation=1

věřím, že pomůže určitě jen nějaká maličkost v přepsaní nebo dopsaní. zapomněl jsem ještě říct, že je tam igo my way.
Kluci, děkuji předem všm za radu :bravo: :bravo: :bravo:
tomigggg
 
Příspěvky: 3
Registrován: 11 čer 2018 19:12

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod amatér v 14 čer 2018 06:15

Co ty zápisy odstranit úplně. Čím méně zápisů v sys.txt, tím lépe.
Dotaz není nutno pokládat x krát, pokud někdo bude vědět ozve se. Ale nemůžeš předpokládat, že tento konkrétní sw používá spousta uživatelů tohoto fóra.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11149
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod tomigggg v 15 čer 2018 06:52

no já jsem nevěděl do které skupiny to mám dát a tak jsem to dal poprvé tam a najednou jsem něco podobněho našel zde, tak jsem to dal i zde, prootže jsem si myslel, že mi ten první vymažete, že jsem ve špatné sekci :) Myslíš uplně vymazat GPS v sysu? jen tam nechat ten nadpis? a nic tam? děkuji zkusím
tomigggg
 
Příspěvky: 3
Registrován: 11 čer 2018 19:12

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod Ivo K v 18 čer 2018 07:06

Ani nadpis tam nenechávej -> nemá smysl, když za ním nebudou žádné zápisy.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5524
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod Luke v 18 čer 2018 07:54

Zdravím.
Chci se zeptat: co je tedy bezpodmínečně nutné, aby bylo v zápisu sys.txt?
Aby se iGo Primo v mobilu spustil?
Chci si spustit co nejčistští verzi a když mi pošlape bez problémů, tak si udělat její zálohu a až potom laborovat s různými úpravami, ale potřebuji mít samozřejmě nějaký čistý a holý základ, ke kterému bych se mohl kdykoli vrátit.
Díky za rady a tipy.
Luke
 
Příspěvky: 225
Registrován: 04 říj 2011 07:56
Bydliště: Trutnov

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod Ivo K v 18 čer 2018 09:39

V zásadě nic.
Ale,
pokud iGO Primo nemůže najít nějaké soubory nebo adresáře, potom potřebuješ [folders]
pokud iGO Primo nemůže najít satelity (při výborném signálu!), potom potřebuješ [gps]
pokud iGO Primo nemá správnou velikost na displeji, potom potřebuješ [rawdisplay], popř. [interface]
pokud v iGO Primo používáš běžné hlasy (ne TTS), potom potřebuješ [sound]

-------------------------------------------------------------------------------
Pro zobrazování rozšířeného nastavení potřebuješ [interface]

-------------------------------------------------------------------------------
Pokud jsem na něco zapomněl, tak mě jistě někdo doplní.....
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5524
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod tomigggg v 18 čer 2018 18:18

Ahoj kluci, ma čínské autoradio android.. chová se to jako tablet a mám ještě problém tam nahrát dát vaše suprové skiny, aby to fungovalo. schema mi funguje.. v den a noc v pohodě.. ale když do skinu nahraju soubory.. patrici do skinu s koncovkama zip. tak prostě nefungují a nebo je neumím asi najít.. nikde je nevidím a to tam dávám ty správné velikost 1024x600.... nějak tomu to nerozumím.. nejspíš dělám něco někde blbě.. už jsem toho pročetl hodně, ale čím vic toho pročím, tím víc už jsem z toho magor :? :) ... píšou se rady u branding, bez bandingu, ux nebo co.. a už fakt nevím.. děkuji za typy a rady.. dokonce se i špatně tato velikst shání?? něco jsem četl, že to člověk musí v sysu přepsat... ale nepochopil jsem co.
předem díky kluci a přeji hezký den
tomigggg
 
Příspěvky: 3
Registrován: 11 čer 2018 19:12

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod Milarepa v 16 pro 2018 11:09

Ahoj, prosím o radu. Mám zakoupené iGO Primo 2017, verze 9.6.29.636270. Používám ho na tabletu Lenovo TAB4 8 Plus, do doby než došlo k aktualizaci android na 8.1.0, fungovalo vše ok. Po aktualizaci se objeví jen černá obrazovka, ale při kliknutí, program reaguje, bohužel není nic zobrazeno, tj. černá obrazovka. Zkoušel jsem čistou instalaci, různé zálohy co mám v počítači i bez složky save. Nic nefunguje. Zkoušel jsem tedy mapu na jiném tabletu, který má starší android a na něm normálně funguje. Poradí mě prosím někdo zdali se dá upravit zaváděcí souboru sys.txt tak, aby iGO Primo fungovalo na novém androidu. Přikládám sys.txt. Díky moc za pomoc.

