Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO PRIMO 2.4 pro Android

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod Gapino v 01 pro 2017 21:22

Tak t tedy nevím, jak se to pozná? Bylo to stahované v jednom balíku, komplet.
Gapino
 
Příspěvky: 6
Registrován: 02 bře 2017 18:35

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod santon2321 v 01 pro 2017 22:59

A kde jsi to vzal ten balík? To je verze z ledna 2015.
santon2321
 
Příspěvky: 19
Registrován: 25 zář 2013 09:34

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod amatér v 01 pro 2017 23:25

Použijte laskavě tlačítko Pokročilé hledání a zadejte heslo scheme!!!
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11110
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod Gapino v 02 pro 2017 01:15

Tak je to celé nějaké divné. Vymazal jsem všechny zip soubory, které jsem měl ve scheme a trasa už má takovo barvu jakou jsem jí chtěl mít.
Po opětovném zkopírování zip souborů zpět do scheme je vidím v nastavení, ale jenom když má tlf naležato. No asi jsem už starej a prostě to nechápu:-)
Ale i tak dík všem....
Gapino
 
Příspěvky: 6
Registrován: 02 bře 2017 18:35

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod Fredd 46 v 15 pro 2017 01:20

Zdravím, mám problém to rozchodit na tomto zařízení https://www.mall.cz/automobilove-gps-na ... ra-do-auta
Zkoušel jsem několik verzí, ale vždy se to sekne na hlášce o nepodporovaném rozlišení 1180x455 (v popisu zařízení je uvedené 1280x480?). Momentálně tam mám verzi 9.6.29.625822. Zkoušel jsem i nějaké zápisy do sys.txt ohledně rozlišení, ale nic nepomohlo. Prosím o radu.
Fredd 46
 
Příspěvky: 4
Registrován: 15 pro 2017 00:27

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod Mirus v 15 pro 2017 06:23

Zkus pohledat ve vlákně iGO PRIMO pro Android - Úpravy SYS.TXT - sys.txt . Třeba tam najdeš nějaký funkční postup .
GoClever 4384FMBT
SE Xperia Neo V Silver - Android 4.0.4
Prestigio GeoVision 7777
Xiaomi Redmi 3S 3GB/32GB , CZ LTE - Android 6.0.1
Uživatelský avatar
Mirus
 
Příspěvky: 504
Registrován: 12 lis 2009 06:40
Bydliště: Pardubice

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod Fredd 46 v 15 pro 2017 11:19

Tam jsem to přečetl celé, ale nic mi nepomohlo. Zkoušel jsem i úpravu multimode.ini v data/ui_android, ale taky bez úspěchu. Zkusil jsem úpravu pro 800_480 zvednutím rozsahu na 1180 a i 1024_768 snížení rozsahu výšky na 455. Pak různé zapisy do sys.txt. Všechno kromě data, licence , contet a sys jsem smazal. Vymazal celý sys a zkoušel jen zápisy s rozlišením a pořád nic. Divný je že podle screan size je rozlišení 1280x480, nebo 1180x440 s lištama, ale igo píše 1180x455? Buď dělám něco špatně, nebo se mi nepodařilo trefit vhodnou kombinaci zápisu do sys a multimode, nebo nevím :zed: :help: .
Fredd 46
 
Příspěvky: 4
Registrován: 15 pro 2017 00:27

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod oversx v 16 pro 2017 00:30

Tak zkus změnit rozlišení + dpi v telefonu a uvidíš, co to udělá, vrátit to můžeš kdykoliv zpět. Hledej ohledně příkazů "wm size" + "wm density", akorát si nepamatuji, jestli je nutné mít root nebo ne.
oversx
1. varování
 
Příspěvky: 33
Registrován: 30 črc 2013 08:56

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod Fredd 46 v 18 pro 2017 16:54

Díky za radu, ale to je varianta do které se mi moc nechce. Mělo by to jít udělat i bez zásahu do zařízení. Našel jsem na jednom cizím fóru, že vyřešili podobnou situaci. Bylo to do zpětného zrcátka s androidem s podobným rozlišením. Dělali tam úpravu i v instalačce .apk, tak jsem to udělal dle jejich návodu, ale stejně jsem to nerozchodil. Oni si tam posílali nějaký upravený data.zip a ten už nešlo stáhnout. Každopádně se mi tam podařilo rozchodit NextGen, tak to asi už řešit nebudu.
Fredd 46
 
Příspěvky: 4
Registrován: 15 pro 2017 00:27

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod oversx v 18 pro 2017 20:51

Máš zbytečnou obavu, sám mám snížené rozlišení z WQHD (2560x1440) na FullHD (1920x1080), včetně úpravy DPI. Ušetřím cca 20% baterky a mé oči rozdíl nevidí (na tak malém 6" displeji).
oversx
1. varování
 
Příspěvky: 33
Registrován: 30 črc 2013 08:56

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Android

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků