Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO PRIMO 2.4 pro Android

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod tomigggg v 13 čer 2018 20:04

ahoj kluci, jsem tu nový a nemám tolik zkušeností jako vy. Pročital jsem všechno možné, ale nikde jsem nenašel, problém co se děje mně. Můj problém: když ráno někam jedu, v pohodě ihned naskočí signal gps... ale po třeba 100, nebo 200km jízdy, kdy si třeba jen natankuji, vypnu klíček... (tudíž i rádio).. a vrátím se zpět, že chci pokračovat v jízdě, tak to nemůže vyhledat satelit třeba i 20 minut... ( podotýkám, že pak se chytne, ale když někam cestuji, tak 20min, je fakt dlouho :)... vyřešil jsem to jediným způsobem a to je restartovat natvrdo radio, které od začatku všechno načte, zadám znovu tu trasu a pokračuju dál, vše se hned chytne. mám čínské android rádio a v sysu u gps mám toto:

[gps]
location_net=1
location_gps=1
accuracy_workaround=0
background_navigation=1

věřím, že pomůže určitě jen nějaká maličkost v přepsaní nebo dopsaní. zapomněl jsem ještě říct, že je tam igo my way.
Kluci, děkuji předem všm za radu :bravo: :bravo: :bravo:
tomigggg
 
Příspěvky: 3
Registrován: 11 čer 2018 19:12

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod amatér v 14 čer 2018 06:15

Co ty zápisy odstranit úplně. Čím méně zápisů v sys.txt, tím lépe.
Dotaz není nutno pokládat x krát, pokud někdo bude vědět ozve se. Ale nemůžeš předpokládat, že tento konkrétní sw používá spousta uživatelů tohoto fóra.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11144
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod tomigggg v 15 čer 2018 06:52

no já jsem nevěděl do které skupiny to mám dát a tak jsem to dal poprvé tam a najednou jsem něco podobněho našel zde, tak jsem to dal i zde, prootže jsem si myslel, že mi ten první vymažete, že jsem ve špatné sekci :) Myslíš uplně vymazat GPS v sysu? jen tam nechat ten nadpis? a nic tam? děkuji zkusím
tomigggg
 
Příspěvky: 3
Registrován: 11 čer 2018 19:12

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod Ivo K v 18 čer 2018 07:06

Ani nadpis tam nenechávej -> nemá smysl, když za ním nebudou žádné zápisy.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5503
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod Luke v 18 čer 2018 07:54

Zdravím.
Chci se zeptat: co je tedy bezpodmínečně nutné, aby bylo v zápisu sys.txt?
Aby se iGo Primo v mobilu spustil?
Chci si spustit co nejčistští verzi a když mi pošlape bez problémů, tak si udělat její zálohu a až potom laborovat s různými úpravami, ale potřebuji mít samozřejmě nějaký čistý a holý základ, ke kterému bych se mohl kdykoli vrátit.
Díky za rady a tipy.
Luke
 
Příspěvky: 225
Registrován: 04 říj 2011 07:56
Bydliště: Trutnov

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod Ivo K v 18 čer 2018 09:39

V zásadě nic.
Ale,
pokud iGO Primo nemůže najít nějaké soubory nebo adresáře, potom potřebuješ [folders]
pokud iGO Primo nemůže najít satelity (při výborném signálu!), potom potřebuješ [gps]
pokud iGO Primo nemá správnou velikost na displeji, potom potřebuješ [rawdisplay], popř. [interface]
pokud v iGO Primo používáš běžné hlasy (ne TTS), potom potřebuješ [sound]

-------------------------------------------------------------------------------
Pro zobrazování rozšířeného nastavení potřebuješ [interface]

-------------------------------------------------------------------------------
Pokud jsem na něco zapomněl, tak mě jistě někdo doplní.....
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5503
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod tomigggg v 18 čer 2018 18:18

Ahoj kluci, ma čínské autoradio android.. chová se to jako tablet a mám ještě problém tam nahrát dát vaše suprové skiny, aby to fungovalo. schema mi funguje.. v den a noc v pohodě.. ale když do skinu nahraju soubory.. patrici do skinu s koncovkama zip. tak prostě nefungují a nebo je neumím asi najít.. nikde je nevidím a to tam dávám ty správné velikost 1024x600.... nějak tomu to nerozumím.. nejspíš dělám něco někde blbě.. už jsem toho pročetl hodně, ale čím vic toho pročím, tím víc už jsem z toho magor :? :) ... píšou se rady u branding, bez bandingu, ux nebo co.. a už fakt nevím.. děkuji za typy a rady.. dokonce se i špatně tato velikst shání?? něco jsem četl, že to člověk musí v sysu přepsat... ale nepochopil jsem co.
předem díky kluci a přeji hezký den
tomigggg
 
Příspěvky: 3
Registrován: 11 čer 2018 19:12

Předchozí

Zpět na iGO PRIMO pro Android

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Luke a 4 návštevníků