SYS.TXT

[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

[device]
devtype_fallback_to_model=1

[android]
fullscreen=1
;tablet=0
has_physical_home_button=0
create_sdcard_dir=0
getdeviceid_trycount=0
;navigation_audio_stream=4
disable_restart_after_phone_call=1

[rawdisplay]
force_renderer="RENDER_MOYA"
driver=engine
screen_xy="auto"
;driver="gdi" ;for HD&QHD
;highres=1 ;for HD&QHD

[interface]
;vga=1 ;for HD&QHD
extra_settings=0
save_checksum=0
maxzoom2d=6000000
minzoom2d=15
;show_glonass=1

[debug]
imei="android.os.Build.SERIAL"
skip_eula=1
screenshotsavecameraini=0
experimental_features=0

[gps]
location_net=1
location_gps=1
accuracy_workaround=0
background_navigation=1
min_valid_heading_speed=0
gps_fix_ignores_num_satellites=1
accept_position_at_precision_change=1

[sound.announcer]
gps_signal_lost=0

[folders]
has_secondary_root=1
android_secondary_root_path="/storage/extSdCard/Android/data/igo"

[feature]
back_exit=1
back_button=1
contact_poi=1
tmc_event_coloring=1
signpost_coloring=1

[other]
demo_enabled=0

[poi]
provider_filtering=1
featured_provider="netlocalsearch.naviextras.nokia"

[poi.netlocalsearch.naviextras]
services="nokia,google"

[2d]
traffic_lights=1
;use_flat3d=1 ;for HD&QHD

[3d]
usepolyfarroads=0

[hnr]
ignored_missing_country_ids=*

[route]
hnr_ignored_missing_country_ids=*

[sound]
csv_voice_enabled=1
ding_muted=1

[network]
available=1

[http]
enabled=1

[tmc.src.http]
enabled="1"

[traffic.settings]
traffic_enabled=1

[tmc-http]
enabled=1
start=1
servers.size=2
servers[0].url="http://tmchttp0.naviextras.com/nng-igo-tmc-primo/0/"
servers[1].url="http://zippy.naviextras.com/services/tmclite/data/nng-igo-tmc-iphone/0/"

[naviextras]
boot_service_address="http://zippy.naviextras.com/services/index/rest/2/boot"

[services]
software_download_location="http://www.igomaps.co.il/Jquery_Report.html"

[warning]
speedcam_enabled=1
speedcam_warning=1
is_spoken=1




__________________________
Edit Mio-Treo.info:

Nepokládej stejný dotaz dvakrát.

Pro dlouhé texty, více obrázků a podobně používej tag SPOILER
Milarepa
2. varování
 
Příspěvky: 5
Registrován: 16 pro 2018 10:40

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod mkb v 16 pro 2018 14:10

Po aktualizaci na 8.1. jsem měl stejný problém.
Mé řešení: odstranit zápis driver=engine a opět nainstalovat! (možná stačí smazat SAVE)
Takto jsem na Oreo 8.1. zkusil nainstalovat asi 4 verze, vše O.K.
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1206
Registrován: 14 srp 2008 19:20
Bydliště: Benešov

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod Milarepa v 21 pro 2018 14:32

Odstranil jsem driver=engin, složku save, ale furt nic, mapy jsem aktualizoval na nejnovější co jsem našel, prostě nic, černá obrazovka. Tady to fórum nějak usnulo.
Dík za každou radu.
Milarepa
2. varování
 
Příspěvky: 5
Registrován: 16 pro 2018 10:40

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Android

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků